Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.12.2022 10:01 - По гушата му ще го познаете СмрадеФ! 2022-12-24
Автор: yuriylenev Категория: Други   
Прочетен: 2281 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.12.2022 10:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

По гушата му ще го познаете СмрадеФ!
Или свинската гуша и очички на една проскубана плешива сврака и  предател на България - гейнасрал СмрадеФ. 2022-12-24

През 2016 година , простака и селстака гейнасрал Гуменчо СмрадеФ, беше само един жалък световно неизвестен фуражкар фатмак и началник-шибач на пиарската си слива бургаска дива клекналопикаеща и миризлива на джибри – Деса фърчолеса, известна с това, че е световно неизвестна и е простакеса и разтури къща.

 

През 2016 година селският смръдльо и форсажен пръдльо СмрадеФ, беше с вид на неизпран и недохранен клошар от маалата Ючбунар на София кьой сокак, че даже и нямаше брак със своята Деса фърчолеса – бургаската простакеса.

Гнусняка се разхождаше с бургаската простакеса на всички публични места, докато бургаската чалгарка на СлаФтчун плешакократун от гъза на плевенската география маалата Уйчин дол, виреше дълъг като на чаФка нос Деса Вирнолеса, докато се снимаха са свойо смръдльо фатмако-фуражкар гол и бос.

image 


А съпругата на СмрадеФ му гледаше сеира и децата, докато той си развяваше скъсаните гащи на гъзата, и одеше бос и прос‘ по земята....

image 


Но след като го назначиха от САЩ и БСП за прецедент, с голямата помощ на всички гяури овчеглаваначести, които си го избрахте гласувайки по заповед на врачанската конярка Курнацелията Свининова през 2016 , простият фатмак изведнъж се превърна в горд предател и плюскаща свиня. А денс е в селска просташка война с врачанската конярка и таА дето го назначи със САЩ – Курнацелия Свининова (приватизаторката)

image


То не бе‘а пътешествия на СмрадеФ, то не бе‘а срещи с други световни ръководители, за да им направи „цунка по гъзунка“, то не бе‘а „учения  с НАТО и ЕБАТО‘, то не бе‘а „пипам те тук, и лижа те със смук“ на по-малки и по-неизвестни световни ръководители. То не бе два пъти лизане на дъртият гъз на свинанглийската гнусна пръдлива фашистка от германският род Сакс-Кобург и Готта – баба Лизи , дето наскоро гушна босилеко, иначе прекоросана на Уиндзор чак през 1919 година заради Първата световна война срещу Германия, за да не ги бие англисйкият народ с камъни, че са и те германски фашисти.

Та ма на тез лизални умивания на бабализиният дрът гъз, наш‘та селстеса и простакеса Деса подвиваше крак и унизи България, се едно сме васална колония на насраната свинянглия. Великите български генерали – брата Вазови, се въртят в гробовете си, защото некъФ жалък натовски гейнасрал инижи Родината им, и техните велики победи над гнусната Свиняглия. Не че те свинаглетата и до днес не са фашисти, ама свинянглетата са тъпи гъзове. И поданници жалки.

image

  

image


Аууууу!

Олелеелеее!

Ма и ние в наш Бай Ганьосран си имаме таки‘а пръдльовци Сакс Кобург и Готта – тримата тъпаци, и нагли крадци довели България до три национални катастрофи - Ферди ПрЪви педала, сина му Борко Отворко хитлериста Трети и Симчо Лъжеца Комарджията дрЪт.

И теА са роднини по прясна линия насраните си гащи.   

Но покрай сичките гръмотевици и гъзотевици изфорсирани от СмрадеФ през газовият му интерконектор, (зе СмрадеФ, че се похвали даже как открил един таков интерконектор газов между нас и данайците, че и даже покани и оная пръдла пичата доФторка Кон Фон Лайнен) наричан от биологията анален сфинктер, нашичкият кравароговедарски слуга и мияч на насраните дупища на САЩ чрез лизално чистене, не пропусна да се угои и освини като харманлийски шопар са Коледно кланье.

Папането и лапането са любимото занимание на шопаря с врат мазен , сланинест и дебел – Гуменчо СмрадеФ.

Ами разбираемо е – гледка го народа прост , храни го, пои го, вози го с лимунзини, самолети и охрана, облича го, изпраща неговата Деса Фърчолеса на селски туризАм у Испания по камино, повишава му на всеки три месеца заплатата, а той народа прост гладува и мизерува, слуша му гпупостите и му търпи простотиите и предателствата.

Че даже народа прос‘ си го избрахте с гуемо буулшиътство за повторно през 2021 лето.

image

И мълчи ли мълчи народа прост гяурски овчеглав, како "Аджи Йово , га турците го питали дали давал убавата Яна на турската вяра...

Ами тя Яната се едала сама на турската вяра бе , народе прост – още през 1991 година , га се узакони незаконната кочина от турски свине ДуПиСе...

А СмрадеФ лапа и лапа, папа ли папа, и на столето си угоително само спи, пърди и сере...

А вратлето му шопарско расте ли расте...

Свинщина СмрадеФска...

Лечението е – Коледно кланье!

По гушата му ще го познаете!

Толкоз!


2022-12-24     
#ЮрийЛенев

image 

 

 



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: yuriylenev
Категория: Други
Прочетен: 273062
Постинги: 160
Коментари: 150
Гласове: 300
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031