Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2022 11:08 - „Трябва да ваксинирате децата си“, постанови банкерът през 1999 г
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1172 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  „Трябва да ваксинирате децата си“, постанови банкерът през 1999 г

7 август 2022 г

image — Не изглежда ли разумно просто да ни се подчиняваш и да ни служиш?

Преразглеждаме „Писмо от вашия приятел глобалист“ (1999 г.)  смразяващо разкритие за нашия истински политически статус. Това е основата на измамата с COVID, „ваксините“ и Голямото нулиране.


„Искаме вие... да станете напълно интегрирани в нашето ново общество. Вашите деца не са ваши. Те са наши. Трябва да ги ваксинирате, трябва да ги доведете в нашите болници, ако решим, или ще ги вземем от вас.“


 

„Ние доставяме всички пари, които използвате. По всякакъв каприз на нашето желание можем да спрем предлагането на пари или да предизвикаме пълен срив заедно. След това можем да наредим на президента да обяви всички пари за безполезни и че ще трябва да имаме нови пари. Всичките ви скривалища пари ще изгорят след малко. Нямате ли нужда от храна? Ако е необходимо, можем да предизвикаме стачка на шофьорите на камиони, която ще спре доставките на храна до местния ви магазин. Можем да ви гладуваме, когато пожелаем ." 


 

(Леко актуализиран от 19 май 2006 г. и 22 април 2021 г.) 

От Хенри Маков Ph.D. 


Текущите събития са като картина от "Вълшебно око", в която трябва да се взирате дълго време. Но ако знаете какво да търсите , картината става ясна като бял ден.  

Колкото и невероятно и странно да звучи това, сатанинско (кабалистично) окултно общество е поело контрола над планетата чрез централната банкова система. Тя се стреми да наложи своята тирания чрез хитростта на коронавируса, за да наложи световно правителство. Измамата е дръзка психическа операция, но не по-голяма от двете световни войни, които бяха оркестрирани, за да избият и жестоко човечеството и да увеличат богатството и силата на картела на централната банка.

image

Потвърждение на тази тревожна истина е смразяващо гръбначния стълб писмо от 1999 г., което разсейва всякакви илюзии, че сме свободни граждани, живеещи в благотворна демокрация. Подписано като „ваш приятел глобалист“, писмото съветва гражданите на света, „вие сте наша собственост“ и трябва да приемете робството „за ваше добро“.

„Дните, когато ни слагаха край, отдавна отминаха“, пише той, звучейки като автор на „Протоколите на Сион “, също банкер.

„Имаме пълен контрол над земята и нейните финанси, заедно с основната медийна пропаганда, и просто няма начин която и да е нация или сила да ни победи... Можем да изпратим американски или европейски войски, където пожелаем, когато пожелаем , и за каквато и да е цел, а вие послушно се занимавате с нашата работа... Колко повече доказателства ви трябват? ... Не изглежда ли разумно просто да ни се подчинявате и да ни служите?“

Писмото от шест страници изглежда е написано през есента на 1999 г. Представям акцентите тук, но ви призовавам да го прочетете изцяло.

Писмото може да е измама, но мисля, че описва настоящата ни реалност. То е в съответствие с това, което много изследователи на конспирацията са открили независимо, но е по-ярко и проницателно от всичко, което биха могли да измислят. 


ПИСМОТО


Нашият приятел глобалист казва, че иска да ни обясни политическата реалност, за да „можем да знаем как да се държим в новия ред, който сега се оформя на земята“.

Той се радва на факта, че представлява тайна сила, която контролира света, но е невидима за всички.

image„Ние управляваме всичко, но вие не знаете кого да атакувате. Трябва да кажа, че тази скрита ръка е чудесно измислена и без известен исторически прецедент в този мащаб. Ние управляваме света и светът дори не може да разбере кой ги управлява. Това наистина е чудесно нещо. В нашите медии ние ви представяме точно какво искаме да направите. Тогава, сякаш мигновено, нашите малки слуги се подчиняват."

Но той се идентифицира. Той ясно представлява централните банкери: „Вашите собствени пари послужиха за изковаване на веригите, с които ви свързваме, тъй като ние контролираме всички пари.“

Картелът на централната банка е основната пружина на Новия световен ред. Давайки на сатанистките еврейски частни интереси властта да създават пари въз основа на нашия национален кредит, нашите предшественици обрекоха Западната цивилизация. Тези частни интереси естествено купиха контрол над всичко и всички и сега искат да институционализират своя контрол в световен мащаб. 


„Нашето царство е царството на парите“, пише нашият приятел глобалист. „Дадохме ви лист хартия или няколко числа на екрана на компютъра, които нарекохме „пари“. 

Не е подкрепено от нищо и доказано от нищо друго освен това, което казваме, че е. Създаваме го от нищото, отпечатваме го, заемаме го, даваме му стойността му и отнемаме стойността му. Всички неща, които са свързани с пари, са в наши ръце."


Нашият приятел глобалист разкрива, че банкерите имат симбиотична връзка с нас. Ние произвеждаме печалби, като вземаме заеми от тях.

„ Искаме да сте в системата. Когато купувате къща, ние не само получаваме данъчните приходи, които да използваме за нашите цели, но печелим големи увеличения от лихвата по заема. Можете да платите за къщата си две или три пъти само от лихвите. Лихвите също се облагат с данък, който отново се поставя за използване в онези сектори на влияние, които изберем."

image

Един от тези сектори на влияние е образованието. Той казва, че нашите данъци плащат за „индоктринирането на вашите деца в държавните училища, които сме създали. Ние искаме те да израснат добре обучени в системата на нашето мислене. Вашите деца ще научат това, което искаме да научат, когато искаме те да го научат, а вие плащате за това."

 Вие сте наша собственост. Няма да ви позволим да купувате или продавате, освен ако не се подчинявате на нашия знак на власт. Ако отидете в съда срещу нас, ние ще ви изтощим и накрая ще загубите. Ако използвате насилие , в крайна сметка ще ви поставим в един от нашите трудови лагери, по-конкретно наречени затворнически индустрии. Имате нужда от нашите пари, нашите забавления, нашето гориво и нашите комунални услуги, за да функционирате и ако ги нямате, се чувствате лишени. това, вие сте накарани да се подчините на нашата воля."

НАШИТЕ ЛИДЕРИ

Нашите политически лидери са избрани от редиците на престъпници и перверзници, защото могат да бъдат накарани да се подчиняват с изнудване. Изобличаването на покварата на президента Клинтън беше „много полезно за коригиране на моралните навици на младежта надолу“.

Той се присмива на опитите за импийчмънт на Клинтън: „Той е полезен за нас и няма да бъде отстранен от никого, докато не сме готови да го отстраним... лидерът, който поставихме, ще бъде там, докато не ни послужи да имаме друг. този път ние поставяме нашия предложен лидер пред вас и вие гласувате за това, което искаме. По този начин ви даваме напразното упражнение за гласуване с убеждението, че имате нещо общо с поставянето на вашия президент на поста."

Той цитира Садам Хюсеин и Слободан Милошевич като лидери, отказали да се подчинят. „Има само слава в това да следваме нашите цели и да правим това, което казваме. Ако не го направим, ще има толкова тъжен и трагичен резултат. Наистина бих искал да ви пощадя от такъв край.“

Що се отнася до по-малките, той казва, че бунтът просто ще послужи като извинение за по-репресивни закони. Те могат да вържат несъгласните в съда, който също контролират. Те могат да унищожат хора като Дейвид Кореш и в същото време да ги дискредитират.

image(Тръмп-Рейгън - масонско ръкостискане)

Той казва, че либералите и консерваторите „служат с печата на нашето одобрение , но не им е позволено да представят истинските проблеми. Като създават противоречия на всички нива, никой не знае какво да прави. Така че, в цялото това объркване, ние продължаваме напред и да постигнем това, което искаме, без никакви пречки." (Наблягам мой) 


„За нас това няма значение, но служи да ви накара да повярвате, че има две страни, които се борят за конкретната си позиция. Това помага нещата да изглеждат честни и свободни, тъй като всеки има право на глас. Всъщност сега има само една страна с всички видове на маски, но вие не сте в състояние да проникнете в нашите цели. Виждате ли, ние можем да правим каквото си поискаме, а вие не можете да направите нищо по въпроса."

„Не изглежда ли разумно просто да ни се подчинявате и да ни служите? В противен случай ще бъдете погълнати от съпротивата, която смятате, че ще ви освободи. Не можете да бъдете освободени. Представете си как можете. Ние доставяме вашето гориво за вашите коли. изключва го винаги, когато искаме да твърдим, че има някакъв вид недостиг на гориво. Ами ако колата ви се повреди? Не можете да получите части за нея без нас. 

„Ние доставяме всички пари, които използвате. По всякакъв каприз на нашето желание можем да спрем предлагането на пари или да предизвикаме пълен срив заедно. След това можем да наредим на президента да обяви всички пари за безполезни и че ще трябва да имаме нови пари. Всичките ви скривалища пари ще изгорят след малко. Нямате ли нужда от храна? Ако е необходимо, можем да предизвикаме стачка на шофьорите на камиони, която ще спре доставките на храна до местния ви магазин. Можем да ви гладуваме, когато пожелаем ." 


Той казва, че медиите занимават масите със секс и насилие, така че хората са програмирани да се бият безсмислено и „нямат почтеността или умствената сила да се справят с наистина важните въпроси, които са оставени изцяло в наши ръце“.

Китай и Русия не представляват предизвикателство: „Не се страхуваме от Русия или Китай, тъй като вече контролираме напълно тяхната система на нещата. Китай знае, че можем да замразим произволен брой от неговите корпорации в Америка и целия му капитал на щрихът на писалката."


ЗАКЛЮЧЕНИЕ

Ние сме научени, че обществото участва в ерата на просветлението и прогреса, но това е хитрост. Всъщност една груба сатанистка догма протяга острите си нокти от миналото, за да прониже човечеството.

Свидетели сме на кулминацията на дяволски заговор срещу човечеството. Човешките събития имат смисъл само когато осъзнаем, че учениците на Луцифер установяват глобален режим, посветен на Злото. Знам, че това звучи твърде странно, за да е истина. Те разчитат на това.

„ Писмо от вашия приятел глобалист“ е в съответствие с другите големи разкрития на невидимото правителство: интервюто с Харолд Розентал ; Докладът на къщата ; разкритията Svali ; Съветското изкуство за промиване на мозъци:  тихи оръжия за тихи войни ;  Докладът от Желязната планина , Червената симфония и протоколите на мъдреците от Сион . 

Живеем в рая на глупаците. За съжаление хората няма да се събудят, докато не вземат лакомствата, а тогава ще бъде твърде късно.

--------

Свързано, моето „Централните банкери търсят тоталитарна власт“

---------------   Планът на илюминатите за поробване на американците (1969)

----------------- Insider: Society is a jewish Psy Op (1976) 

 

Още цитати:

"  Искаме да можете да се включите напълно и да се интегрирате в нашето ново общество. В крайна сметка, това е за ваш най-добър интерес, ако искате. Вашите деца не са ваши. Те са наши. Трябва да ги ваксинирате, трябва да доведете ги в нашите болници, ако постановим, или ще ги вземем от вас. Вие знаете това и ние знаем това. Чрез нашата електронна търговия можем да видим къде се намирате, какво купувате и колко трябва да купите неща с Откъде мислите, че получаваме нашата месечна финансова статистика?

това само ще ни помогне да се справим с прекомерното население. Не можете да ни нараните, да ни намерите или дори да си представите какво сме намислили. Хвърлям ти тези няколко трохи само за да можеш, ако имаш малко разум, да се подчиняваш и изпълняваш нашите заповеди.

„Ние управляваме Холивуд. Филми като „ Терминатор “ и „ Армагедон “, заедно с много други, просто са създадени, за да ви накарат да мислите според нашите насоки. Направени сте да се наслаждавате на насилието, така че когато ви изпратим да убивате някой лош човек, който поставихме пред вас, вие се движите без да скимтите.Поставихме насилствени аркадни игри във вашите молове, за да подготвим младите ви умове в изкуството на битката.Накарахме ви да гледате на нашите армии и полиция като на добри сили и вие се подчинявате на неща, които са били немислими само преди няколко десетилетия. Нашите изкусни програми са предназначени да ви помогнат да се подчините и дори да помогнете на Новия световен ред. Стар Трек и други подобни творения са ви научили просто да се подчинявате на заповеди от новия международни владетели.

„ВАШИЯТ ГЛУПАВ БУНТ СРЕЩУ НАШЕТО ГОСПОДСТВО:  Някои от вас си мислеха, че можете да ни спрете, като поставите бомба в една от нашите клиники за аборти или в правителствена сграда. Глупави души! Как може това да ни нарани? Всичко, което прави, е да ни даде пример да използваме, за да можем да поставим повече контрол и тежки тежести върху населението. Обичаме, когато се бунтувате и взривявате нещо. Вие сте нашата причина да създаваме повече закони срещу всички онези неща, които могат да допринесат за вашата свобода от нас. Ако някой не взривихте нещо понякога, не бихме имали оправдание да поставяме повече плетове около вас. Не виждате ли колко е невъзможно да ни устоите? Колкото повече се гърчите, толкова повече ние стискаме. Нашето кралство си е кралство на парите. Извинете ме, но трябва да призная, че ние сме владетелите на царството на непарите."



Писмо от вашия приятел глобалист

(това писмо идва от неизвестен източник, съществува от доста време)


Скъпи граждани на света,


вярвам, че е дошло времето да ви разкрия някои от затрудненията, с които сте се сблъскали през последните десетилетия. Добре е да разберете някои от тези неща, за да знаете как да се държите в Новия ред, който сега се оформя на земята. Искаме да можете да се включите напълно и да се интегрирате в нашето ново общество. В крайна сметка това е за ваш най-добър интерес, ако го направите.

На първо място, добре е да разберете някои от нашите цели, за да можете да си сътрудничите по-пълно. Не мога да ви опиша трудните времена, с които ще се сблъскате, ако ни се съпротивлявате. Имаме начини да се справим с съпротивата. Казвам ви това едва сега, тъй като е много късно да се обърнат нещата. Дните, в които ни спираха, отдавна отминаха. Ние имаме пълен контрол над земята и нейните финанси, заедно с основната медийна пропаганда, и просто няма начин която и да е нация или сила да ни победи. Имаме очи във всяко ниво на управление във всяка нация по света. Ние знаем какво се планира, тъй като ушите и очите ни винаги присъстват. Държавните тайни са ни напълно известни.

Наскоро Китай обвини медиите в САЩ, че лъжат за Косово. О, глупаци, разбира се, че лъжем. По този начин можем да държим хората неуравновесени и винаги изправени пред противоречия, което е много полезно за нас. Не сте ли гледали спектакъла на токшоуто? Някои от вас вярват, че ние сме либералите, а добрите хора са консерваторите. В действителност и двете служат на нашите цели. Всеки лагер просто служи с печата на нашето одобрение, но не им е позволено да представят истинските проблеми.

Създавайки противоречия на всички нива, никой не знае какво да прави. И така, в цялото това объркване, ние продължаваме напред и постигаме това, което искаме, без никакви пречки.

Помислете за президента на Съединените щати. Въпреки че редовно нарушава всяка известна проверка на силата си, никой не може да го спре. Той продължава напред и така или иначе прави каквото искаме от него. Конгресът няма власт да го спре. Той прави това, което искаме, тъй като знае, че ако не го направи, поради доста мрачния му характер, можем да го премахнем за миг. Не е ли това доста брилянтна стратегия от наша страна?

Не можете да ни дадете на съд, защото не можете да ни видите, а и съдилищата са наши слуги. Ние управляваме всичко, но не знаете кого да атакувате. Трябва да кажа, че тази скрита ръка е чудесно измислена и без известен исторически прецедент в този мащаб. Ние управляваме света и светът дори не може да разбере кой го управлява. Това наистина е прекрасно нещо. В нашите медии ви представяме точно това, което искаме да направите. Тогава, сякаш мигновено, нашите малки слуги се подчиняват.

Можем да изпратим американски или европейски войски, където пожелаем, когато пожелаем и за каквато цел поискаме, а вие послушно се занимавате с нашата работа. Колко повече доказателства ви трябват? Можем да ви накараме да пожелаете да напуснете домовете и семейството си и да отидете на война само по наша заповед. Трябва само да ви представим някаква глупост от бюрото на президента или във вечерните новини и можем да ви запалим всички да правите каквото ни харесва. Не можете да правите нищо друго освен това, което ви поставяме.

ВАШАТА НАЗАДНА СЪПРОТИВА

Когато някой от вас се стреми да ни се съпротивлява, ние имаме начини да ви направим да изглеждате смешен, както направихме с вашето милиционерско движение. Имаме удоволствието да използваме това движение, за да покажем на света колко безсилна е всяка съпротива. Изглеждат толкова глупаво, марширувайки наоколо с оръжията си, сякаш са нещо, което да отговаря на нашите военни. Вижте какво направихме близо до Уако. Помогна ли им малкото оръжие на Давидеца?

Обложихме ви щедро с данък и използвахме тези пари, за да направим такива сложни оръжия, с които по никакъв начин не можете да се конкурирате. Вашите собствени пари послужиха за изковаване на веригите, с които ви свързваме, тъй като ние контролираме всички пари. Някои от вас смятат, че могат да избягат, като купят малко земя в страната и отглеждат градина. Нека ви напомня, че все още ни плащате наем на земята. О, може да го наричате данъци върху собствеността, но все пак отиваме при нас.

Виждате ли, имате нужда от пари, независимо какво правите. Ако не успеете да ни платите наема на земята, ние ще вземем земята ви и ще я продадем на някой, който ще ни плати. Мислите ли, че не можем да направим това? И с вашия наем на земята ние плащаме за обучението на вашите деца в държавните училища, които сме създали. Искаме те да израснат добре обучени в системата на нашето мислене. Децата ви ще научат това, което ние искаме да научат, когато искаме да го научат, а вие плащате за това чрез наема на земята.

Тези средства се използват и за други проекти, които имаме предвид, и нашите изпълнители получават щедро заплащане за работата си. Може да се съмнявате, че притежаваме вашите деца или имаме такъв контрол, но ще откриете, че имаме. Можем да обявим, че малтретирате децата си, когато ги напляскате и ги конфискувате. Ако не се появят за училищна индоктринация, можем да ви обвиним в пренебрегване и по този начин да ни ги дадете. Вашите деца не са ваши. Те са наши. Трябва да ги ваксинирате, трябва да ги донесете в нашите болници, ако решим, или ще ги вземем от вас. Вие знаете това и ние знаем това. Чрез нашата електронна търговия можем да видим къде се намирате, какво купувате и с колко трябва да купите неща. Откъде мислите, че стигаме до нашата месечна финансова статистика?

Чрез интернет и други източници можем дори да знаем как мислите и какво казвате. За нас не е особено важно в какво вярвате, стига да правите това, което казваме. Твоите вярвания така или иначе са глупости. Но ако мислите, че имате последователи и ние възприемаме, че може да сте донякъде опасни за нашия дневен ред, имаме начини да се справим с вас. Имаме кутията на Пандора от пакости, с която да ви хванем. Можем да ви държим в съда толкова дълго, че никога няма да излезете. Можем лесно да източим всичките ви активи под един или друг претекст. Имаме неизчерпаем фонд, от който да черпим, за да плащаме на нашите адвокати. Тези адвокати се заплащат от вас под формата на данъци. Вие нямате това огромно богатство. Ние знаем как да разделяме и владеем. Не сме ли свалили владетели на държави чрез нашите устройства? Мислиш ли, че твоето мъничко аз ще ни съвпадне?

ВАШИТЕ СУЕТНИ ОРГАНИЗАЦИИ

И нека разгледаме вашите религии и „моралното мнозинство“. „Моралното мнозинство“ нито е морално, нито е в мнозинството. Имаме удоволствието да използваме тази мокра юфка на движение, за да направим смешна християнската вяра. Глупавите мъже, които управляват тази организация, винаги завършват с яйца на лицето.

Винаги сме ги защитавали сами, както успешно направихме с НАП. Можем да накараме нашата медийна пропаганда да изглежда, че Националната оръжейна асоциация всъщност е Новите радикални нападатели. Дали не обърнахме внимание на американското консервативно движение? Ако служи на целите ни, можем да използваме консерваторите, за да накараме либералите да слушат. За нас това няма значение, но служи да ви накара да повярвате, че има две страни, които се борят за своята конкретна позиция. Това помага нещата да изглеждат честни и свободни, тъй като всеки има глас. Всъщност сега има само една страна с всякакви маски, но вие не можете да проникнете в нашите цели. Виждате ли, ние можем да правим каквото си поискаме и вие не можете да направите нищо по въпроса. Не изглежда ли разумно просто да ни се подчинявате и да ни служите? В противен случай, изяждате се от съпротивата, която предполагате, че ще ви освободи. Не можете да бъдете освободени. Представете си как можете. Ние доставяме вашето гориво за вашите автомобили. Можем да го изключим, когато си поискаме да твърдим, че има някакъв недостиг на гориво. Ами ако колата ви се повреди? Не можете да получите части за него без нас. Ние доставяме всички пари, които използвате. По всяко наше желание можем да спрем паричното предлагане или да предизвикаме пълен крах заедно. След това можем да наредим на президента да обяви всички пари за безполезни и че ще трябва да имаме нови пари. Всичките ви скривалища пари ще изчезнат след малко. Нямате ли нужда от храна? Ако е необходимо, можем да предизвикаме стачка на шофьорите на камиони, която ще спре доставките на храна до вашия местен магазин. Можем да ви гладуваме, когато пожелаем. Имате само храна, защото ние сме ви я осигурили от нашата маса. По време на голямата депресия ние контролирахме храната. Натрупахме планини от храна зад огради и я оставихме да изгние. След това гладните бяха накарани да работят в нашите трудови лагери, въпреки че имаше достатъчно и повече, за да ги нахранят. Наистина ли мислиш, че можеш да ни победиш? Казвате, че ще трупате златни монети, така че все още да имате пари по време на катастрофата. Можем просто да приемем закон, който забранява притежанието на злато, както правехме в миналото. Ако намерим злато у вас, ние просто ще го конфискуваме и ще ви пратим в затвора за нарушаване на закона. Докато сте в затвора, ще трябва да работите в една от нашите затворнически индустрии. Наистина ли мислиш, че можеш да ни победиш? Казвате, че ще трупате златни монети, така че все още да имате пари по време на катастрофата. Можем просто да приемем закон, който забранява притежанието на злато, както правехме в миналото. Ако намерим злато у вас, ние просто ще го конфискуваме и ще ви пратим в затвора за нарушаване на закона. Докато сте в затвора, ще трябва да работите в една от нашите затворнически индустрии. Наистина ли мислиш, че можеш да ни победиш? Казвате, че ще трупате златни монети, така че все още да имате пари по време на катастрофата. Можем просто да приемем закон, който забранява притежанието на злато, както правехме в миналото. Ако намерим злато у вас, ние просто ще го конфискуваме и ще ви пратим в затвора за нарушаване на закона. Докато сте в затвора, ще трябва да работите в една от нашите затворнически индустрии.

Така сме си изградили представа за трудовите лагери в нашите затвори тези дни, че изглежда никой не възразява срещу тях. Ние казваме на хората, че убийците трябва сами да плащат за издръжката си. Изглежда никой не смята, че имаме властта да поставим и производителите на домати там. Можем да приемем закони, които забраняват градините и след това да измислим някаква научна причина, поради която можете да купувате храна само от нашите източници. Ако някой ви види да отглеждате домати, ще ни докладва и тогава ще ви оставим на нивите да работите за нас. О, глупави националисти, няма спасение за вас, защото много преди да се родите, ние планирахме залавянето ви. Вашите учители и служители формират вашите мисли за нас от поколения. Нямате идея как да се отдръпнете от нашето влияние, освен да се самоубиете. Давай напред и се самоубий, това само ще ни помогне да се справим с прекомерното население. Не можете да ни нараните, да ни намерите или дори да си представите какво сме намислили. Хвърлям ти тези няколко трохи само за да можеш, ако имаш малко разум, да се подчиняваш и изпълняваш нашите заповеди.

ВАШИЯТ КОНТРОЛИРАН УМ

Ние управляваме Холивуд. Филми като Терминатор и Армагедон, заедно с много други, са просто създадени, за да ви накарат да мислите според нашите указания. Създаден си да се наслаждаваш на насилието, така че когато те изпратим да убиеш някой лош човек, който сме поставили пред теб, ти се движиш без да скимтиш. Поставихме насилствени аркадни игри във вашите молове, за да подготвим младите ви умове в изкуството на битката. Накарахме ви да гледате на нашите армии и полиция като на добри сили и вие се подчинявате на неща, които бяха немислими само преди няколко десетилетия. Нашите изкусни програми са предназначени да ви помогнат да се подчините и дори да помогнете на Новия световен ред. Стар Трек и други подобни творения са ви научили просто да се подчинявате на заповедите на новите международни владетели. О, глупаци, мислехте, че се забавлявате, а всъщност се образовахте. Смея ли да използвам думите "промити мозъци" или "контрол на ума?" Между другото, гледали ли сте новите Star Wars? Какъв шедьовър на умствена манипулация. Хората се съвещават с невзрачни зверове с всякакви форми и размери и те се съвещават на английски. Чудя се къде тези космически зверове са научили английски. О, простотата на ума на гражданина. Той никога не мисли, че е отведен в приказната страна. Поставили сме реклами за Междузвездни войни почти навсякъде, където отидете. Ще ги намерите в Wal-Mart, K-Mart, Taco Bell и множество наши търговски институции. Има нещо, което искаме да научите от този филм. Или може би може да се каже, че има нещо, което не искаме да научите от епизоди 4-6. Така или иначе ще имаме това, което искаме в цялата работа. Разбира се,

Президентът Клинтън сега говори срещу насилието в холивудските филми. Това няма да реши проблема, а само ще накара хората да повярват, че по проблема се работи.

Сексът и насилието са най-добрите сили, които да използваме, за да спечелим нашето предимство. Как хората ненавиждат да се откажат от секса и насилието си, затова поставяме пред тях всичко, което искат. По този начин ги държим толкова ангажирани, че нямат почтеността или умствената сила да се справят с наистина важните въпроси, които са оставени изцяло в наши ръце. Президентът Клинтън ни беше много полезен. Знаехме какъв е характерът му, преди да го поставим за президент. Изобличаването му беше много полезно за коригиране на моралните навици на младежта надолу. Това е в наша полза. Още по-приятни за нас бяха напразните усилия на онези, които смятаха, че могат да го премахнат против нашата воля. Той е полезен за нас и няма да бъде премахнат от никого, докато не сме готови да го премахнем. Извинете ме, ако изглежда, че се подигравам на вашата система от вярвания, но те са доста остарели. Нямаш ли очи, за да видиш твоите суетни свободи и твоите праведни понтификации са нищо пред нас? Можете да направите само това, което ние казваме, че можете да направите. Ние премахваме президенти, когато сме готови и лидерът, който сме поставили, ще бъде там, докато не ни послужи да имаме друг. По това време ние поставяме предложения от нас лидер пред вас и вие гласувате за това, което искаме. По този начин ви даваме напразното упражнение за гласуване с убеждението, че имате нещо общо с поставянето на вашия президент на поста.

Ние използваме нациите за това, за което искаме да ги използваме. Всеки знае, че трябва да ни се подчини или да умре. За щастие имахме няколко съпротивители като Саддам Хюсеин и Слободан Милошевич, които ни помогнаха да покажат на световните лидери какво ще им направим, ако не се подчинят. Има само слава в това да следваме нашите цели и да правим това, което казваме. Ако не го направи, ще има такъв тъжен и трагичен резултат. Наистина бих те пощадил от такъв край. Но, отново, ако не сте пощадени, това няма значение за нас. Ще ви използваме, за да облекчим част от проблема с пренаселването.

ВАШИЯТ ГЛУПАВ БУНТ СРЕЩУ НАШЕТО ГОСПОДСТВО

Някои от вас си мислеха, че можете да ни спрете, като поставите бомба в една от нашите клиники за аборти или в правителствена сграда. Глупави души! Как може това да ни нарани? Всичко, което прави, е да ни даде пример, който да използваме, за да можем да поставим повече контрол и тежки тежести върху населението. Обичаме, когато се бунтувате и взривявате нещо. Вие сте нашата причина да създаваме повече закони срещу всички онези неща, които могат да допринесат за вашата свобода от нас. Ако някой не е взривил нещо понякога, няма да имаме оправдание да поставяме повече хеджове около вас. Не виждаш ли колко е невъзможно да ни устоиш? Колкото повече се гърчите, толкова повече стискаме. Нашето царство е царството на парите. Извинете, но трябва да призная, че ние сме владетелите на царството на непарите.

Трябва да видите хумора в това изявление. Дадохме ви лист хартия или няколко числа на екрана на компютъра, които сме нарекли пари. Не е подкрепено от нищо и доказано от нищо друго освен това, което казваме, че е. Създаваме го от нищото, отпечатваме го, заемаме го, даваме му стойността му, отнемаме му стойността. Всички неща, които са свързани с пари, са в нашите ръце.

Помислете, какво можете да направите срещу нас без пари? Ако се опитате да се съпротивлявате, можем да анулираме кредита ви или да замразим сметките ви. Вашите пари лесно се конфискуват. Създадохме толкова много правила в сферата на живота, че не можете да живеете без пари. Лагерувайте на държавна земя и трябва да се преместите след две седмици. Не можете да отглеждате голяма част от градината за две седмици. В много от нашите пътеки в пустинята се влиза само с разрешително. Приехме закони, които не ви позволяват да живеете в ремаркета за определен период от време, без да се местите на друго място. Не смятате ли, че е смешно, че ще позволим на човек да живее в кутия на пълен работен ден, но няма да позволим на мъж да живее в каравана на пълен работен ден, освен ако не е в къмпинг, който плаща данъци?


НАШИТЕ НЕИЗГЛЕДНИ МИСТЕРИИ

Нашата скорошна война в Сърбия има много цели, но ние не говорим за тези неща открито. Оставяме водещите на токшоу да бръщолевят всякакви глупости, но нито една от тях не засяга същината.

На първо място, в Косово има богатство от природни ресурси, които трябва да имаме пълен контрол. Косово има големи запаси от уран в своята почва и уранът е много полезен за нашия режим. Също така ни подхожда да пазим всички подобни минерали от ръцете на потенциални врагове. Милошевич не ни помогна да даде тези ресурси в наши ръце, така че ние просто затрудняваме нещата за него, докато той не го направи. Дори сега победата над Югославия е неизбежна. Ние свеждаме тази горда нация до нивото на смирение, което изискваме от всички хора. След войната, ако г-н Милошевич не се смири достатъчно, ние ще го изправим пред световния съд, обвинен във военни престъпления. Ние измислихме този термин; доста гениално, не мислите ли? Как може да има такова нещо като военно престъпление? Самата природа на войната е, че правилата са нарушени. Толкова е забавно да гледаш как нациите се опитват да водят война според законите, които сме им поставили. Единственото военно престъпление там наистина включва само престъплението да си срещу нас. Всеки, който е срещу нас, нарушава нашия закон. Както видяхте, когато някой е за нас, не ни интересува какво прави. Не беше ли Нелсън Мандела терорист с бомба, който уби много от враговете си? Направихме го герой. Ние не спазваме закони, когато става въпрос за война. Ние правим каквото искаме, когато искаме и където искаме. Можем да гладуваме нации до смърт, можем да съсипваме цивилни и всякакъв друг ужас, за който бихме изправили враговете си на съд. Вижте нашия пример. Ние бомбардираме Сърбия до безумие, бомбардираме косовците от домовете им, отравяме реките и потоците им, спираме им електричеството, създавайки голяма криза в тази страна, а след това майсторски правим да изглежда, че всичко е г-н. Вината на Милошевич и той трябва да отиде на съд за това. Това е същият начин, по който направихме нашия ад в Уако да изглежда като грешка на г-н Кореш.

Тогава беше нашият главен злодей, Саддам с всичките му оръжия за масово унищожение. Лошите мъже са стотинка и можем да си измислим един, когато ни е удобно. Това наистина е доста смешно, когато се замислите. Аз не съм човек, който обикновено се поддава на хумора, но понякога се улавям да се смея на абсолютната абсурдност на представите, които поставяме пред вас и вие с готовност приемате. Чудите ли се, че лидерите на света треперят от нашето присъствие? Те знаят, че нямат сила, освен силата, която им даваме.

Не се страхуваме от Русия или Китай, защото вече контролираме напълно тяхната система на нещата. Китай знае, че можем да замразим произволен брой от неговите корпорации в Америка и целия му капитал с едно замахване на писалка. Искаме да сте в системата. Когато купувате къща, ние не само получаваме данъчните приходи, които да използваме за нашите цели, но печелим големи увеличения от лихвата по заема. Можете да платите къщата си два или три пъти само от лихвата. Лихвата също се облага с данък, който отново се поставя за използване в избраните от нас сектори на влияние. Ние не искаме да избягате свободни и затова го направихме така, както го направихме. Вие сте наша собственост. Ние няма да ви позволим да купувате или продавате, освен ако не се подчинявате на нашия знак за авторитет. Ако отидете на съд срещу нас, ние ще ви изтощим и накрая ще загубите. Ако използвате насилие, в крайна сметка ще ви поставим в един от нашите трудови лагери, по-конкретно наречени затворнически индустрии. Имате нужда от нашите пари, нашите забавления, нашето гориво и нашите комунални услуги, за да функционирате и ако ги нямате, се чувствате лишени. Чрез това вие сте накарани да се подчините на нашата воля.

С уважение,

вашият приятел глобалист



Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39921906
Постинги: 21940
Коментари: 21634
Гласове: 31038
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930