Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2022 09:56 - ТЕДИ ГЕНЧОВСКА – НААКТИВИРАНАТА СПЯЩА КЛЕТКА НА ПрЕЗИДЕНТА
Автор: planinitenabulgaria Категория: Забавление   
Прочетен: 2069 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 10.08.2022 17:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

ТЕДИ ГЕНЧОВСКА – НААКТИВИРАНАТА СПЯЩА КЛЕТКА НА ПрЕЗИДЕНТА

 

    Появата на тази дама съвсем не бе случайна, тя е доста отдавна в политиката като спяща клетка на разположение за активиране по заказ от Центъра.

   Спеше Тедито, години спа, но я разбудиха. Дадоха й роля  зад паравана на ИТН. Какво общо има тя с ИТН, какво разбира от външни работи, такъв въпрос не се задава. Разбудена, тя бе поставена на позиция във важно министерство, където да получава задачи. По линията на ИТН? Нема такова нещо - от пРезидентството, от където дърпаха конците й. При този сценарий пасивите на Теди оставаха за опитния композитор и млад политик, Трифонов, начело на барбаполитичееска партия, създадена инвитрум чрез политически инженеринг на пРезидента. Последният полотически инженеринг на пРезидента се нарича „Български възход”. Преди да седне тя на стола като министър, всички бивши ченгета вече бяха назначени и разпратени по разните ни посолства по света. Подписът под имената на тези хубаваци обаче е на Теди. Последва протест от другите партии, на които първата дипломатка, макар да има съвсем различно излъчване от това, което тралва да има едни министърка,  отговори така:

-       Прави сте, аз вече така няма, отзовавам ги веднага.

        И си ги върна/ха/ в страната. Тия, от  канцеларията на пРезидента, които разпратиха правилните хора на правилните места по света.

   Имахме ли външен министър докато тя бе такава е риторичен въпрос. Намам предвид излъчването й – някои казват, че тя не притежава такова, аз пък преценявам, че има! -  а това, що /не/стори. По това /не/сторено от нея се разкри истинският й дърпач на конците й, пРезидентът ни. Той дърпаше конците и на други негови офицери за специални поръчки като Йорданова, специализирана да „скача” на Гешев, на Рашков, специализиран да ловва крадЕците на чували с пачки пари и кюлчета злато и да ги складирва в шкафчета и чекмеджета. Тези тримата бяха най-явните, като в играта президнетова бяха замесени почти всички актниви участниики в изборния му преврат, хвърлил страната в разделение, икономически трудности и загуба на доверие към нас от партньорите ни.

  Връшам се на темата за Теди.  

   За изпълнението на задачата пРезидентова като министър на външните работи тя отново получи висок пост – зам- министър на войната. Предполагам, че е доста вътре по воените въпроси но само ако чела постингите на г/жа Радостиналасса за ВКС /ракетите на Путин и тези на ЦАВ12929 за ВПЛ /подводниците на Путин/. Без всякакаво съмнение Теди отново има задача и в това министерство -  доста важно, на външните ралоти. А задачата на Тедито в МО – тя е повече от ясна. Минстерството на войната е с голяма тежест, на неговата работа пРезиденът ще иска да пречи, както на времето със самолтите Грипен, част  от неговата дейност да пречи на развитието на воената ни техника и на интеграцията и с тази на НАТО. Така иска Путин, комуто Радев, ведно с Орбан  се явява него троянски кон в ЕС и в НАТО. На поста министър на войната пРезидентът ни турна най-верния си човек, Стоянов, съхраняващ секретите на пРезидентството, но проверката е виiша форма на доверие. Макар да му вярва,   чрез Теди Стоянов ще бъде следен що прави, а и да не бъде следен, той знае каква е задачата на Теди в МО и ще се съобразява с този факт.  Информацията във военното министерство е много важна, всимко се следи. Твърди се, че и тоалетната хартия там е двупалстова, еденият екземпляр от която вероятно постъпва за АНАЛиз в пРезидентството. При това положение военният министър няма да смее да взема решеения, а ще пита поставителят го на този пост що да прави, когато нещо се налага да свърши. Указанията ще идват от пРезидентството, което Радев превърна в отдел на ФСБ в България. Работата на този отдел се разрастна след изгонването на 70 дипломата от руското посолство. Взривът в склада на Гебрев обаче показва, че и останалите май са твърде много.

    Чудя се, дали пРезидентът ни няма и други спящи клетки, които да наактивирва при казус. Цитирам две неспящи клетки, Марешки и Нинова. Марешки се изказа в НС, че вместо за военни самолети, парите за тях трябва да бъдат дадени на бедните. Още по-решителна позиция със същите мотиви изрази Нинова. Тя напусна заседанието на МС като протест въобще да се обсъжда този проект. Аз я видях колко възмутена бе и се досетих едно сравнение за много обидена жена, което се ползва в Западна България – и гениталията й бе възмутена. Забравих обаче думата, която се ползва при оригинала и ползвам латинското й наименование.

   Имам подозрения за още няколко обекта на пРезидента, които сега работят за закупувянето на газ без посреднидники, което е намигване към Газпром, чиито газ по тръби достига директно до страната. Не обяснявам към какво се стремят тези газови специалисти, които така са се натегнали, че около тях е възможно да намирисва на серен двуокис.

    Да напомня и за още един факт - при отстраняването от Кирчо Секса на директора на Булгаргаз, президентът нададе злоба и чрез фирмата си за специални политически поръчки, набело с Трифонов, рзтури НС и МС. Така той доказва пред електората си – простащината в страната и зависимите, сдобили се с висок пост и висока плата - преди поредните избори, чрез които той иска президентска държава и промяна на курса ни от Европа към страните-примати, кой кара влака. Стратегически решения, тази дума пРезидентът ни ползва така често, както свищеникът "Господи, помилуй!" по време на Богослужение. Доле НАТО и ЕС, означава това, терорът доле, съюз със ОНД!


image


Това изображение е фотошоп на враг на Радев. Според мен той не само е подготвен много отлично за всичко - той може да предлага мандати, да турга правителства, да случва събития, да придвижва процеси, да узрява яйцеклентки, окончмателно да премахва пъпки, косми и брадавици.











Гласувай:
3



1. gardener - .. - ри и децата им, но това е друга тема...
10.08.2022 10:52
В условията на Борисов, който диктуваше целият ни политически живот от Банкя с просташките си глупотевини, т.е. в условията на несигурност за огромна част от ДС и БКП елита, най-логично бе да този неприкоткан от Борисов елит да се обедини и да извади на пазара някаква приемлива "личност". Тези, останали извън паричните потоци червени елити(щото една голяма група от ДС и БКП елита се вля в редовете на софийско-пожарникарско-мутренската мафия), въпреки хилядите опити да направят метан на Борисов, давайки даже жените си за еВане (Бобокови), се оказаха сериозно еВани, т.е. при него нямаше нито мама нито тате, както е било винаги на това ниво в управлението на България ... от поне 100 години насам, а някой като мен(со голям опит) твърдят и от времето на римската империя е така тук. Т.е. Радев е прокси на определени хора с определени интереси, които нито са християнски, нито са свързани с доброто развитите на България, той е другото лице на Борисов от останалата извън групата на Борисов мафия, родена от БКП и ДС. България не е в положение да има външна политика, различна от общата в ЕС, по тази причина за този пост - министър се изисква оптикаем човец, примерно за Борисов бе известната с курвенската физиономия (как и беше името) женичка от първия кабинет, а после се получи да се открие още по курвенска физиономия от втория и третия му кабинет, важното бе тамадата БОРИСОВ ДА "ПОЕМЕ" АНГАЖИМЕНТ, А ПОСЛЕ С 200 ДА ГИ ТАКОВА ВСИЧКИ В ЕС. С подобни лупинги, България отдавна е място населено от изроди, което е пълната истина и няма как който и да е да и има доверие. Платените медии в РБ, създават от своя страна отличен имидж на всеки кабинет и на всеки управляващ, според факта от къде идват парите да съществува тази "медия", а европейците се доверяват и на тази информация, защото е открита и най-лесно се събира от назначените в посолствата българчета или филолози от Запада. Най-големият проблем е, че МВнР, както всичко тук е затворена гилдия, достъпна само за бивши ДС и БКП кадр
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12183338
Постинги: 4544
Коментари: 10754
Гласове: 18319
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031