Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2022 17:53 - Отпадането на Intel: Нацистките легиони в Украйна са реална заплаха за Америка и света
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1982 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.05.2022 17:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Отпадането на Intel: Нацистките легиони в Украйна са реална заплаха за Америка и света

от  Гордън Дъф, старши редактор - 7 април 2022 

image

ПЪЛНО РАЗКРИТЯВАНЕ: Източник от руски държавно контролирани медии

от Гордън Дъф и New Eastern Outlook на Руската академия на науките

NEO – Самопровъзгласилите се политолози ни дават определения за нацизма. Истинската дефиниция е доста различна и лесно се разпознава като точна.

Нацизъм: фалшиво считано за „политическо движение“, обикновено организирано и контролирано от престъпни елити. Нацизмът се основава на черни пропагандни формули, които експлоатират етническа, расова и класова омраза за оръжия на сектори на населението, които са обусловени от широк контрол върху медиите, използвани за предизвикване на генерален страх. (автор)

Тук, в САЩ, правителството, след години на блажено невежество, започва да признава основната заплаха на нацизма и неговата несъвместимост с избраните правителства и личните свободи.

Нацизмът, както се практикува, е култ, който привлича невежите, страхливите и изпълнените с омраза. За да подкрепят растежа на нацизма, по причини, които ще разгледаме, определени правителства, САЩ и повечето съюзници в НАТО, но и други, като Бразилия, изградиха външната си политика около подкрепата за всеобщата несправедливост.

Войната в Украйна със сигурност доведе до преоценка на войната срещу Югославия. НАТО унищожава Югославия, след което прекарва две десетилетия, унищожавайки радикалните ислямисти, които унищожи Сирия, за да спаси.

Но истинският проблем е любовната афера на президента на демократите Джоузеф Байдън към нацистите в Украйна, докато защитава администрацията си от свързани с Азов организации в САЩ.

Някои казват, че Байдън страда от деменция, но най-вероятната диагноза е шизофрения. От финансиран от НАТО Bellingcat от февруари 2019 г.:

Новооткрити доказателства от 2015 г. предполагат, че украинското бяло националистическо движение Азов систематично кооптира американски десни екстремисти, за да напредне в международната програма на първия. В аудио изявления, разкрити от Bellingcat, този дневен ред беше обобщен от международния секретар на политическото крило на Азов, Националния корпус, като „световна консервативна революция“, целяща „защита на бялата раса“. Тези нови открития са отделни от наскоро съобщените връзки между Азов и американската насилствена неонацистка група „Движение „Издигане над“ и членове на американската алт-десница.

През октомври 2018 г.  наказателна жалба на ФБР,  разкрита във връзка с  ареста  на членове на насилствената неонацистка група Rise Above Movement (RAM), посочи контактите на тази група в Украйна. Членове на RAM, които бяха обвинени в САЩ във връзка с насилие на политически митинги, включително в Шарлотсвил, пътуваха до Украйна през 2018 г., за да се срещнат с ключови фигури на движението Азов.

Имайте предвид, че тези групи, които бяха обучени от израелския Мосад и снабдени от САЩ и Обединеното кралство с най-добрите военни технологии, в продължение на години обучаваха вътрешни терористични организации в САЩ и Европа, включително тези, които атакуваха правителството на САЩ на 6 януари 2021 г. .

Всички организации, цитирани като съюзници на Азов и други подкрепяни от Зеленски нацистки групи, също са тясно свързани, в САЩ с организацията Тръмп и израелското лоби, но не и ADL, „рупора“ на израелското лоби.

Повече шизофрения, като мощното еврейско лоби на Америка, стои изцяло зад усилията на нацистите в Украйна и финансира американски нацистки групи с безкрайни милиони в „изпрани“ биткойни, като същевременно унищожава същите групи, в които наливат пари, като „антисемитски“.

Още по-странно е, че същите групи също работят в тясно сътрудничество с американските петролни компании, за да намалят доставките на петрол и да растат печалбите.

Не е нужно много въображение, за да се отбележи, че нещо със сигурност се случва зад кулисите. Ако някой приеме мнението на Русия, че преместването им в Украйна се наложи от твърдите изявления на Байдън за включването на Украйна в „Ядреното НАТО“, тогава може да започнем да си задаваме въпроса дали тази война, която Русия твърди, че е създадена във Вашингтон, може да не е продукт на брак между десни екстремисти и нацисти, които сега са мощни в САЩ и петролното лоби.

Тук може да се види роля и на Саудитска Арабия, както и на Израел, нация, заета с въоръжаване на нации като Азербайджан, Турция и, разбира се, украинските нацистки милиции.

Това прави войната в Украйна една, създадена от глобалната организирана престъпност, за да манипулира пазарите, да продава оръжие и да дестабилизира Западна Европа с бежанци, за да прокара десния екстремизъм в Европа и Северна Америка, а това означава и Канада.

Докладите, получени от Мариупол, демонстрират напреднало обучение по електроника на бойното поле и партизанска война. След това се задават други въпроси от Vox.com 2015:

Никога не е добра новина за върховенството на закона, когато олигарх изпраща въоръжени мъже в бойна екипировка да окупират държавна петролна компания. Това се случи току-що в Украйна, където милиардерът украински/израелски олигарх Игор Коломойски изглежда изпрати членове на частната си армия миналата седмица да поемат временно офисите на петролните компании UkrTransNafta, за да защитят финансовите си интереси в компанията.

Ситуацията може да е още по-страшна, отколкото звучи.

Коломойски финансира и ръководи голяма  частна милиция  , която помага на правителството в Киев да се бори срещу проруските сепаратисти в Източна Украйна. Милиции като него — а има  десетки от тях  — са източник на дълбока загриженост за анализаторите, които смятат, че могат да застрашат дългосрочната стабилност на Украйна.

Готови ли са тези частни армии да изпълняват заповедите на Киев без съмнение? Или ще тръгнат по своя път, когато са застрашени собствените им интереси? Забавленията на Коломойски в офисите на петролната компания, в които той изглежда е използвал частната си армия, за да защити личните си финансови интереси, приличат страшно много на последното.

Групи главорези, които се превърнаха в армии

Коломойски, олигарх, който е и губернатор на украинската Днепропетровска област, е значителен поддръжник на прокиевските частни милиции, които се бият в източната част на страната. Той финансира батальона Днепър, частна армия, която, според  Wall Street Journal , има 2000 бойни бойци и още 20 000 в резерв. Newsweek съобщи, че Коломойски е финансирал други милиционери, както и Азов.

За тези, които не знаят, именно Колоймойски е наел Зеленски като „комик“, а по-късно е подготвил начинаещия олигарх от Маями Бийч, а ние говорим за Зеленски, за ролята му и на военновременен лидер.

Заключение

Има термин „странни приятели“, вероятно от шекспиров произход (The Tempest 2:2), който непрекъснато идва на ум, когато разглеждаме нацистите от 21-ви век и техните поддръжници.

В Америка всички нацисти са от Републиканската партия, партията на християнския ционизъм и „Големия бизнес“.

В края на краищата, не бяха ли селските християни в Америка и техните приятели в „големия бизнес“ зад Хитлер не само преди Втората световна война, но и по време на?

Колко помнят Хитлер като „Човек на годината“ на списание Time през 1940 г.?

Хитлеризмът за селските американци, по-късно групиран под термина „християнски евангелисти“, представлява евгеника, отглеждане на главна раса от англосаксонски бели, докато стерилизира или дори убива други, индианци, афроамериканци, евреи, латиноамериканци, католици, цигани/ роми и славяни.

Християнски евангелисти са неуморни създатели на списъци.

Днес това са евреи и „либерали“, с продължителен фокус върху афроамериканците, а сега и мюсюлманите. Страхът, че имигрантите ще нахлуят и ще заемат тези работни места, убивайки добитък с чукове или лопатане на оборски тор, кара милиони американци в ръцете на десни каузи, всички от които сега открито подкрепят ценностите на Третия райх.

Зад всичко това, датиращо от края на 19-ти век, ядро ​​от американски олигарси, Шиф, Морган, Хариман, Буш, Рокфелер, Кох, Дюпон и много други, организираха разрастването на нацизма в Германия и се стремяха да управляват Хитлер.

Още по-лошото е, че американската политика след Втората световна война, поемане на нацистки военни престъпници, изграждане на ЦРУ от Абвера на Гелен и приемане на военно-индустриален комплекс, изграден върху нацистките ценности, успяха да заразят и Америка от 21-ви век.

Източник: NEO




Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39753494
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031