Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2020 17:24 - Часът на Страшния съд
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 731 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 05.04.2020 17:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Грехота е в тези дни на уплаха да не погледнем към часовника на Страшния съд, който съществува вече 73 години и определя, колко остава до края на света. Той е сътворен през 1947-ма година от създателите на атомните бомби, т.е. от бащите на съвременната ядрена мафия. През настоящата 2020-та година голямата стрелка на часовника е рекордно близо до полунощ, едва 100 секунди. Никога преди света не е бил толкова близо до собствената си гибел. Интересно, каква роля отрежда ядрената мафия на коронавируса в скорошното заличаване на човешкото племе?

image

Часовникът от деня на своето "раждане" и до ден днешен се управлява от редакцията на "Бюлетин на атомните учени". Всяка година те обосновават промяната в положението на голямата стрелка до полунощ. На преден план, на снимката виждате шапката на поредната, последната промяна в позицията на стрелката, което се случи на 23-ти януари т.г. В горния десен ъгъл на снимката виждате историята на движението на стрелката през годините.

Какво казва ядрената мафия за ролята на коронавируса в тези рекорно малки 100 секунди? Отговора е елементарен - НИЩО. Да, в около 20 страничното заявление на ядрената мафия, чията "шапка" виждате на снимката, нито веднъж не се среща думата КОРОНА (CORONA) или ВИРУС (VIRUS) или комбинация между тях. Какво означава това? А това означава, че върхушката на световната ядрена мафия не припознава коронавируса като причинител на края на човешкия род на планетата Земя.
Според тях истинските заплахи за всички нас са ядрените оръжия, промените в климата и кибер престъпленията. Сега по-добре ли ви стана? Или си мислите, че ядрената мафия не е в час? Ако сте си помислили последното със сигурност силно се заблуждавате.

Ще ви припомня брой №1, страницяа №1, статия №1 на същият този бюлетин. За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката, ако трябва и втори път:

image

Проклятието над страните, които се споменават в ограденото от мен в червено каре все още не е отменено и стриктно се изпълнява. А това че в името на бюлетина виждате името и на град Чикаго означава, че в един прекрасен ден то просто е изпаднало от шапката, като ненужно. Но в самото начало е било уместно, защото най-първият ядрен реактор в света е заработил именно в този град, на 2-ри декември 1942-ра година.

Георги Котев



Гласувай:
2



1. elizabethborislavova - ето как е
05.04.2020 19:03
Трябва да сме наясно с няколко важни неща за да знаем какво да искаме от Бога и какво да очакваме от Него. Ще ги номерирам:
1. Великият небесен съд е минал. От това следва:
1.1. Че сатана е осъден и свален заедно с милиардите си подчинени на него паднали ангели, на земята. По този повод Бог казва: Откровение 12:12
Затова, веселете се, небеса и вие, които живеете в тях. Но горко на вас, земьо и море, защото дяволът слезе у вас много разярен, понеже знае, че му остава малко време. Представете си милиарди паднали дяволи около нас, които могат да творят само зло - духовно и физически.
1.2. Исус Христос е оправдан и застава в царския си чин. Откровение 17:14
те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни. ОТ това следват тежки последствия.
1.3. Понеже Исус вече не е Ходатай, а Съдебната вест е ходатай ситуацията е доста променена, а именно че грехът по-бързо се наказва. Нямаме ходатай на небето, а Съдебната вест е ходатай.
1.4. Пускат се язвите. 1 И чух из храма силен глас, който казваше на седемте ангела: Идете та излейте на земята седемте чаши на Божия гняв.
2 И първият отиде та изля чашата си на земята; и появи се лоша и люта рана на ония човеци, които носеха белега на звяра и които се покланяха на неговия образ. Язвите са различни от досегашните бедствия по земята, преди Съда, както по мащаб, така и по последствия.
1.5. Възкресението е много близо.
2. Живеем в краткия промеждутък между приключилия Небесен Съд и възкресението. В него основни са две неща:
2.1. Язвите, за които вече писах. Ето какво казва Бог за една от тях:  Първата язва се явява проказата и венерическите болести, които обхващат мащабни владения над Земята. Туберкулозата и ракът също се включват в тези язви! Но след тях, дори предшестващи, са: наркомания и тютюнопушене, които ще завладеят особено младото поколение!
2.2. Разнасянето на съдебната вест
3. Съдебната вест, наричана
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842075
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031