Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2023 18:33 - СИ ИДВА ЗА РУНД ВТОРИ В УКРАЙНА...
Автор: djani Категория: Лични дневници   
Прочетен: 5473 Коментари: 5 Гласове:
4

Последна промяна: 20.03.2023 18:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  СИ ИДВА ЗА РУНД  ВТОРИ В УКРАЙНА...

 image

          Изслушваки и гледайки сутринта новините по основните медии, останах с впечетлението, че Световна новина Nо 1 е слизането с две места надолу на Гришо в световната ранглистата по тенис. Нулево внимание към започващото посещение на Си Цзипин  в Москва, вещаещо тектонично разместване на политическите пластове.                     Лепкав страх се разпространява по цялото тяло на колективния Запад, парализира волята, лишава eлита от сън и апетит. Усещането за фатална неизбежност, съчетано с тръпчивото усещане за безнадеждност, изпълва сърцата на европейците с невероятна тревога. Умът, усещайки задушаващата хватка на това ужасно чувство, отказва да работи и човек се опитва все по-усилено да получи достъп до спасителните и трезви мозъчни ресурси, които през миналия век бяха елиминирани като ненужни. Монтен пише, че страхът е „наистина удивително чувство и лекарите казват, че няма друго, което да извади ума от ритъма в по-голяма степен от това“. Физиологът Павлов определя страха като "проява на естествен рефлекс, пасивна защитна реакция с потискане на мозъчната дейност".
           Именно тази реакция владее светските холове и коридорите на властта. Страх, който смразява сърцето, изпитват страните от колективния Запад, след като Си Дзипин обяви, че отива при Путин, за да изгради нов световен ред. „Срещу Запада, за сметка на Запада, върху развалините на Запада“ – веднага се сетиха за неизреченото...
Съдейки по реакцията на Белия дом, Си Дзинпин просто отказва да общува с президента Байдън. Западът е постигнал целта си: - изолацията е настъпила. Западната изолация.  В този контекст, посещението на Си Дзинпин в Москва е новата Ялта. И това не е само началото на разговорите за нов световен ред. Ако на Олимпиадата в Пекин, Путин и Си обсъдиха NWO (Новия световен ред) и възможната реакция на Запада, хода на войната,  изглежда, че са отгатнали всичко. Свикнали сме да казваме, че Русия не е разчитала на такава степен на мобилизация на Запада и съпротива от въоръжените сили на Украйна. "Руски дневник" смята, че един от сценариите е точно това, което е трябвало да бъде, и на което те са разчитали.
             Дългите комуникации, диспропорциите в икономиката, разхлабеното, дезориентирано общество, растящата пропаст между елитите и плебса са стратегически непоправими. Така че е време лидерите да говорят за новия свят, за Принципите си на взаимодействие. По време на войната в Украйна Западът загуби правото да определя бъдещето, дори и да участва в неговото обсъждане. Денацификацията на Украйна, за което говори Путин, при сегашните условия е равна на денацификацията на целия Запад, защото Украйна на Зеленски е този Запад. Военната му крепост. Аванпостът ще бъде унищожен. И трябва да решат – След това, какво?

Карикатурата не показва, как на отстрещния ъгъл на ринга Си масажира и помпа мускулите на Путин...

 




Гласувай:
4



1. radostinalassa - Сещам се за забавните блогъри...
20.03.2023 19:01
които прогнозираха, как Китай ще завладее Сибир. И защо Русия би дала свръхбогатия на злато и газ Сибир на имитаторите?
цитирай
2. dobrodan - Джани, не се плаши чак толкова :).
20.03.2023 19:10
Без технологиите на Запада Китай го няма като икономическа сила.
Колкото и да е напреднал, да не мислиш, че ще му дадат всичкия хай-тек?
Имали инженери? Имали софтуеристи? Имат, ама нещо всичките работят навън, иди ги върни в Китай, ако можеш.
Ще се върнат на чай, опиум и печени кучета, както сега са в Космоса.
цитирай
3. marana69 - ...това, са..''битовизми''..а не..)
20.03.2023 20:14
Истинатаа, джании...оххх джании..охх..
на баба милада 1946, замяза..

...нямаш време..за плоски..игрички,мен...
цитирай
4. getmans1 - Разказ по НЕактуална картинка - при ...
20.03.2023 23:18
Разказ по НЕактуална картинка - при всички случаи в отсрещният ъгъл при Путин СИ съвсем не го играе ... масажист.
Некои си умиргате да "блестите" с англосаксонски доводи неусещаики се как ставате смешни, не заради пристрастията си а, заради престараването ви.
цитирай
5. radostinalassa - И какво му харесват на Запада?...
21.03.2023 18:22
Държат ги по - богати от нас, но те трябва да си плащат с размиване на умовете на децата им от ДГ по отношениена това от кой пол са.Продават им кукли с полови органи на другия пол. Пробутват им родител 1 и 2 , което е някаква лудост. Явно началниците им са сатанисти, които са гейове и педофили. А именно децата са бъдещето на хората.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: djani
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3245470
Постинги: 927
Коментари: 3370
Гласове: 4679
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031