Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.08.2015 11:09 - Само в България за енерГЕПИката се работи БЕЗ-ПЛАТ-НО
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Ще ви покажа два класически примера на две високопоставени марионетки в ерархията на политико-енерГЕПИйната мафия, които декларират, че работят в сектора за наша полза и вършат това БЕЗПЛАТНО, а вие преценете дали това е така и доколко джобовете ви са се понапълнили от това невиждано и нечувано благородство. 
Първият случай е от преди ТРИ години и идва от житието-битието на ЧЕП (Член на Евро-Парламента от май 2007-ма г. до ден днешен, вече трети пореден мандат) Владимир Уручев (ПП ГЕРП). Ето каква декларация е подал той в канцелариите на ЕП, през юни 2012-та г:

image

А ето и шапката на същата декларация. За съжаление вече не мога да дам пряк достъп (линк) към сайта на ЕП, защото въпросната декларация е свалена от там още през втората половина на 2013-та г., след като, не без скромното ми, но активно съдействие, ЧЕП-а беше отстранен от "безплатните" позиции, но в случай на необходимост съществуването и е доказуемо.

image

image

Работна среща, за обмяна на опит. Известен колекционер на апартаменти (в ляво) съветва ЧЕП Уручев (в дясно), къде да инвестира доходите си от народополезните му дейности извършвани БЕЗ ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.

Само ще ви припомна, какво казва по този повод Конституцията на република България:

Чл. 68. (1) Народните представители не могат да изпълняват друга държавна служба или да извършват дейност, която според закона е несъвместима с положението на народен представител.

Вторият случай е още по-пресен, от преди по-малко от месец, и е свързан с енерГЕПИйният "експерт" Стефан Гамизов. Редовните читатели на този благ със сигурност знаят, че настоящият политически ментор на "експерта" па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов публикува к края на юли, на сайта на НС нещо като "доклад", за дейноста на ръководената от него комисия. (Нещотот като "доклад" ТУК.) И ето какво се казва на втора страница от уродливия пасквил:

image

Казано по-просто на "екипа" (ако въобще има такъв???) на "експерта" и на самия него държавата не е платила НИЩО. Но освен това подобие на "доклад" тандемът Симеонов-Гамизов имат още едно, още "по-народополезно" деяние, за което ви разказах в
Стефан Гамизов написа Закон за висшата математика в енерГЕПИката. Няма данни и за него "експерта" да е получил поне една стотинка. Но прокарат ли го ... жална ни майка!!!

image

Преди два дни "експерта" се похвали от Фейсбук стената си, колко добре се чувства, когато работи за нас без за това да му се заплаща (вижте в
Стефан Гамизов: Пълзете бе, червеи!) и той с удоволствие ще продължава да го върши, до сетния си дъх. Пропуснал е да спомене, кой му плаща билетите за самолетите, от които праща "патриотичните" си послания, НО това са бели ядове, на фона на титаничните му усилия да ни "спасява".

Какво можем да кажем в заключение? Забелязва се тенденция, че високопоставените енерГЕПИйни марионетки, които работят за нашето "добро" БЕЗ ЗАПЛАЩАНЕ, се появяват все по времето на мандатите на един и същи министър-председател, който в момента е зает да проверява колонките на бензиностанциите, за да ни "спаси" от ценовия терор на монополиста по производство на течни горива у нас. Не се си спомням името на този премиер, но съм чул някои хора да го наричат мутра. Не знам защо?

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9894611
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930