Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2022 17:16 - АНДРЕЙ РАЙЧЕВ – АКТИВЕН БОРЕЦ ПРОТИВ ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА И ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ
Автор: planinitenabulgaria Категория: Политика   
Прочетен: 1315 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 23.05.2022 21:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 

АНДРЕЙ РАЙЧЕВ – АКТИВЕН БОРЕЦ СРЕЩУ ДЕЗИНФОРМАЦИЯТА И ФАЛШИВИТЕ НОВИНИ

 

   Този постинг помествам като благодарност към видния ни политолот, социолог и притежател на игрище за голф до морето за милиони евро, Андрей Райчев. От предаването „Панорама” той разкри истината за украинците, която аз възприех и промених отношението си към тях. Колко заблуден съм  бил преди да науча истината за тях от този велик социополитолог!

 

               ДЪСЪИБЪВГЛЪВЪТЪПРОСТЪ !!!

 

     Изхождайки от големите си познания за света и световната революция, г/н Райчев изходи много едра новина за войната в Украина, в която нАучно доказа, че не палач е Русия в нея, а Украина нейна жертва, това са лъжи. Всичката информация, която идва от Укрйаина е фалшива, каза той. Това касае/ло/ новините за сраженията, за целите на украинците в тази война /б. м. укронацистите и укрофашистите/, от които Путин освобождава Украина в тридневната спец операция,  за случващото се в Мариопол. Аз слушах, че там под развалините на театъра 600 души от укрилите се в подземието му от бомбите на освободителите им са били затрупани в резултат на ракетни удари, между които и майки с децата им. Сега разбирам, че тази новина е фейк, няма такова нещо. Говорейки политсоциологът клати глава и гледа според казуса, или мръсно или страшно, в момент на кулминация в речта си бичи и стойки. Напомня ми за героя на Виктор Юго, Клаксу, който говори с корема си. Истината според политсоциолога е, че над Мариупол е изгряла свободата. И лъжите на азовските фашисти са разобличени. Подобна фалшива новина е била и тази за мъчениците от Буча, където освободителите бяха изтласкани от врага и укролъжците заляха света с фалшиви снимки и измислици.

    Това предаване с участието на Андрей Райчев разкри пред мен истината за украинците – те били лъжци, но аз не съм го знаел. Тази истина обаче е известна на Радев, на Копейкин, на Кури, може да има и още някой друг, но аз докато не я чух от Райчев, не им вЕрвах. Новината обаче, която изходи политсоциолога обаче за мен е истината и поемам с пълни шепи орално изходеното от него. Малко се безпокоя обаче, от обземащото го вълнение га он обяснява истините, да не се превърне от политсоциолог н политсоциопат. Вероятно не, защото той е много умен, а като икономист той е много вещ в управляването на парите си. Не всеки може с една заплата на социолог така да управлява парите си, че с тях да построи свое голфигрище на морето за милиони евра. И други могат обаче, цитирам ромовете, които също много умело управляват парите си от помощите. Така ги управляват, че имат дворци и посочвам населените места - с. Ветово,  градовете Левски и Горна Оряховица и последния случай в Сливен с гражданин от кваратала „Надежда”. Така управлявал парите си този български гражданин, бе придобил най-скъпите жилищни имоти в Сливен, както политсоциолога на морето край Балчик. Много общо има в делата по управлението на парите между политсоциолога Андрей Райчев и ромовете, които посочих, не знам кой е яйцето и кой кокошката. И други въртят умело парите си, напр. братя Домусчиеви. Те обаче имат заводи, създават работни места, произвеждат продукция. А Андрей Райчев публично изхожда истини като тази, че украинците са лъжци. Как е станал обаче милионер и жена му собственик на Радио, никой не го разследва.

    Откакато слушах г/н Райчев и му повЕрвах, промених отношението си към украинците в България. Мнението ми вече съвпада с това на Радев и на Копейкин и си мисля, че съппротивата на суверена срещу присъствието им в страната ни е оправдана. Слешайки тези тримата аз си мисля, че ако бях дете, щях да си купя детски пистолет и да стрелям по украинските деца.  Защото и те като родителите си не може да не са лъжци и какавиди на фашисти. Но понеже вече съм по-голям, рещших да си купя кирки и га видя кола с украинска регистрация, да забливам по една или по две, ако е джип, в тях. След изходената от Андрей Райчев истина обаче за украинците се отказвам от кирките, те и без това струват доста и вече видя ли кола с украинска регистрация – подпалвам я. Независимо тази  кола паркирана ли е или минава покрай мен, путпалвам я и окото ми не мигва. Щом са такива лъжци. Мисля си, те си измислят, че някой ги е нападнал. Такива лъжци сами си причиняват разрушенията, за да вредят на имиджа на Голямата страна с най-щастливите хора на света и най-мъдрия в световната история неин кърмчия...

   Добре, че има политилози като Андреий Райчев, които ми отвориха очите. Веднага излизам и отивам да си купя кибрит, две тестета ще си купя. От кирките се отказвам, голяма хамалогия е да ги носиш и да дебнеш за укроавтомобил.

   Леле Божкеееее, какви лъжци били украинците. Добре, че има политсоциолози като Андрей Райчев, които изхождат истината.

  Това, което Андрей Райчев каза, са го казвали и хора на изкуството, прилагам линк една ария. В нея това, което го казва Андрей Райчев е казано от двете певачици, няма никаква разлика. Извадете текста на арията и ще се убедите. Чудя се обаче, защо товарищ Андрей не изпя пред Бойко Василев оригинала на тази песен, а перефразира текста й.







Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: planinitenabulgaria
Категория: Туризъм
Прочетен: 12191574
Постинги: 4545
Коментари: 10754
Гласове: 18322
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031