Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.01.2021 06:07 - МИЗЕРИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Политика   
Прочетен: 653 Коментари: 0 Гласове:
3



                                                             ЧЕРВЕНИТЕ В ТУПИК





image

 

Само два месеца преди парламентарните избори на „Позитано” 20 пак ги налегна безпаричие. Оказа се, че „най-социалната” партия у нас е спряла да плаща на кадрите си.


Служители на в. „Дума”, които работят на хонорар, били шокирани да научат, че няма да получат изработените от тях пари. На някои от тях партийният вестник дължал хонорари за месеци наред, на други – за цялата изминала година!

 

На въпрос как е възможно това и защо хората не получават хонорарите си, червените големци вдигали рамене и отговаряли, че просто няма пари. И постоянно залъгвали наетите от тях с нелепи обяснения - нека да мине конгресът, нека да минат изборите...

 

Факт е обаче, че БСП трупа все повече и повече дългове – като голяма част от тях са заради другата медия на социалистите: БСТВ. Червената телевизия дължи няколкостотин хиляди лева за филми, за техника и по договори към други контрагенти.

 

Казват, че бедният е беден, защото е прост или мързелив. Социалистът по дефиниция, по принцип е тъпак, лентяй и мошеник. Затова тези нещастници са на това дередже. Затова!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190438
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575