Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: internationalist
Категория: Политика
Прочетен: 2650656
Постинги: 476
Коментари: 996
Гласове: 2103
Постинг
28.04.2009 01:03 - Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
Автор: internationalist Категория: Политика   
Прочетен: 26091 Коментари: 14 Гласове:
0

Последна промяна: 23.11.2010 15:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

----------------------------------------------------------------------------------
Не претендирам да съм някакъв специалист или много запознат.Аз съм един човек,като повечето от вас,обикновен българин.Просто съм имал авантюризма и може би малко смелост да пробвам живота в чужбина,с всичките  му “сладости”,споменавал в някои от моите писания живял съм две години в САЩ и две във Великобритания.Е, и?! Ще кажете.
Ами, просто искам да ви споделя при срещата си там с учени и будни хора,които имат висока гражданска съвест, какво научих за генномодифицираните храни, извършващото се  в тайните високотехнологични лаборатории на мултинационалните корпорации на САЩ.Естесtвено,нямам документи как да го докажа,всичко е спомени запечатали се в съзнанието ми,дали ще повярвате си e ваша работа.
image

Първата жена или млада дама тогава бе Анджела Клинтон, в момента живее във Филаделфия,САЩ, има профил във facebook.com

В началото ми на пребиваването ми в САШ, живеех под наем в дома на родителите и. Заможни,високо интелегентни хора,те искаха да имат като квартирант един студент от Източна Европа,за да научат какво става там,да се обогатят един вид.Е и към наема,който им плащах за стаята не бяха съвсем безразлични.Та от нея научих например:

-Кентъки Фрайд Чикън в САЩ се казва само K.F.C защото това което се сервира по тяхните закусвални,отдавна не е пиле,а един мутант отдавна простил се със своята изначална пилешка  оригиналност.Затова са им забранили, да го наричат "пиле"тогава.

-От K.F.C отдавна били измислили пиле с три крака,тоест със същата храна,респективно и цялостна себестойност се получава още едно бутче, а на милиони,през времето милиарди пилета,това са и огромни допълнителни доходи.От Конгреса на САЩ,все пак не са го одобрили.Ама без малко,инвестирайки в тези  изследвания,от компанията са се надявали,че може и да мине.

След години живях в студенсткият град Бангор, Уелс,Великобритания.Връщайки се от работа,аз  полу-самотният българин,гледам едни готини мацки протестират пред местният филиал на TESCO.Това са верига от супермаркети по целият остров,предполагам и в други държави имат клонове.Та..заговарят ме мацките,мен жадният за жени ерген и се опитват да ме приобщят за каузата.Протестираха срещу  хранителните продукти на една  Американска фирма продавани там,с много генномодифицирани компоненти.Бяха от еко-организациятa “Friends of the Earth”.Признавам си, първоначално от користни подбуди/да забърша нещо свежо от женски пол/, после вече от хуманни и бунтарски се заинтересувах и научих доста неща от тях.На чаша бира по-късно в  кръчмата.

-     Може би много от вас са чували за “мечка стръвница”,тоест за мечка опитала един път човешко месо и вече търсеща само хора.

Или за “тигри” човекоядци в Бенгал и др.части на Индия, които опитали един път човешко, налитат само на хора.Или защо, много дивашки племена от Африка и екзотични отсрови в не толкова далечното минало, са водели войни с другите племена и вземайки пленници са ги изяждали.Ами отговора не е многозначен.Човешкото месо е вкусно,спесифично вкусно,което те кара пак и пак да искаш да го ядеш,ако си хищен бозайник.

Та точно това Американските Франкенщайновци са експлоатирали,вкарвайки генът за вкус на човешкото месо в месото на бъдещи мутантски-пилета,телета,агнета и др. ядливи бозайници гледани промишлено.

По този начин превръщат милиони американци и милиони други където се изнасят американски храни в неосъзнати-Канибали.

Естествено в името на огромите печалби.Как да се докаже това,когато играят милиарди в зелено,няма как.Ако натиска и рушветите не помогнат,идват на ред убийствата.Та остават само слуховете,догадките и личната преценка,дали да вярваме и какво да ядем.
image

Друго какво научих от тях.Генно модифицирани всеядни плъхове,стават големи като кучета,размножават се бясно и растат адски бързо.Отново с вкарани в тях гени за вкус на човешкото месо.Та тези плъхове,сложени в секретни “ферми” в Бразилия.А тази държава е като изпитателният “полигон” за американските биотехнологии.Ако нещо е прекалено опасно да се пробва в САЩ,се пробва в Бразилия,е разбира се в Мексико и др.страни.Та тези плъхове се хранят там с отпадъци от големите урбанистични центрове.След като пораснат до нужните размери,се примамват убиват и месото им потъва някъде по хранителните индустрии-за хора.Вкусно, по канибалски.

И още много,други неща ми разправяха тези прекрасни студентки протестирайки пред супермаркета,когато после седнахме и на чаша бира.Да ви разочаровам не стана свалката до секс.Но поне научих много неща тогава,които ме изумиха.Естествено,през годините някои забравих,но тези запомних завинаги и искам да ги споделя с вас.

Сега като се разхождам, по центъра на родният Ямбол и  буквално навсякъде виждам групи от хилещи се и леко пияни Американски, войници,или американски Мормонски мисионери преподавайки директно на улицата фалшивита си религия,дърпайки всяка заблудена душа към себе си...си мисля, еееех Българио,майко нещастна,черна вдовицо какво ли те чака...




Гласувай:
0



1. utopichno - ужас... :((
28.04.2009 01:45
ужас... :((
цитирай
2. анонимен - прочети "Второто дърво на ...
28.04.2009 10:19
прочети "Второто дърво на живота" на една канадска журналистка е, и ще се убедиш окончателно :) аз съм меко казано шокиран след като я прочетох .. http://knigi.biz/?act=products&do=detailed&id=115333&PHPSESSID=43e69cff262b33e
цитирай
3. анонимен - до realistka
28.04.2009 15:10
ок, и какво им е хубавото на тези изобретения ??? пука ми за "Боуинг" предпочитам два вкусни червени домата!
цитирай
4. realistka - До анонимен #4
28.04.2009 20:19
Хубавото на тези изобретения е, че това е част от цивилизацията и че те са плод на дейността на учени и изобретатели, за да стане светът по-добро место за живеене. Питай колко души биха се отказали срещу два домата да останат без тези неща, които са станали част от ежедневието ни вече...
Що се отнася до "Боуинг"-а, то наистина може да не ти трябва, ако си стоиш в твоето село си копаш доматите.
Но, ако решиш, ти или някое от твоите деца, както агробизнесмена (стопанин на този блог) да отидещ до САЩ ще трябва да преплуваш Атлантика, щом не искаш да ползваш Боуинг. Как ще плуваш - брус или кучешката?! И да не забравиш да си вземеш за из път освен доматите и хлебец в една торбичка.
И попътни ветрове ти желая, драги пътешественико...
цитирай
5. lambo - Защо се питвате, да вкарате в един пакет
29.04.2009 21:54
Модерните технологии и тези отвратителни храни ?

Аз съм роден по-рано от вас - тогава имаше ток и радио. Телевизията и Мобилните комуникации дойдоха по-късно. Не съм против тях. Ползвам ги.

Но от няколко години, дюлите ми не раждат. Цвят много, завръзи много, а след това се появяват кафяви петна и плодовете капнат.

Без да пръскаш с отрови, нито една праскова няма да обереш. Листата им стават къдрави и червени.

Без да пръскаш срещу колорадския бръмбар, нито един картоф няма да извадиш. А аз помня, как вадихме цели волски коли картофи, които не бяха пръскани, защото още го нямаше този бръмбар

Резултата - над 270 000 двойки в БГ НЕ МОГАТ да имат деца. А броя на родените с малформации и уроди продължава да расте ...

цитирай
6. realistka - оф Lambo
30.04.2009 00:09
Не разбрах кафявите петна по картофите от САЩ ли са?!
Хайде да не се будалкаме...и да не говорим откровени глупости.
Технологичното развитие на света без съмнение има и обратна страна...

Вие имате ли статистика колко хора са спасени с антибиотиците...
А преди години колко са умирали от туберкулоза...
А от родилна треска, а от полимиелит?
Българските двойки дето нямали деца това да не е от от присъствието на американците.
Това е тъпата пропаганда на левите сили в България предприеха срещу демокрацията, като внушаваха на младите, че свободата е слободия...
Започна се тинейджерски секс със всички произтичащи от това отрицателни последствия.
От тук и безплодните семейни двойки...
А сега опростачават народа със всичси средства - VIP-блозари Big-брозари и всички средства...
И защо се прави това?! Ами прави се, защото е известно, че такъв народ се управлява по-лесно.
Но много скоро и това ще се обърне против изповядващите тази идеология.
Защото простака, който си пие ракийката и салатката лесно се управлява, но той не може да бъде добър работник.
И тогава агробизнесменът (стопанинът на този блог) няма да може да си намери работници.
А пропо това е проблемът на Русия, където пиятството е взело неизлечими размери. Няма работници. Има пияници! А това е национален проблем.
цитирай
7. svalyacha - Нека...
04.05.2009 08:37
да правим разлика межди технологии и хора... Нека да правим разлика между глупавите американци и хитрото им правителство... Съгласен съм с написаното от Пламен, защото и аз съм бил на Запад. При нас всичко ни е добре - домати, краставици..., само дето ни липсва коректността в общуването и работата с хората. Реалистка, иди да видиш к'во ядат британците - пържени картофи, наденици, пържени картофи, наденици, пържени картофи, наденици - това, ако е храна, аз съм космонафт. 80% от наденеците вече са само от соя. И нашето не е за хвалба, ама къде, къде по-добро от тяхното. Техните домати хрупат като ябълки...
цитирай
8. анонимен - Lele
06.05.2009 22:35
"И защо се прави това?! Ами прави се, защото е известно, че такъв народ се управлява по-лесно.
Но много скоро и това ще се обърне против изповядващите тази идеология.
Защото простака, който си пие ракийката и салатката лесно се управлява, но той не може да бъде добър работник.
И тогава агробизнесменът (стопанинът на този блог) няма да може да си намери работници. "
Теории, пропаганди и конспирации по въпроса, има всякакви. аз в момента съм в САЩ и мога да кажа-храната им не е струва. 70% от хората на средна възраст тук са бивши алкохолици или наркомани, затова има всякакви рестрикции по отношение на алкохола. Дебели са, защото ги мързи да готвят, а не защото нямат време. Жените с деца, обикновено не се връщат на работа, а си стоят вкъщи, за да "гледат" децата и въпреки това-НЕ ГОТВЯТ, а блъскат децата си с полуфабрикати. Американците са това, което са, защото са изключително богата държава. Ние в България-нямаме нищо, това е!
цитирай
9. анонимен - Достойнството,
31.01.2010 23:14
възпитанието, интелигентността, човечността и сговорчивостта нямат националност. Говорим за нуждата да защитим здравето си, без значение къде живеем, защото заразата се разпространява лесно и бързо от насекоми, птици и вятър на разтояние до 10 км. На етикетите на храните не пишат винаги точното съдържание. Да станем вегетариянци, да четем етикетите на продуктите...друго какво? Не си губете времето да отговаряте на нападки от човек, който показва само злоба и нищо положително. Не падайте на нивото на елементарни хора, изпълнете живота си със смисъл. Фокусът на темата е здравето ни, чиста природа, естественна храна. Протестът е в сряда в 11.00 ч. на опашката на коня. Поколения след нас зависят от нашите действия, интелект и активност. Потърсете в библиотеките и по книжарниците книги за ДНК и гените, информирайте близките си за какво става въпрос-доста хора нямат досатъчно информация.
цитирай
10. realistka - Светът е голям и спасение дебне навсякъде...
01.02.2010 13:34
Борбата за чиста природа , за естествена храна (доколкото е възможно) и за здрави хора (родените и още неродените) минава през морала на хората, през образованието и информираността на обществото, през способността на народа да мисли рационално и да избира компетентни и морални и образовани политици за свои водачи, които да могат да вземат верни и изгодни за обществото управленски решения. Това е основата.
цитирай
11. анонимен - Браво на realistka
27.07.2010 17:50
Съгласен съм с това което казва realistka :)
Да, има неща които са верни в статията, но съвсем не са ни виновни само американците и западняците .. просто еволюция..няма начин да се избегне.
цитирай
12. анонимен - SASHT
14.09.2010 02:21
Не забравяйте, че САЩ ни бомбандираха с обеднен уран - трябва да бъдат изпепелени с ядрени бомби, а тези, които им пригласят да бъдат избити като кучета !!! САЩ е населена от паплач без корени, род и националност, възникнала е като сбирщнина от затворническа престъпна измет, впоследствие се е изпълнила с цялата световна измет, включае предатели и изменници ddi@mail.bg
цитирай
13. doktora757 - Приказки от женския пазар, наис...
16.12.2010 22:22
realistka написа:
Приказки от женския пазар, наистина подхождат на провославни интернационалисти!
След като сте бил 4 години на Запад и сте толкова наплашен от този капитализъм, хубаво би било да постоите и 4 години в Русия (но не в Москва и Петербург), а в нормални градове , а не във градовете-витрини...
Тогава ще бъде хубаво да си поговорим...
Предайте привет на благоденстващия братски руски народ! Кажете им да благодарят, че не са имали шанс (а и няма да имат при техния стандарт) да ядат храни, които ги правят канибали...
И да не летите с Боуинг - западен самолет е!
И внимателно с колата - вашата е западна , нали!
И внимателно с телевизора - западен е, нали!
И внимателно с радиото - западно изобретение е.
И вмнимателно с GSM - западно изобретение е, нали?!
Не вземайте антибиотици - един англичанин ги измисли!
И внимателно с телефона - един американец го измисли!
И не ползвайне компютъра - нали знаете кой е начело в ИТ!


Ало-о компютърът го измисли българинът Джон Атанасов - доказано е по съдебен път в САЩ! Аре пий една студена вода от мене, че нещо ми се видиш заблудена овца; глобалистите са пълни лайнари, а руснаците са пияндета и дебили (инвалиди от комунизма)! Ние по-добре е да си гледаме българските интереси и да не заемаме ничия страна; викат му активен неутралитет (справка Австрия и Швейцария)!
цитирай
14. tessy - ЗА ГМО
09.04.2012 23:06
Всеки избира сам какво да яде. Аз лично съм против ГМО- то и ако знам, че в продукта се съдържа такова, не купувам и не ям. Проблемът в САЩ е, че населението не знае какво яде- никъде по етикетите им не пише, че храната им съдържа ГМО, защото Е забранено със закон. Същият прокаран от лобита на големите корпорации. Аз лично не съм против прогреса, но същият ни даде толкова, колкото и ни отне...
цитирай
Търсене

Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Груповият секс,измамният рай преди Ада.
2. Педерастията,хомосексуализмът и Гей-поведението, едно и също казано с различни думи.
3. Грузия,една дивна и легендарна християнска страна,поредната жертва на кървавият Американски стремеж за глобална доминация!!!
4. Не е ли време, част от Циганите да се завърнe/доброволно/ към своята древна Родина-Индия?
5. Ужасяваща, Сатанинска Педерастия и Хомосексуализъм в САЩ
6. - Фермерът стрелящ по поршета "Кайен"
7. Генно-модифицираните храни от САЩ, коктейлите на Франкенщайн.
8. Руска Военна База в България- нещо, почти невероятно!!!
9. Тъмното лице на Демокрацията в САЩ,обагрено в кърваво червено.
10. Моите, Анти-Мормонски публикации!
11. "Русия" от Иван Вазов
12. Създаде се нова група във Фейсбук,основата на бъдеща Организация.
13. Винаги ще има Българи Герои! Дан Колов...
14. Не се съпротивлявайте на циганските мародери, безмислено е!!! Преговаряйте с тях.Дайте им тяхното, да си останете живи и здрави с нещичко в джоба!
15. Митът за Дядо Божковите Сватби
16. ПРЕВОДАЧ В АМЕРИКАНСКА ВОЕННА БАЗА-ЗАД КУЛИСИТЕ!
17. Етнически конфликт в България-Българи,Цигани...Руснаци,или какви биха могли да бъдат събитията.
18. - Отмъщение с цвят на кръв,в страната на Меламиновата Шоколадова Вафла.
19. Моята среща с Вампир в САЩ!
20. "-Русия, ли?! Пет пари не давам за, Русия!"
21. When, I met a Vampire in USA.