Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.11.2021 17:36 - ЗА ПЕДОФИЛИЯТА ...И КРЪВОСМЕШЕНИЕТО...
Автор: mileidi46 Категория: Хоби   
Прочетен: 1454 Коментари: 1 Гласове:
5

Последна промяна: 20.11.2021 05:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Изтичане на дневник: дъщерята на Байдън Ашли описва "неподходящи" душове с Джо
В дневник на дъщерята на президента на САЩ Джо Байдън - Ашли, който сега е потвърден като автентичен от Ню Йорк Таймс и ФБР, Ашли Байдън описва злоупотребата с наркотици и аферите, както и "неподходящите" душове с баща си Джо. Тя също така се пита: „Бил ли съм малтретиран?“ и отговаря с „Мисля, че да“.

Твърди се, че копие от дневника на дъщерята на президента Джо Байдън е истинско. ФБР претърси няколко жилища като част от разследване на предполагаемата кражба, съобщават медиите.

ФБР претърси домовете на двама служители на платформата за разследване Project Veritas в четвъртък, както съобщиха няколко медии. Набезите, за първи път, съобщи New York Times в петък , са имали малко повече от година след публикуването на цялото съдържание на дневника на Ашли Байдън от консервативния американски вестник National file . Project Veritas подчерта, че няма нищо общо с пускането на откъси през октомври 2020 г., но очевидно е замесен в предполагаемата „кражба“ на дневника на 40-годишния мъж.

ФБР се появи в домовете на няколко бивши и настоящи служители и връчи призовка с мотивационно писмо с молба от Project Veritas „да не разкрива съществуването на призовката... за да защити поверителността на разследването“, каза Джеймс О. „Кийф, основател и главен изпълнителен директор на Project Veritas, във видео съобщение в петък, обвинявайки ФБР, че се опитва да го „заглуши“.

Случаят се ръководи от ФБР и Министерството на правосъдието на Съединените щати за Южния окръг на Ню Йорк чрез агенти и прокурори, които се фокусират върху обществената корупция. Това съобщиха за " Таймс" източници, запознати с въпроса .

National File  твърди, че е получил цифровото копие на дневника, който е публикувал, от разобличител на Project Veritas, но настоява, че им е казано, че дневникът не е получен чрез престъпни средства. Съобщава се, че подателят на сигнали е казал пред National File , че дневникът е "оставен на адрес, където живее дъщерята на Джо Байдън".

 

Консервативната организация на О"Кийф отказа да публикува дневника, но твърди, че знае къде се намира. По-късно Project Veritas дори твърди, че има аудиозапис на самата Байдън, която признава, че е неин.

 В петъчния си видеоклип О"Кийф каза, че групата е била свързана от податели на сигнали, които "временно" живеели в същата хотелска стая като дъщерята на Байдън, твърдейки, че тя е "оставила" дневника.О"Кийф каза, че Project Veritas е предал дневника на правоприлагащите органи, след като първо се е свързал с адвоката на Ашли Байдън, който "отказа да удостовери". О"Кийф подчерта, че се е свързал с Министерството на правосъдието на САЩ по свое желание и "предоставил неоспорими факти, които доказват, че Project Veritas не е замесен в престъпни дейности и/или престъпни намерения". Групата заяви, че са избрали да не публикуват дневника, защото не могат да проверят съдържанието му или дали наистина принадлежи на Ашли Байдън.

Въпреки че първоначално ФБР се съобрази с желанията на агенцията - поне според О"Кийф - малко след посещенията на ФБР последва обаждане от репортер на Таймс с искане за мнение по процеса.

ФБР отказа да потвърди нападенията, казвайки пред Times , че са „преследвани във връзка с текущо разследване“ на два адреса без допълнителни обяснения.

 

  image   Lauren Boebert @laurenboebert So if the FBI raided someone"s house over Ashley Biden"s diary being stolen, that means Ashley Biden"s diary and the accusations in it were real. Are there any real journalists willing to ask Joe about it?
image
KOЯ Е ТЯ???
image
image
imageДокато дневникът на Ашли Байдън гъмжи от потенциални разкрития - включително многократни дискусии за употребата на наркотици, неуспешни бракове, множество афери и проблемите й с баща си, с когото се твърди, че е обсипвала в ситуации, които "вероятно не са подходящи" - документът стана до голяма степен игнорирани от други консервативни медии и масовите медии. Дневникът също така предполага, че Ашли е била сексуално малтретирана като дете.

„Бях ли малтретиран?“, пита Ашли Байдън в дневника си. „Мисля, че да“, отговаря тя на собствения си въпрос.

Американският телевизионен водещ Джон Кардило от Newsmax зададе много уместен въпрос:

„Ако дневникът не е от Ашли Байдън и не съдържа уличаваща информация за Джо Байдън, защо DOJ (SDNY) [Отделът на Министерството на правосъдието на САЩ тогава изобщо е включен за Южния окръг на Ню Йорк] и ФБР, тогава това ще бъде само липсваща, безполезна книга. Местната полиция дори няма да разследва. Може да вземат доклад и да забравят за него."
Друг коментатор добави, че изобщо не е изненадан от разкритията.
Пълно копие на дневника може да бъде намерено тук в National File . 
image
image


image



image
Тъкър Карлсън, отвратен от американския истеблишмънт: „Ние сме водени от идиоти“
image




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mileidi46 - И аз така мисля...
20.11.2021 00:04
zax написа:
Знам така. С 1.5кг чук по глезените и кръста. И др. места. От по-тежкият, по-бързо се лекуват.
Баничка и вода да сънуват. Като няма правораздаващи - кръвнина.
Съсипал ми детето ли, ще носи моята и неговата съдбина. До гроб. Ще го вадят от него и сам ще драпа да влезе.


Сатанисти,педофили и детеубийци...Животни...
Милиони са Закси...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: mileidi46
Категория: Хоби
Прочетен: 8318387
Постинги: 2045
Коментари: 15596
Гласове: 32617
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031