Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 08:41 - Генералният щаб на третата световна (ядрена) война.
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 11354 Коментари: 17 Гласове:
9

Последна промяна: 09.01.2012 22:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

За да се прикрие истинската и същност тази структура е наречена „Международна агенция за атомна енергия” (МААЕ), формално се намира „под шапката” на ООН и главната и квартира е в град Виена, Австрия. Официалната дата на учредяването се счита 29 юли 1957 година, но около нея има пред и след история, която аз сега Ви предлагам да проследите. Но преди да започна ще Ви обърна само внимание на едно любопитно обстоятелство. А именно, че в устава на тази организация (русский вариант, English version), чиято съществена част обхваща около 17-18 страници, се среща три пъти думата „мир” (peace) и още девет пъти “мирно/и използване/цели” (peaceful uses/purposes) или общо 12 (дванадест) пъти или по около веднъж на страница и половина. А сега нека проследим раждането и съществуването на тази „мирна”структура.

16 юли 1945 г.: Под кодовото название Trinity (Троица), в пустинята („Деня на мъртвеца” – Jornada del Muerto) на щата Ню Мексико е взривена първата в света ятомна бомба, наречена „The Gadget” („Джаджата”).

6 август 1945 г.: Американската войска пуска от самолет и взривява над град Хирошима, Япония, втората си атомна бомба, наречена „The Boy” („Момченцето”).

9 август 1945 г.: Американската войска пуска от самолет и взривява над град Нагазаки, Япония, третата си атомна бомба, наречена „The Fat Man („Дебелакът”).

29 август 1949 г.: На полигона край град Семипалатинск, Казахстан, СССР провежда успешно изпитание на първата си атомна бомба, наречена РДС-1, без някой да е сигурен какво означава тази абревиатура. Към този момент САЩ са успели да проведат още пет изпитателни атомни взрива, с което общият им брой става 8 (осем). На тази дата се дава старта на световното, реалити атомно шоу „Кой е по-по-най?”

И на американците и на съветските другари им става пределно ясно, че духът е изпуснат от бутилката. Незабавно се започват задкулисни игри, за придаване на външен, фасаден облик на водещата се атомна война, под маската на „мирното използване на атомната енергия” и „неразпространение на атомното оръжие”. След няколкогодишни интриги, хитрувания и надцаквания най-накрая се договарят и започва публичната част от представлението.

8 декември 1953 г.: Президента на САЩ Дуайт Айзенхауер държи реч пред Генералната асамблея на ООН, в Ню Йорк, в която призовава за създаване наднационална организация, която да стимулира развитието на атомната енергетика „за мирни цели” и да контролира неразпространението на атомните оръжия. Стартът за изграждането на бъдещият генерален щаб за водещата се вече трета световна, атомна война е даден. Към този момент американците вече имат зад гърба си цели 45 (четирдесет и пет) проведени изпитания на атомни и водородни бомби, СССР – 8 (осем) и Великобритания – 3 (три) или общо 56 (петдесет и шест).

27 юни 1954 г.: В съветският град Обнинск е пусната в експлоатация първата в света Атомна електроцентрала, за производство на елекричество. Поставено е и началото на имитацията наречена „използването на атомната енергия за мирни цели”.

14 септември 1954 г.: Край южно-уралският град Тоцк съветските войски провеждат мащабно военно учение с използване на атомно оръжие. В мероприятието вземат участие минимум 45 000 (четирдесет и пет хиляди) военнослужещи, а от взрива са засегнати и близко живеещите над 10 000 (десет хиляди) мирни жители. След избухването на атомната бомба цялата войска преминава под радиоактивният облак, продължавайки военното учение с обичайните военни средства. Подобни военни учения, в различно време, са провеждани и в САЩ и Китай.

В периода преди конституирането на генералният щаб (МААЕ) се развихря бурно въвеждане в експлоатация на много нови „мирни” атомни централи, най вече в страните САЩ, СССР, Франция и Велиобритания.

29 юли 1957 г.: Тази дата се счита за рожденна на генералният щаб на световната атомна война – МААЕ. Към този момент изпитаните атомни и водородни бомби са както следва: САЩ – 102 (сто и две), СССР – 40 (четирдесет) и Великобритания – 12 (дванадесет) или общо – 154 (сто петдесет и четири).

Следващите 41 години: До края на 1998 г. в света са изпитани официално 2 053 (две хиляди петдесет и три) атомни и водородни бомби. Разпределението е както следва: САЩ – 1 032 (хиляда тридесет и две – повече от половината на всички изпитания по света), СССР – 715 (седемстотин и петнадесет), Франция – 210 (двеста и десет), Великобритания – 45 (четирдесет и пет), Китай - (четирдесет и пет), Индия – 4 и Пакистан – 2. За същият период в около 30 (тридесет) страни по света са построени и заработили много над 400 (четиристотин) „мирни” атомни централи. Още над сто продължават да се строят, под „контрола” и поощтрителните насърчавания на МААЕ.

Вие вече имахте възможността да се убедите, доколко производството на електроенергия чрез ядрено гориво е за мирни цели, тук в статията „Ядрена енергия за мирни цели” – няма друга такава лъжа! Там е показано нагледно, че двата реактора в АЕЦ „Козлодуй” само за една календарна година произвеждат високо-радиоактивен и дългоживеещ отпадък, колкото около 2250 (две хиляди двеста и петдесет) атомни бомби, като взривените над японските градове Хирошима и Нагазаки, през август 1945 г. Трудно, но не е и съвсем невъзможно да се пресметне приблизително по колко гръмнали ядрени бомби, на година, произвеждат тези над 400 ядрени реактора за „мирни цели”. Но няма да го правя. Настръхват ми косите.

Вместо това ще Ви обърна внимание на един друг аспект от манипулацията на ядрената мафия. Представете си добрата стара мотика. С нея можете да си прекопавате частното стопанство и да произвеждате несметен брой полезни аграрни култури, като например картофи (по съвета на премиера Борисов) и какво ли още не. В същото време мотиката може да служи и за военни цели! Не ли? Даже има исторически следи че тя/те нееднократно е/са използвани именно за военни цели, непосредствено в конкретни войни и не веднъж и дваж. А сега ако за малко се замислите и се опитате да си припомните дали поне веднъж в живота си сте чували израз подобен на следният „използването на мотиката за мирни цели”. Чували ли сте? А за световна организация, която да насърчава използването на мотиката и всякакви други селскостопански оръдия за мирни цели? Аз не съм. Мога да дам още множество подобни примери. С тухлата, найлоновата торбичка, с която ходите на пазар (Не сте ли виждали филмирани удушвания с найлонови торбички. Има ги и в реалният живот, особенно, когато жертвата е вързана или спи.), чука, кухненския нож и какво ли още не. Но никой и никога не пише устави за използването им за „мирни цели”. Сега досещате ли се, защо в устава на МААЕ цели дванадесет пъти се срещат думи и изрази с корен думата МИР?

Декември 2005 г.: Генералният секретат на МААЕ Мохамед Ел Барадей и самата МААЕ си поделят нобеловата премия за „мир”!!!

Г. К.





Гласувай:
11



1. uff - Ядрените взривове могат да се използват и за ЕНЕРГЕТИКАТА
13.12.2011 10:04
И се използват. Особено термоядрени - за газа.
Сахаров е предупредил Запада, да набляга на тях, ако искат да са енергийно независими от Русия. Ама Европа няма такива пустини. Ей го, какви поразии искат да правят в Добруджа.
.........................

Публикувай линкове с участията си при Ифандиев!
Гледах ги в Ютуб.
цитирай
2. uff - Вчера в Референдум за добруджанския газ
14.12.2011 09:47
На тия въобще не им е зададено да дърдорят за същността на дълбокоземните взриватели. Боравят с недомлъвките подметнати от компаниите.
С "хидравличен удар" и от въглища става природен газ.

Явно и защитниците на природата са подметнати/проверени от службите.
цитирай
3. ernesto - муше
14.12.2011 14:47
Ще подменят всичко, докато контролът е в тях.
Каква полза от всичките ви разкрития след като решават ТЕ.
Някаква идея как отстраненто човечество да си вземе ООН-то?
цитирай
4. gikotev - Re: муше
14.12.2011 15:09
Ако смятах че няма полза от това което върша не бих го вършил. Да, за сега решават ТЕ, но всички природни закони са балансирани (описват се със знак за равенство между две страни, в математическите им интерпретации), а освен това живота принципиално е дуалистичен, т.е. двустранен, както монетата, денят и нощта и т.н. Имам предвид, че всичко е изкривено и противоестествено, когато ги има и решават само ТЕ, без да ни има и нас и да влияем на решенията и НИЕ. Та идеята, за която питаш е, да се говори и обяснява на хората, така че те да осъзнаят измисленият свят в който живеят и постепенно да започнат да полагат усилия щото да се върнат в реалният. Всичко е много просто, но иска усилия и жертви.
цитирай
5. mitjo - Много си прав. Всяко едно спестено ...
14.12.2011 19:19
Много си прав. Всяко едно спестено усилие днес води до двойно повече усилия и двойно повече жертви утре. Така е с всеки организъм. Не може човек само да се излежава и задоволява. Това поведение е самоубийствено и вреди не само на него самия, но и на близките му, а оттам и на повече хора. Ето един лесен пример: алкохолик, който не може да си отгледа воля, пребива жената и детето и после детето убива свой съученик. Всяко усилие винаги има положителен макар и не траен резултат. Без теб тези тъпанари биха направили много повече мръсотии в това никой не се съмнява.
Не знам гледа ли анимацийката, която ти пратих. Там насилникът накрая нямаше къде да се скрие от жертвите си, те бяха станали прекалено много.
А за газа – аз съм за. И хората трябва да се съгласят, но само при едно елементарно суловие. Те да живеят в къщите на собствениците на компанията, а собствениците на компанията и работещите в нея да живеят до сондите и под живеят имам предвит да се преселят за постоянно. Нали се сещаш защо в тези компании работят чужденци. Те няма да се приберат вкъщи и на чист български да разкажат на жената и децата какви гадости правят...
цитирай
6. mitjo - Отстраненото от ООN човечество, ...
14.12.2011 19:41
Отстраненото от ООN човечество, щом е допуснало да бъде отстранено, сега трябва да покаже, че не ООN е човечеството, за да има право да решава съдбата му. Щом човечеството няма волята да положи нужните усилия, OON ще изяде човечеството и така ще се самоубие. Проста работа, но с много ядове за всички. Когато един апарат престане да служи на човека и човекът почне да служи на апарата, загиват и двамата, но преди това се трансформират един в друг – апаратът придобива човешки черти (например става алчен и лаком), а човекът се превръща в машна, не случайно има дума като „апаратчик” – мижитурка без воля и душа.
цитирай
7. mitjo - То на тази логика с безсилието це...
14.12.2011 20:14
То на тази логика с безсилието целият живот се обезсмисля - така и така ще мрем, що да съсдаваме деца, по добре да се гърнем на момента. Най-големи идиоти са кретените с деца, които подпомагат системата. Така вместо бъдещето на децата им да е по-добро от тяхното собствено, ще се получи точно обратното. Нищо, че в началото ще благоденстват. Ако развръзката случайно подмине децата им, ще се стовари върху внуците им. "Всяка снежинка в лавината пледира "невинен"." Това ще рече, че всеки е отговорен за действитето и дездействието спрямо злото в държаавата и по света.
цитирай
8. mitjo - Между другото почвам да мисля, че ...
14.12.2011 23:30
Между другото почвам да мисля, че индивидуалната съпротива е особено важна и не е от значение какъв точно вид съпротива оказва отделният човек. Така управляващите са принудени да се налагат на повече от един фронт и с прекалено много и различни противници. Колко по-лесно е да пратиш безмозъчни ченгета да се гаврят с протестиращи. А колко по-сложно е да се наложиш едновременно над протестиращите - шепа смелчаци, над неплащащите данък, над медии, които чат-пат пускат по някой и друг не особено приятен материал, над хора пишещи в мрежата и т.н. Не че се сещам за много съпротивляващи се хора и техните методи на действие. Само страхливец може да оправдае подчинението си с липса на смисъл.
цитирай
9. uff - Отстраненото от ООN човечество, ...
15.12.2011 08:27
mitjo написа:
Отстраненото от ООN човечество, щом е допуснало да бъде отстранено, сега трябва да покаже, че не ООN е човечеството, за да има право да решава съдбата му...


Не е вярно, че света се управлява от суперумно и хитро малцинство. Главатарите ИМ са извратеняци.
Истина е, че демоните са се наплодили много, докато хората бяха и продължават да бъдат изтребвани и потискани.
Колко клана на изверги и ченгета бяха оповестени в България?
Сега си играят с капитала.
цитирай
10. mitjo - Извинявай, но не виждам в какво ми ...
15.12.2011 18:37
Извинявай, но не виждам в какво ми опонираш, ако го правиш. Не твърдя, че злите боклуци са малко. Твърдя, че ако хората не започнат да изтребват злете болуци по начина, по който боклуците изтребват хората, рано или късно на боклуците ще им се наложи да избиват собствените си деца, внуци и т.н. Просто няма да са останали хора за избиване. Пък и не може такова поведение да остане без последствия, най-малкото защото саямо един боклук нанася непоправими вреди с всяко свое вдищване и издишване. И динозаврите някога са били господстващ вид и между подвидовете е имало йерархия т.е. едните са служели за храна на другите. Обаче фактът, че не е имало кой да избива тия на върха на веригата им е изиграла кофти шегичка .
цитирай
11. uff - Уви, това вече е факт:
15.12.2011 20:33
mitjo написа:
...Просто няма да са останали хора за избиване...


Вече няма ХОРА за избиване.
Гадовете са си свършили работа.

Нали знаеш, че световните войни са планирани. /Георги говори и за нова./
Ама и след войните изтребванията и потискането са по план, в който изпълнителите за легиони.
Държат и ядрения и полицейския арсенал.
Отделно финанси и всякакъв капитал.
........

С концентрирано микровълново лъчение например, могат да сломят психиката на Георги.
цитирай
12. mitjo - Те психиката му (извинявай, че г...
16.12.2011 08:23
Те психиката му (извинявай, че говоря за теб в 3то лице) могат да сломят по много и доста елементарни начини, но защо ми е да се спирам на тях. Георги не е супермен и точно това го прави много по-голям герой от супермен. Изобщо не си ме рабрал. Във Вселената според мен няма господство – както виждаш всичко около нас наистина е амбивалентно. Колкото по-всемогъщ си с цел да си по-траен се получава точно обратното точно това те прави мимолетен. Надмощието се наказва за това има толкова много примери, че чак ме мързи да обяснявам. Според мен мислиш едностранно.
цитирай
13. mitjo - Военните са изроди. Като тях други ...
20.12.2011 19:09
Военните са изроди. Като тях други изпити мозъци няма. Войната не е нищо друго освен смъртно наказание без съд и присъда и военните не са нищо по-различно от екзекутори. Изкукали наемници.
цитирай
14. mitjo - http://www. dnes. bg/business...
20.12.2011 21:13
http://www.dnes.bg/business/2011/12/20/aec-kozlodui-proizvede-rekordno-kolichestvo-tok.146997
Това го даваха по новините. Само фанфарите и фойерверките липсваха. Толкова помпозност.... баш по Б.Б.-ски (разбирай бабаитски). Явно имат нужда от PR.
цитирай
15. gikotev - Re: Това го даваха по новините.
20.12.2011 21:44
Това си е част от пропагандната машина на ядрената мафия. Нищо ново под слънцето.
цитирай
16. mitjo - http://www. youtube. com/watc...
20.12.2011 22:20
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B4cC3Q4dhNM
You don't become a hero by being normal. Леле, колко робска нация са китайците! Аз мислех, че ние сме зле, а имало и по-зле.
цитирай
17. uff - Мира и атома
21.12.2011 08:54
mitjo написа:
Военните са изроди. Като тях други изпити мозъци няма. Войната не е нищо друго освен смъртно наказание без съд и присъда и военните не са нищо по-различно от екзекутори. Изкукали наемници.


Много от войните са си масови варварски екзекуции. При това изроди избиват праведни.
Все пак ядрената мощ намали касапницата.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9819681
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031