Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.09.2017 10:16 - Научни изследвания доказват, че хората, които слушат рап и R n B са психопати
Автор: ernest Категория: Музика   
Прочетен: 4058 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 16.01.2019 14:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Направени задълбочени изследвания върху хората, които слушат рап и R n B показват, че са психопати. И обратното - изследвания върху психопати показва, че предпочитат и харесват рап и R n B. За музиковедите и много от рок музикантите това не е никаква тайна, но научно вече е доказан и този факт и от няколко дни се говори по темата.
Скорошни изследвания от Ню Йоркския университет също потвърждават това. При изследване на 200 души доказани психопати, като им били представени 260 стила различна музика предпочели - рап. Изследванията при най-откачените психопати с най-големи отклонения показват, че харесват рап музика и са фенове на Еминем и негови песни, като No Diggity by Blackstreet и Lose Yourself. 
В същото време се оказва, че хора с най-нисък психопатичен коефициент харесват мелодичен рок и поп музика. Абсолютно същите са заключенията на изследването на английския Channel 4.
На второ място по склонност към психопатство1 са слушащите тежки метъл стилове (има се предвид - блекметъл (сатанински тежък метъл), детметъл (с преобладаващо сатанински групи около 90%), ну бриид (рапметъл) и груув (смесица от рапметъл и кор), в които няма пеене, но реват, като зверове).

Така dr. Wallisch заявява, че по предпочитаната плейлиста на слушана музика директно се показва и се отличава, кой е психопат.

Аз мога да добавя, че различната музика въздейства на мозъка по различен начин. Така слушащите рап музика хора масово са по-ниско интелектуални и с тенденции към отклонения. Първата песен от която води началото си рапа е Here comes the Judge на Pigmeat Markham от 1968 г. но, като цяло наченките на рапа са в Ню Йоркското гето Бронкс около 1972-1973 г. и първите рап изпълнения се появяват около 1974 г. Като слушащите и изпълняващите тази музика от самото начало са свързани  с престъпността, с търговията с наркотици, проституцията и др. Около 80% от текстовете в рапа са неморални. В момента това е музиката, която се използва за промиване на мозъци. От 3-4 г. излезе и другата страна на рапа и R n B - масовата бисексуалност в тези среди и тенденцията за носене на поли и рокли от страна на рапърите. Покрай уродливоста и масовата неморалност вече е модерно и да се разказват вицове за рапъри. И тъй като рап и R n B музиката е музиката на разврата в много държави е забранена.

За повече по въпроса четете и останалите ми постинги свързани с темата озаглавени:

  Прикритият сатанизъм при Beyonce, Риана, Jay Z, Eminem и др.

  Модата в рапа - Мъжете вече с поли и рокли, резбата наполовина

  Още нещо за музиката и различните стилове и субкултурни движения


image

Eminem (разведен с неясна полова идентичност) с пола


---------------------------

1 Абсолютно същите неща пиша по постингите си от 3-4 г. насам, но сега и научните изследвания потвърдиха вече казаното от мен по-рано. Не може някой да слуша, да харесва и да се радва примерно дет метъл групата Cannibal Corpse, чийто най-популярна песен "хит" е Stripped, Raped and Strangled ("Нарязана на късове" или още "Разкъсана на резки", изнасилена и удушена) и чиито обложки на албуми са изключително гнусни с разлагащи се трупове и да е нормален. Същото е положението с извратените песни в рапа, където постоянно псуват и дори има едно такова понятите наречено "дисване", при което рапърите едни други се псуват "по приятелски" и правят с това песни. А да не говорим за изключително неморалния живот на рапърите, масовата бисексуалност или убийствата на рапъри, които едни други се убиват и всяка година има десетки убити рап изпълнители, някои направо на сцената.
Добре е да се се има обаче предвид, че във всички музикални стилове има и християнски изпълнители, които са нормални и чиито текстове имат положителни послания.
Няколко дни след постването на този пост по телевизията показаха един човек по прякор Кабака, който каза, че в България "за съжаление всички рапъри са наркомани" и той написал нетрадиционна за рапа песен против наркотиците и няколко души рапъри негови познати, като я чули се надъхали да се отказват да взимат наркотици. Така, че тук таме във всички стилове може и да се срещне песен с нормален текст, но става въпрос за масата и до 80 или 90% за какво става въпрос в текстовете.

image

Извратена обложка на трупове правещи лесбийски секс

image

Още една психопатска обложка, която дори не ща да коментирам

image

Обложката на ну бриид (рап метъл) групата Korn изобразяваща момиченце и сянката на сериен убиец пред нея, а в извратената игра на сенки тя е обесена върху надписа на групата. 

image

Един почитател на дет-блек метъла от Колумбия, който си отрязал носа и и ушите и се изтатуирал целия и се направил да изглежда, като череп

image



Тагове:   рап,   психопати,


Гласувай:
2



1. barin - Не знам дали е така, но и на мен тези ...
30.09.2017 17:39
Не знам дали е така, но и на мен тези музикални стилове въобще не ми харесват.
цитирай
2. ernest - От една страна е музиката, но има значение и текстът
01.10.2017 10:15
Аз също слушам съвсем различна музика! Трудно понасям посочените по-горе стилове. Teкстовете им са ми гнусни.

Така се получава, че в определени музикални стилове се пее за различни неща и преобладаващата тематика на текстовете до 80 или 90% обуславя и типовете хора, които харесват даден музикален стил. Ами няма как романтична натура да си пусне някакъв рап и да слуша песни за убийства, наркотици и за курвалък.
Има разлика, когато на някое дете му пуснеш нещо и вече някой, който може да разсъждава върху посланието - текста на песента, а някои текстове дори са завоалирани. Има и такива (специално сред слушащите дет метъл), които не знаят езици и не им пука много за какво пеят и като не са англоезични горе-долу понякога минава номера, но ако разбират...
Като цяло виждаме и различни видове социално поведение сред различните неформални групи от хора с определени музикални предпочитания.
Ясно е какви стават масово хората, които слушат и харесват рап и R n B...

В едно ново интервю бисексуалната R n B певица Кати Пери рекламира канибализма и твърди, че човешкото месо било най-вкусно.

Като говорим за доказани психопати слушащи рап и R n B става въпрос за убийци, проститутки, търговци на наркотици и всякаква друга паплач от престъпници без ценностна система, които са освидетелствани. Те изследванията говорят ясно и точно.
цитирай
3. vladtepes - За дет метъла
05.10.2017 15:50
Има немалко качествени дет метъл текстове за тъмната страна на света и човека, упадъка и самоунищожението на човешкия род, идващия апокалипсис, антиутопии и т.н. Има и музика на високо ниво с широко прилагане на неразрешения дисонанс и хармонии от дисонанси, нестандартни гами или дори атоналност, полиритмия, композиции с по няколко смени на ритъма и мелодията и т.н. Екстремното пеене изисква издръжливост, сериозен дихателен обем и техника на високо ниво съответно е второ по сложност след оперното. Не са малко вокалите, които пеят и чисто и екстремно на високо ниво. При лоша техника има реален риск от тумори.
цитирай
4. ernest - Има и различни похвати
05.10.2017 18:35
характерни за различните страни по които дет групите се отличaват дори в начина на свирене и звучене. Така например шведските дет метъл групи използват два дисторжера свързани последователно, за да се получи "шведския саунд". За съжаление в дет метъла няма пеене, но реване, дране. Почти всеки може да го направи дори и да не може да пее, но повечето хора не за дълго. Има един случай в една гора, където пуснали дет метъл и мечка избягала. В стиловете епик-симфоник и готик има хора, които пеят с оперни вокали (на мен не ми харесват, не слушам такова). От хилядолетия има съставени стандарти за добър глас и добро пеене. В цялата рок и метъл музика най-изявеният като гласови данни глас е на Майк Матеевич от глем метъл групата Steelheart. Това, че на някого му харесва дет метъл, тя няма да стане много велика музика. Дет метъла е поизчезнал стил, въпреки че тук таме може и да има още някоя група. Популярността в пиковия момент е до 1994 г. В дет метъла между другото най-добри са барабанистите. А тъй като целта в този материал е безпристрастност трябва да се изясни, че от всичките посочени по-горе в тази статия стилове в дет метъла са най-добрите музиканти (като изключим вокалите, най-добрите вокали от посочените тук стилове са в R n B).
А относно текстовете има и една дет група, които пеят само за НЛО и извънземни и конспирации. След маса от албуми групата Obituary (Некролог) издават и един позитивен албум за запазването на околната среда. Както казах важното е характерното за един стил в 80 или понякога 90%, а не изключенията.

За читателите, които не разбират от музика, но са попаднали на този постинг да отбележа - има много и различни метъл стилове, които понякога много се отличават едни от други и за различните стилове има различни характерни и преобладаващи неща. Така например за Глем метъла повечето от тези, които слушат тежки метъл стилове въобще не смятат тази музика за метъл, но за някакъв там мелодичен рок. Също така по-голямата част от слушащите тежки метъл стилове никога дори не са чували понятието глем метъл. Куриозното е, че от всичката съществуваща музика от всевъзможни стилове най-слушаната музика в интернет пространството е глема, глем метъла. Никой друг музикален стил дори малко не се доближава до глема!
Ето постинг за новата вълна на глема. По цял свят има стотици нови глем банди:

http://ernest.blog/muzika/2016/09/19/glem-rok-glem-metyl-pop-metyl-melodik-metyl-heir-metyl-sliiz.1477346
цитирай
5. vladtepes - За пеенето в дет метъла
06.10.2017 17:14
В дет метъла има специфична техника на пеене, но качествените вокалисти могат да пеят в тоналност и има немалко, които могат да ръмжат и врещят в различни регистри без да фалшивеят на живо. Човек без музикален слух няма как да реве в тоналност.
цитирай
6. ernest - Важното е на теб да ти харесва
06.10.2017 17:27
vladtepes написа:
В дет метъла има специфична техника на пеене, но качествените вокалисти могат да пеят в тоналност и има немалко, които могат да ръмжат и врещят в различни регистри без да фалшивеят на живо. Човек без музикален слух няма как да реве в тоналност.


Аз също имам някои познати, които сред стиловете, които слушат да е и дет метъл. Ако ти харесва на теб това си е твоя работа. Въпрос на личен избор. Не мисля, че има какво повече да коментираш.
Някои вокалисти в дет, блек и гор използват синтезайзери за вокали, ама хората, които слушат отстрани повечето не знаят за тези неща. Един мой познат си беше взел такъв ефект за глас.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665475
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031