Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.08.2015 11:09 - Стефан Гамизов: Пълзете бе, червеи!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 4996 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 23.08.2015 11:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Нощес, малко преди полунощ енерГЕПИйният "експерт" Стефан Гамизов е публикувал на своята Фейсбук стена фотография със собственият си образ, от борда на самолет, за да се похвали, като 4 годишно дете, че много обичал да лети. Най-вероятно се прибира в родината, за да продължи енерГЕПИйните си подвизи заедно с патрона си и па(т)ри(оти)чен лидер Валери Симеонов. 

image

Този инфантилен акт на самохвалство ми дава аргументи в подкрепа на констатацията, за която ви разказах по-рано тази седмица в
Комисионната на Стефан Гамизов за доклада за енерГЕПИката. Как иначе да си обясним клетвените заявления, в скалъпеният от двамцата (и компания депутати) отчетен доклад, за престъпленията в енерГЕПИката, публикуван в края на юли на сайта на НС (ТУК), а именно:

"
Като външни експерти бе привлечен екипът от Гражданска лига за България с председател Стефан Гамизов, които участваха в обработката на събраната, но за услугите им не бяха направени никакви разходи от полагащите се в бюджета на Комисията."

image

Гамизов традиционно се хвали с престъпленията си, като ги представя за геройства към българският народ.

Към "къртовският труд" на Гамизов по този "доклад" (34 страници) трябва да се прибави и още по-великото творение на този "гений", за което ви разказах в
Стефан Гамизов написа Закон за висшата математика в енерГЕПИката. Спомняте ли си? Там той обясняваше следното:

image
 
И за този закон сигурно също не му е платено, но па(т)ри(оти)чният лидер Симеонов все още не ни го е съобщил. А ако си направите труда да се запознаете с творението му ще се убедите, как Гамизов ни готви нов електро-шок, чрез цените на тока, уж спасявайки ни от американските ТЕЦ-ове.

Преди да отлети за екзотичната дестинация, от която сега се завръща, за да ни ... продължи, енерГЕПИйният "експерт" се похвали и с едно друго "благодияние" към всички нас:

image

Повишаването на цената на електроенергията за бизнесе, което ще удари мощно по джобовете на всички ни, туй си го приписва за заслуга. А робите лайкват ли лайкват ...

За по-малко от 10 часа от публикуването на снимката от самолета над 350 червея вече бяха харесали, че "орелът" Гамизов идва да ги изкълве.
През новият политически сезон "експертът" ще продължи да работи "безплатно и за наше добро", а по Коледа ще ни зарадва със снимка от Алпите?

Георги Котев



Гласувай:
11



1. blasterica - Гражданска лига са РОБИ?
23.08.2015 20:28
Здравейте Г-н Котев,
смайващи са Вашите разкрития в последните ви постинги!
Докладът от 6 части, които не са 6 части, а "откъси от фрагменти от парчета" не искам да кометирам, защото това е тъпня на тъпните и ескпоненциална тъпня. Такава глупост няма, такава наглост да представя експоненциална тъпня за "обществено благо" няма... другаде по белия свят. Питам се, при Пол Пот дори дали е имало.
Но робът мълчи и глъмува и Гамизов го експлоатира безплатно... което е забранено по закон дори в България. Безплатен труд няма. Значи Гамизов се хвали как нарушава трудовото законодателство. И не му пука. Гражданската лига да не би да са роби на Гамизов, който гледа страшно и зло от селфито си.
Всъщност, този доклад са парчета от фрагмени от разни и писани по различно време "констатации" на финансовия контрол. Числата са сбъркани от всякъде, логика няма нито в текст, нито в графики, няма 6 части, а 6 парчета от безсмислен текст.
Ако не бяхте Вие да дешифрирате вписаната комисионна на Гамизов и ако не бяхте Вие да поясните, че в България Гражданска лига всъщност означава Робска лига, едва и някой би бил наясно с деянията на селфиращия се Д-р Джекил-М-р Хайд.
А дали изобщо пък има Гражданската Робска лига, или селфито само си е съшило парчетата от фрагменти по най-безумен и начин, за да си спечели позорните милиони?
Поздравление и подкрепа от мен, Г-н Котев!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837308
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031