Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01 19:24 - Цената за ЕС: Унищожихме икономиката си, производството, земеделието и търговията. Унищожихме ядрената си енергетика-от износител, станахме вносители
Автор: bojinkata Категория: Новини   
Прочетен: 658 Коментари: 5 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Преговорите за членство в ЕС и НАТО: Позицията на правителствата на Костов, Сакскобурготски и Станишев беше твърда: „Членство на всяка цена!“.

Цената:

– Унищожихме икономиката си, производството, земеделието и търговията. Унищожихме ядрената си енергетика-от износител, станахме вносители. Влязохме гордо в ЕС като заден двор, в който могат да изсипват всички боклуци, като вторичен пазар. Живеем и разчитаме от подаянието на евро-парите, отпускани с условия, които не винаги са в наша полза и които обратно потъват в услуги и съображения между „наши и наШте“.

– Унищожихме си въоръжението, разбихме армията си, нарязахме защитата си. Влязохме в НАТО като територия, като фронтова линия без съпротивление в глобалната игра на велики сили. Вече сме почти 16 години „Равноправни членове“ на ЕС и НАТО.

Резултатът:

– Жизненият стандарт на живот, на образование и култура всеки път стига нови антирекорди. Чувството да си Българин е изтрито. Историята си променихме. Религията ни стана сектантска, моралът – харлемски. Превърхаме се в трето качество народ – в слуги, роби на извисените западни ценности и морал, покорни и послушни.

– Станахме доходен вторичен пазар на употребявани стоки и храни.

– Българите се вглъбиха в насъщния и физическото си оцеляване.

– Поставиха ни високи цени за нас и ниски за западноевропейците.

– Разделиха ни на „Качество“ и „Количество“.

– Обзавеждаме се с „модерно“ скъпо американско оръжие, непригодено за нашите условия и 21 век, а съветското го харизваме във войната срещу Русия…

Новата мантра, която замени „Членство на всяка цена“ от 2008 г. за България е „Интеграция в структурите на ЕС“ и… „Шенген на всяка цена!“

Цената е: „Да предадем БЪЛГАРСКОТО“

От няколко седмици станахме свидетели как една държава с над 1300 години история, която е РАВНОПРАВЕН ЧЛЕН в ЕС се моли по най-унизителния начин да бъде приета в Шенгенското пространство на онези, които ни унищожиха като нация през XIX-ХХ век и поставят абсурдни условия, които приемаме охотно за голям успех. Кон за кокошка.

Типично за хора, които нямат друго в главите си, освен сапунени мехури.

Това антинационално, силно антибългарско правителство се съгласява да извърши ПРЕДАТЕЛСТВО КЪМ БЪЛГАРИТЕ сега. Що за ЧУДОВИЩА в управлението и Парламента имаме?

Крехкото етническо равновесие у нас ще бъде унищожено. За този детайл никой не се замисля. Никой не се замисля, че с тези тълпи от хиляди афганистанци и сирийци, които ще приемем насилствено (а с тях и семействата и родата им) в по-голямата си част ще се окажат членове на „Ислямска държава“ и други екстремистки и терористични групировки, с което ЧЛЕНСТВОТО НИ В ШЕНГЕН ОКОНЧАТЕЛНО ЩЕ БЪДЕ ОТРЯЗАНО!!! Европа през крив макарон!

ПРЕВРЪЩАМЕ СЕ В ГЕТО. Отделно и обществото ни ще се радикализира и ще се появят клетки на радикалния ислям. С това и територията ни ще почне да се пропуква.

Сапуненият лаик-академик Денков, дълговратата гъска Габриел, както и цялата сбирщина около тях от шишковци, неадеквати и магарета следва да бъдат не само изметени от властта, но и натикани в мокрите тъмници на затворите ни за извършване на чиста проба Национално предателство. За някои – среща и на стената.

Време е дремещrsj „Балкански лъв“ да се надигне! Или… Лъвът ще бъде превърнат в препариран експонат в историческия музей.

Автор: Георги Караславов – 31 декември 2023

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran




Гласувай:
7



1. ivo1 - Сега унищожаваме и народа си за да ...
03.01 11:28
Сега унищожаваме и народа си за да предоставим земята си БЕЗПЛАТНО на хазарските евреи!!!
цитирай
2. ivo1 - Бой глад и ниско подстригване и лъва ...
03.01 11:31
Бой глад и ниско подстригване и лъва става кротко мъркаща котка.
цитирай
3. radostinalassa - Попитах Гого ...
03.01 14:05
как така ни се е повишил стандарта. Не сме ли вече на последно място в Европа? Кого сме изпреварили по развитие?
цитирай
4. kvg55 - bojinkata,
03.01 22:30
Ама и ние глупаво се натискаме.
цитирай
5. ivo1 - Не ние, а безродните ни назначени от ...
07.01 11:04
Не ние,а безродните ни назначени от посолствоТо "политици"го правят и ще го правят докато не ги изритаме от там,ако изобщо можем да го направим.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojinkata
Категория: Новини
Прочетен: 5457657
Постинги: 3625
Коментари: 5958
Гласове: 6817
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930