Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2020 18:19 - Работата около разхерметизираното ядрено гориво се удебелява
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1351 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Много дни след като на ядрената мафия и е станало ясно, че си е изцапала долното бельо, т.е. има разхерметизирано ядрено гориво в реактора на блок №6, едва днес публикува първото си официално информационно съобщение, което наподобява Евангелие писано от Дявола.
Четем у се учим! За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката.

image

1-во - има признание за повишена активност на топлоносителя, в реактора на блок №6. Алелюя!

2-ро - признава се, че засечените нива на повишена активност са се случили в процеса на повишаване на топлинната мощност на реактора. Това е нормално и естествено.

3-то - небрежно се пропуска да се уточни, че реактора така и не достига номиналната стойност на натоварване, а след продължаване покачване показанията на активноста в него даже е понижена, за да не се провокира разрастване на зоната на разхерметизираното ядрено гориво.

image

4-то - цитираме 1:1 "Регистрираните стойности на активността са в рамките за нормална експлоатация, съгласно изискванията на Технологичния регламент за безопасна експлоатация на блока и предписанията на заводската и конструкторска документация."

ТИ, който четеш тези редове! Виждал ли си някога или да си чел "Технологичния регламент за безопасна експлоатазия на блока и предписанията ..."??? Не си? И сега ще тръгнеш на ги търсиш в интернет? Не си губи времето! Никога няма да ги намериш! Следователно НИКОГА не можеш да сравниш показанията от справката ...

image

... с допустимите стойности в регламента. вЕрвайте на ядрената мафия!

5-то - АЕЦ "Козлодй" така и не е изпълнил европейския регламент REMIT, който ги задължава да съобщават всяко понижаване на мощността на блоковете, причините за това и продължителсността.

image

Вместо това още ТРИ ДНИ преди изобличаващата справка, която виждате по-горе, с червените рамки, директора на АЕЦ-а е издал заповед, с която забранява риболова в т.нар. "топъл канал", по който изцапаната вода от АЕЦ-а се връща в река Дунав.

И това не е края на удебеляването на поредното ядрено престъпление.

Георги Котев











Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877637
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930