Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2015 14:09 - ГласЯт достойно мекателО за регулатор №1 в енерГЕПИката!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3390 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През седмицата стената ми във Фейсбук прегря от хвалебствени словоизлияния и пожелания към "политика" Ив. Ив. (от "Демократи" за смърт на България - ДСБ), по повод номинацията му (не знам от кого - най-вероятно от онова недоразумение Раданката?) за шеф на трансформиращата се ДКЕВР, в нова абревиатура, която щяла да продължи да регулира ошушкването на джобовете ни, през енерГЕПИката. Искрено ми е жал за заблудените фенове и фенки на "Демократи" за смърт на България - ДСБ, но съм длъжен да реагирам срещу усилията им да продължат агонията на населението на територията България.
Ето какво заявява в своя си ФБ-профил номинираното, по повод ексталзираните вопли на феновете ми:

image

Типично за всеки един БГ "политик", вярна рожба на БКП-десни туй се е накичило с какви ли не благородни епитети и високи самооценки. А какво трябваше да пусне, ако беше това, за което се представя?

image

ТОВА Е ИСТИНАТА!!! Туй няма принос за доброто на България даже и за 0,5 стотинка, но е съпричастен, заедно с патрона си (Ив. Кост.) и компания за източването и с милиарди!!!!

И за да не бъда голословен ще ви предоставя примери за само две от многобройните доказателство за това.

1. В навечерието на рИферендима ЗА/ПРОТИВ проекта АЕЦ "Белене" (януари 2013-та г.) туй беше глава на нарочно създаден от ДСБ инициативен кометит, който да агитира ЗА участие и гласуване ПРОТИВ проекта. Истинската им цел беше, обаче, единствено и само да излъжат жертвите си ДА УЧАСТВАТ в цирка - рИферендум. След като зОрлем натъкмиха избирателната активност до жалките 20,22% ДСБ и ГЕРБ прокараха в парламента стопиране на проекта в Белене, и продължаване на проекта в Козлодуй, чрез изграждане на нов 7-ми блок.

Още преди провеждането на самият рИферендум публикувах статията -
„Демократи” за смърт на България (ДСБ) „разговарят” с народа, за референдума?. В нея подробно се показва, как туй отказва да публикува изпратените от мен до сайта на ръководения от него комитет ТРИ елементарни въпроса, а още повече никога не получих и отговори на тях. ВСИЧКИ ТРИ ВЪПРОСА БЯХА СВЪРЗАНИ С ПРЕСТЪПНИТЕ ПРАКТИКИ НА ДСБ В ОБЛАСТА НА енерГЕПИката!!!!

2. Средата на септември 2011-та г. Туй играе сценка с тогавашния министър на енерГЕПИката Тр. Тр. (сега "гражданин" в РБ !!!!), на трибуната на Народното събрание. Имитират парламентарен контрол. (
Три клана въртели търговията с електроенергия у нас). Туй пита Тр. Тр., защо АЕЦ-а провежда скандални търгове за продажба на електроенергия БЕЗ да посочи минимално цена, под която "търговците" не могат да посочват, а също така и минимални заявени количества????
Тр. Тр. отговаря буквално следното ... "
при публично обявяване на минимална цена, офертите на търговците обикновено варират около нея и не се постигат най-добрите икономически резултати за дружеството". ТУЙ не се възползва от опцията да възрази, че по този начин "търговците" биха могли (както реално и е ставало) да се консолидират около цени доста по-ниски от тези, които дружеството би посочило като минимални!!!!

ЗА ПРОТОКОЛА! Познавам туй от декември 2007-ма г., когато все още работех в АЕЦ "Козлодуй". За последно го срещнах на 21-ви март 2013-та г., на връх празника "Кюстендилска пролет", на площада на едноименния град. То се оплака от нападките ми срещу него и ДСБ, но в същото време заяви, че те "не могат да направят НИЩО срещу ЧЕП Влад. Уруч. (ГЕРБ)", който в този момент газеше Конституцията на България, бидейки едновременно евро-депута, член на СД на АЕЦ-а и член на Управителния съвет на Държавно предприятие "Радиоактивни отпадъци" (виж линка към доказателство №1, по-горе). Ако тогава бяха направили НЕЩО сега туй намаше да бъде номиниран за шеф на регулацията на енерГЕПИката??? Не ли?

ФИНАЛ - през месец юли т.г. туй навършва юбилейните 70 години. Кому е нужна тази дърта и безгранично продажна кранта??? Апропо, някой от вас някога да е чул от туй, патрона му Ив. Кост. и компания, поне едно разкритие, за поне 1 стотинка открадната от АЕЦ "Козлодуй"???? НЯМА И ДА ЧУЕТЕ! В най-бедната и най-корумпираната стран-членка на ЕС!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Георги Котев



Гласувай:
6



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9895200
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930