Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.06.2022 00:05 - Иновативна перемога !
Автор: born Категория: Забавление   
Прочетен: 1974 Коментари: 6 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

Арестович: “В Украйна хората не са много умни- много неспособни, много истерични, лесно контролирани, тоест не нормални. Нормалните хора, които разбират какво наистина се случва, могат да се преброят на пръстите на двете ръце”. (цитат)

Конашенков: “При нас е обратното. Можем да преброим ненормалните хора на пръстите на краката си. Да, те избягаха.”

  image

“ Мы героический оступаем,  а враг растерялся и позорно бежит за нами.”

“ Е, какво да кажа? Зеленски реши да стане като Наполеон, който каза: „Моята армия никога не отстъпва, тя само се обръща и продължава напред!”

“ Така е, Гайдай каза, че това е отстъпление към най-добрите позиции. Нека се оттеглят към Карпатите, там определено има по-добри позиции.”

“ Держали оборону до последнего шприца. (Удържаха защитата до последната спринцовка.).

" Воините сега се нуждаят от добри крака." Това казва генералът в разговор със Щирлиц. Това може да каже и днес Пан Зеленски, след победата от въоръжените сили на Украйна „перемога“ по цялата линия на фронта.”

“ Зеленски обеща да върне Донбас и удържа на обещанието си. Така че той върна Донбас на тези, които се нуждаят повече от него. Няма какво да се каже- той спазва обещанията си.

“ Това е една такава специална победа....скрита...неразбираема....трудна за обяснение....мъглива....излизане и оттегляне.”

“ Ще има перемога (победа), когато руснаците стигнат до полската граница и украинските бежанци окупират Полша и Германия, което ще се окаже най- голямата им “перемога”.

“ Зеленски не е първият, който променя думите си. Интересно е да се види откъс от изявленията му, които си противоречат. Според Зеленски: „Перемога вече е на хоризонта ни“.

“ Зеленски ако слушате, съдбата беше вече решена в Мариупол, сега Северодонецк. Утре ще е Славянск. Смисълът на видеоклиповете му е прост - колкото по-трагичен е гласът му, колкото повече са градовете, в които погребват смелите украинци в необходимата бройка - толкова повече парички ще изпросят.”

“ Гьобелс през цялата 1944 г. хранеше германците с мотивировката :            " Изравняване и оттегляне на удобни позиции "!                                                           И най- добрата позиция се оказа при Райхстага.

“ Не се заблуждавайте, човекът е решил да се изрази по хумористично и оригинално : наистина навсякъде има и нормални, и идиоти, а специално Украйна нямаше късмет в първия им ешелон, втората част спечели и ги поведе, като всички нормални бяха обявени за болни и съответно бяха уволнени, изтрепани , сплашени , но все пак те самите си избраха клоун за водач.”

“ Мы профессионально и тактически отступали, а враг с позором бежал за нами.image

Даже когда мы займем Киев, арестович скажет,что они отошли на позиции,в англию, для маневренной обороны.”

(Дори когато Киев бъде превзет, Арестович ще каже, че са се оттеглили на позиции в Англия  за по- мобилна отбрана.)  

“ Благодаря ви много, всички ние се радваме много да седим в окопите, особено когато бомбардират.  Голямото ми желание и молба е нашият главнокомандващ да обясни защо за да комуникирам с гражданин на Украйна е необходимо да полагам  изпит за владеене на украински език. А моя син и съпругът ми бяха мобилизирани и изпратени на фронта тъй като не издържаха изпита ? “ 

“ Това не е отстъпление на въоръжените сили, това е евакуация.”

“ Ну да как всегда: наши победоносно отступают, враг позорно наступает. “ (Е, да, както винаги: нашите победоносно отстъпват, врагът позорно напредва.)  

“ Не разбрах, през кой век Украина ще се присъедини към ЕС ? “

“ Как бы не пошло всл по пи#де, главное обьявить что таков был план. “

(Доколкото всичко е тръгнало на “пи#де” , основното е да се обяви, че такъв е бил планът.”

“ Спомних си за Саакашвили. Разбрах защо Зеленски не носи вратовръзка.”

 image

“ Мисля, че разбрах хитрия план на въоръжените сили на Украина - американците видяха от космоса, че земята е кръгла и решиха, че отстъпвайки, подредените редици на бивши бездомници, безработни, наркомани и по-рано осъждани, които формират гръбнака на професионалистите на ВСУ, може да направи кръг около майката земя и да стигне до столицата Русия. “

Според компетентни аналитични Таратанцийски източници, същността на гениалните стратегически маневри на ВСУ се състои в това , че скоро (в неопределен времеви срок, наричан в испаноговорящия свят -  “maсana”- бълг. “маняна”), те ще спрат да се оттеглят маневрено и ще започнат да се придвижват много по- бързо, в посока, обратна на противника, с което ще объркат и заблудят противника до окончателното му изнемогване и дезориентиране. Тази тактическа и стратегическа иноватийност на Върховното командване е брилянтна вкладка в най- съвременното военно изкуство, въпреки че внася  известно недоумение, безпокойство и опасения в сплотените редове на съюзническите аналитични кръгове.

    image

ПП. КОМПИЛАЦИЯТА Е ЧАСТ ОТ КОМЕНТАРИТЕ КЪМ ЮТУБСКИ КЛИП НА ПОПУЛЯРЕН УКРАИНСКИ БЛОГЪР.

image






Тагове:   забавление,


Гласувай:
10



1. nedovolen - Иновативно украинският блогър е ...
28.06.2022 06:05
Иновативно украинският блогър е разшифровал кодираните намерения на зеленски и вся останлая...
:)))
цитирай
2. elenkokoschkov - ПОБЕДОНОСНО ОТСТУПЛЕНИЕ И
28.06.2022 06:45
ЭВАКУАЦИЯ!
ЕКСТРАКШЪН!
:))))!!
БАБЮЛА, ПИЗДЮЛА!
цитирай
3. planinitenabulgaria - Дали Иван Илиев, бившият служител на Министерство на отбраната стана
28.06.2022 08:38
руски шпионин защото жена му бе рускиня и всички ли бълтари с жени рускини са против укронацистите и укрофашистите, или пък са наактивирвани от център с началник Митрофанова как да тролят е въпрос към Вас, на който дължите отговор. Защото подметвачите станахте много.
цитирай
4. kvg55 - born,
28.06.2022 08:40
Свети,
То съвременната война, а Специалната военна операция на РФ в Украйна е и хибридна, преобръща представите за настъпление и отстъпление. Особено в украинския вариант. Ето сатаНАТО–то настъпваше към границите на Руската федерация, а се оказа, че последната може да му излезе в гръб откъм Никарагуа и Куба.
А настъплението му на украинския фланг го води към морално падение и евентуален разпад след "победата".
Полюциите на Наполеончик, които нашите телевизии обилно размазват, са иновативни – те се случват във виртуалното пространство, което постепенно измества реалното.
Но с представянето на сметката, всичко си идва на мястото.
цитирай
5. krumbelosvet - Бай Коста, къде е Апоста?
29.06.2022 05:19
Апостолапостолофф изчезна от блог.бг, след като падна ББ.
Ти, бай Коста, къде ще отидеш като паднат фашите?
цитирай
6. leonleonovpom2 - Апостол е вече Апостат!Апостол Апостат!
29.06.2022 09:00
5. krumbelosvet - Бай Коста, къде е Апоста?
05:19
Апостолапостолофф изчезна от блог.бг, след като падна ББ.
Ти, бай Коста, къде ще отидеш като паднат фашите?
цитирай


Той си променя възгледите, да са актуални и в крак с времето В мисловния център е ,за коригиране на мисленето му
И перодръжката и мастилото му са в каса на държавната банка!

А девизът на зеленодрехия бил- " Всяка наша загуба автоматически ще се обръща в победа И така ... до крайната побледа"
Чува се и , че тези, географите от севера и те проумели, че с оръжие, много, могат да ни вразумят!? И да им върнем, това ,което сме отнели отах като апаши! И някои, дори били готови да им дадат, дори и атомно, малко, само с един атом!
Разгеле, такива хора им трябвали, да търсят оръжие! И, ако намерят за водач евреин , от рода на Мойсей, работата им става бетон!За 40 години ще ни вразумят!
Окрайнинците са вещи по този въпрос! Един водач евреин сменят само с друг евреин Защото ,те от амбазурата на бункера са много храбри и имат панорамен поглед върху бойната картина Все едно ,че са на Бородино!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: born
Категория: Забавление
Прочетен: 4601235
Постинги: 1320
Коментари: 11706
Гласове: 20360
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031