Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2010 10:46 - Ядрената мафия (ЯМ) – дела и документи V
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1385 Коментари: 0 Гласове:
-1



Поредният “въпрос-трепач” на ДАНС! Цяла седмица се чудя от къде и как да го подхвана този въпрос, щото да Ви стане по-ясен и разбираем дълбокият му смисъл, но с огромно прискърбие си признавам, че не успях. Както казах и в предишният постинг, от същата поредица, геният на ДАНС-аджиите е непостижим. Вече съм напълно убеден, че е непочтено и направо обидно да наричат тази агенция “родното ФБР”. По-скоро американците следва да наричат своето бюро – “родната ДАНС”, защото нашите агенти са на светлинни години пред тях, ако не и повече. А ето го и самият въпрос, който ме наведе на това прозрение: “Да се посочи методологията, по която се извършват изчисленията и програмното обезпечаване, което се използва.” За по-любознателните от Вас, желаещи да се запознаят с оригинала, а също така и с поредното творение-отговор на полупроводника, подписал се в края като “Изготвил”, можете да си го изтеглите от ТУК.

И с’а к’во? К’во че я пра’име тая методология, а? Ми язека па не знам. (шопски диалект, от кюстендилският край – използвам го тук за да не го забравя) Да кажат агентите на родното ФБР ..., пардон - на нашата ДАНС. И тук, пак ще трябва да предупредя, че по никакъв начин не изразявам недоверие или съмнение в качествата на родните агенти, нищо подобно. Аз, чисто и просто, дълбоко се съмнявам, че този въпрос е тяхно творение. От личен опит знам, че те не биха задали въпрос, чийто отговор не биха разбрали. А в случаят е точно така. Нито методологията, нито програмното обезпечение, само по себе си, би им казало нещо полезно, с което те биха могли да преценят верноста на моите твърдениея. Те естествено не я разбират тази материя, в което няма абсолютно нищо лошо, и следователно не биха могли да знаят, как се борави с тези инструменти. Ами тогава защо питат? Ами така, лаф да става. Ние тука че си лафиме, па Котев и всички останали, системно ограбвани по “разследваната” схема, нека “духат супата”. Е те тека. На който му харесва. Този “лаф-мохабет” естествено е воден с ясното съзнание, че аз и останалите жертви на престъплението никога няма да научим за него, но природата не се ръководи от правилата на ЯМ, а по своите си закони. Това е и най-големият проблем на тази престъпна групировка, че са се самозабравили, до степен да не се съобразяват и да се поставят над законите на природата. Самият факт, че и Вие и аз сега имаме възможноста да се насладим на това “творчество”, показва нагледно елементарни пропуски в престъпната схема на ЯМ. Размерът на ограбеното ги заслепява, до степен да се изживяват като богове. И понеже, естествено, не са такива, в най-скоро време предстои болезненото осъзнаване на истината.

Времето ще покаже дали съм прав или греша, но аз за втори път смело ще предположа, че автор на въпросите от страна на ДАНС, към АЕЦ “Козлодуй” е същият човек, който е изготвил и отговорите към тях, негово гениално превъзходителство – полупроводника. Аз човек ли казах? И аз бъркам понякога. Моля за извинение.

И понеже настоящият труд на полупроводника е сравнително кратък ще си позволя да коментирам само най-съществените трикове, които той е проложил, в посока на “изясняване на истината”. Като за начало, обаче, ще се предпазя от обвинения за заяждане и небрежно ще подмина неграмотноста му, според която неутронно-физичните (НФ) константи се изготвят “по” програма, като чели са ученици или спортисти, а защо не и космонавти, а не “с” инструмента програмен код.

На второ място ще отбележа направеното представяне на кода БИПР-7А. Небрежно са пропуснати някои от характеристиките, които той също така пресмята, наред с посочените от полупроводника. Но дали е небрежно, случайно или нарочно? Няма да гадая, а също така и няма да изброявам всички останали пропуски. На любознателните читатели, а също така и на високоуважаваните от мен ДАНС-аджии ще спомена само един от пропуските, и той се нарича “продължителност на горивната кампания” (времето между две презареждания на даден реактор, със свежо ядрено гориво). Това е всъщност характеристиката, която е главен индикатор, червена диод (прави се от полупроводник), камбана, оръдеен залп, гръм от ясно небе или както искате още го наречете, довела до разкриването на престъплението, свързано с подмяната на горивото. Но полупроводника не я споменава в отговора си, просто ей така, защото “лаф-мохабета” е по съвсем друг повод, а и нали никой няма да разбере за него.

Още в първият абзац на труда си той отбелязва, че “Програмите са атестирани от Федералния надзор на Русия по ядрена и радиационна безопасност за извършване на НФ пресмятания на ВВЕР”. Само дето никъде не уточнява, че въпросната атестация се изразява в издаване, за всяка една от програмите поотделно, на паспорт, който гарантира качеството на продукта. Но то е и разбираемо, да не се споменава за паспортите. Те (ЯМ-кащите) не щат да споменат и прегледат паспорта на централата (ТОБ), та с един “мизерен” паспорт на някаква си програма ли ще се занимават. Да да. Няма такъв филм.

Дебело искам да подчертая, че паспорта на БИПР-7А, придружен със съответните обяснения, разяснения и изводи, аз най-добросъвестно съм изпратил на двама агенти на ДАНС, което може да бъде доказано по безспорен начин. Като му дойде времето. Ето защо, имитацията на разследване, не остава съмнение за истинската роля на ДАНС в схемите на ЯМ. Те са, нито повече и нито по-малко, а ЩИТ на ЯМ. Да именно ДАНС-ЩИТ-а. Звучи като ЗАЩИТА, не ли? Бъдете сигурни, че ако някой ден имате щастието да бъдете разследвани от агент на тази агенция, първото нещо, което той ще направи е да се увери в достоверноста на Вашата самоличност, като Ви провери паспорта. Но понеже централата не е човек, затова и паспорта й не е толкова важен. Навярно така разсъждават агентите. Да не забравя тук да спомена и факта, че не само паспорта на програмата БИПР-7А съм им изпратил и разяснил, но още по-подробно и задълбочено съм сторил същото и с ТОБ-а. Всъщност съдържанието на Доказателство №1 (вижте в Постинга “Архив на доказателствата”, в началото на блога), по същество представлява 1:1 това което съм изпратил на двама, от тримата, агенти на ДАНС, с които поддържах контакт, през последната година, преди да напусна страната. Именно това упорито премълчаване на доказаното несъответствие на този документ с реално доставяното гориво и превръща агенцията в ДАНС-ЩИТ-а. Прекрасно знаят къде е зарито кучето, но не искат да го изровят, а вместо това се занимават с художествена самодейност. Май следва да се прекръсти на ДАСЯМ (Държавна Агенция за Сигурноста на Ядрената Мафия). Няма старо, няма ново ръководство, все са си ДАСЯМ.

Но да не се отплесквам и нека приключа с полупроводника. Само, набързо да спомена, ей така, между другото, че още по соц-време полупроводника е кандидатствал в школата в Симеоново, но са го отрязали по некадърност. Питайте го, но не се изненадвайте ако Ви каже, че всъщност са преценили, че е свръх интелегентен и поради тази причина не им подхождал.

Само две приложения, но за това какви. КАКВИ?! Кръгли нули. Не съответстват на въпроса и като такива, абсолютно непригодни за доказване или изясняване на каквото и да било. За да отговори по същество на въпроса полуто трябваше да приложи ръководствата за използване на кодовете, от програмният комплекс, а също така и отделните паспорти. Елемнтарно, Уотсън. Да ама не. Полуто е във вихъра си. Той отговаря на ДАСЯМ.

Да не забравя да Ви напомня, че бисерите на полуто ги одобрява настоящият изп. директор на АЕЦ-а Димитър Ангелов. Това го казвам само за протокола, колкото да не ми се разсърди, че не го споменавам. А също така и за да обърна внимание на факта, че в края на миналата седмица, на въпрос на журналистка от www.vsekiden.bg, по повод на писмото ми до посланниците на ЕС и САЩ, от ръководството на АЕЦ “Козлодуй” за пореден път са заявили, че в централата се експлоатира изрядно гориво. Оригиналните документи, обсъждани в поредицата “ЯМ – дела и документи” показват точно обратното.

Така и ще приключа с тази архивна единица, от съкровищницата на ЯМ. Но тя не е последната, има още много. Следете и ще разберете за още техни “гениални” проблясъци.


Г. К.



Тагове:   мафия,


Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9895353
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930