Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2020 12:38 - Новият документален филм „Извън сенки“ разкрива медиите и Холивуд за манипулиране на масите с лъжи и пропаганда
Автор: zahariada Категория: Други   
Прочетен: 1295 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.04.2020 12:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Новият документален филм „Извън сенки“ разкрива медиите и Холивуд за манипулиране на масите с лъжи и пропаганда

15.04.2020 г. / От Итън Хъф

          image  
https://www.youtube.com/watch?v=MY8Nfzcn1qQ&feature=emb_logo
https://www.newstarget.com/2020-04-15-out-of-shadows-documentary-exposes-hollywood-media-lies-propaganda.html?fbclid=IwAR18-pUrXqptAEN9sDB8G7QGtGzWRzj_5AZ0ea_LhKOyV_0OVZ_12oKdKEs

Има нов документален филм, известен като Out of Shadows , който няма да искате да пропуснете, тъй като той се занимава с темата за това как съществуват масовите медии и Холивуд, за да манипулират и лъжат масите, за да могат социално инженерно масово извращение в сърцата на хората , умове и души.

Филмът е създаден в продължение на две години с много кръв, пот и сълзи, всички с цел да събудят широката публика към машинациите на фалшивата машина за новини и развлечения на „дълбоката държава“. Той разкрива скрит враг, за който много хора дори не знаят, че съществува, както и вътрешната работа на неговата тъмна програма.

Ако можете да отделите малко повече от час и петнадесет минути от времето си, без никакви разходи за себе си - освен ако, разбира се, не се почувствате принудени да допринесете доброволно за проекта - Out of Shadows си заслужава. Във филма има толкова много, че хората трябва да знаят, но вероятно няма да чуят от обичайните заподозрени в медиите.

С две думи, Out of Shadows повдига маската или може би разкъсва завесата между това, което хората смятат, че се случва, и онова, което наистина се случва зад кулисите. С други думи това е истинско отварящо се око и с радост ви съобщаваме, че е достъпно за гледане в YouTube , както и по-долу:

MKULTRA, базиран на травми контрол на ума, психологическа война и други, представени в „Извън сенки“

Ако сте запознати със съдържанието, представено на уебсайта на Vigilant Citizen , което ние от време на време цитираме, тогава може да ви е интересно да знаете, че Out of Shadows „правилно обобщава съдържанието на по-голямата част от този сайт с проницателен и забавен начин “, за да цитирам страницата .

С участието на личности като Централната разузнавателна агенция (ЦРУ), съобщаващ Кевин Шип, разследващата журналистка Лиз Крокин и многобройните холивудски инсайдери, Out of Shadows издува капака за това как така нареченият "елит" почти дърпа всички конци, когато става дума за информация, която се разпространява сред обществеността.

Холивуд, например, не произвежда забавления, които хората непременно искат да гледат. Вместо това, той произвежда забавление, което е обвързано с дневен ред и почти винаги е такова, което прогресира глобализма, извращението и в крайна сметка измамата и разпада на обществото.

Същото се отнася и за масовите медии, които се преструват, че казват на зрителите и читателите какво се случва в света, когато всъщност това казва на хората това, което те искат да повярват за света, независимо дали изобщо е базирана или не реалността.

Междувременно тези елитисти и много от техните „марионетки” често са заети да участват в „готвене на духове”, трафик на деца, „пица партита” - помислете „Pizzagate” - и различни други гнусни престъпления срещу човечеството, които почти никога не виждат светлината на деня.

Други теми, разгледани във филма, включват използването на MKULTRA и базиран на травми контрол върху съзнанието в медиите, както и други форми на психологическа война, които непрекъснато се водят срещу обществеността, за да се прогонят „овцете“ право над скалата.

Спирането на тези и други ужаси започва с излагането им, което е целта зад Out of Shadows и защо тя е създадена.

„Накратко, Out of Shadows е добре продуциран документален филм, който излага трудни теми, използвайки страхотни прозрения, кадри и информация“, отбелязва Бдителният гражданин .

„Документалният филм понякога влиза в непроверена територия„ заговор-101 “(т.е. произхода на думата„ телевизия “), което може да влоши цялостното й послание. Въпреки това, той остава добро въведение в няколко важни теми. "

Можете да научите повече за измамата, която се крие в медиите и развлеченията, като проверите Deception.news .

Източници за тази статия включват:

YouTu.be

VigilantCitizen.com

NaturalNews.com






Гласувай:
2



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39747124
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031