Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2020 18:19 - САЩ забива нож в гърба на България 3
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2091 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Колкото повече се засилва натиска от страна на САЩ да строим нова АЕЦ, да им купуваме ядреното гориво и да им купуваме втечнения природен газ, който при транспорта през океана се оскъпява, толкова повече те самите се хвалят, че съвсем скоро възобновяемите енергийни източници ще вземат връх в собственият им микс при производството на електроенергия.

image

В началото на годината група американски енерГЕПИйни "експерти" вече посети страната ни и тайно се запозна със старото желязо, което ръждясва край Дунава (пакет по пакет, по думите на Бойко Борисов), посетиха АЕЦ "Козлодуй" и "американските" ТЕЦ-ове. В понеделник, 27-ми януари, (из)родната министър енерГЕПИка беше на посещение във Вашингтон, където и дадоха строги инструкции за ускоряване на енергийното ни робство от САЩ.
Нито при посещението на пожарникаря в Белия дом, в края на ноември 2019-та, нито при последвалото посещение на щатските енерГЕПИйни "експерти" у нас и последвалото посещение на Теменужка Петкова във Вашингтон не се споменава за развитие на възобновяемата електроенергетика в България, а единствено и само за поддържане или развитие на технологии, от които самите американци бързо се освобождават, за сметка на ВЕИ-тата.

Георги Котев











Гласувай:
5



1. blackbradator - А на теб някой ти забива нещо в гъза.
31.01.2020 18:46
А на теб някой ти забива нещо в гъза.
цитирай
2. gikotev - Re: А на теб някой ти забива нещо в гъза.
31.01.2020 18:57
Профила на автора на горния "коментар" е кух. Аргументи НЯМА! Можех да не го пускам, но го правя, за да се види светкавичната реакция на организираната престъпност, разчистваща територията.
цитирай
3. ok3223 - Те това леке дето се обажда първи...BLACKBRADATOR
01.02.2020 12:10
е рядка гадина, готова да прададе род и родина, майка и баща да продаде за някопко зелени банкноти. На която, ако някой смачка фасона морално и матр... Този някой в бъдеще, с една гадина по- малко, мооже и ще бъде обявен и за свтец..
Да си съгласен Българияя, и на българският беден и гладен български народ, с най- голяма смъртност в света и на бедният в ЕС. Тиквата продажна Боко Б. да накара, наложи да купува само много по - скъпият аамерикански втечнен газ, вместо евтиният, и много по- евтинияг и качествен руски газ с който задоволявахме нуждите на -нашите ТЕЦ- ове, индустрия и домакинства до днес. Требе да си без грам ум и съвест, БЪЛГАРОМРАЗЕЦ И ПРЕСТЪПНИК ОТ СВЕТОВНА КЛАСА.
ЗАЩОТО ТОВА ЩЕ ОСКЪПИ ВСИЧКИ СТОКИ С МНООГО, ГАЗТА Е В ОСНОВАТА НА ЦЯЛАТА ИНДУСТРИЯ И СТОПАНСТВО. ЩЕ ОСКЪПИ ТОКА И ОТОПЛЕНИЕТО НА НАРОДА ПРЕЗ ЗИМАТА С МНООГО. И МНООГО СТОКИ ОТ ПЪРВА НЕОБХОДИМОСТ ЩЕ УДВОЯТ ЦЕНИТЕ СИ. И ЖИВОТЪТ НА ВСИЧКИ, НА НАРОДЪТ КАТО ЦЯЛО И ПО- ОТДЕЛНО ЩЕ СТАНЕ МНОГО ПО ТРУДЕН И И БЕДНОСТТА НАРОДНА ЩЕ НАРАСНЕ С МНОГО. И СЪОТВЕТНО СМЪРТНОСТТА ЩЕ НАРАСНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ.
ТОВА ЩЕ Е ВИД НОВ ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, НАГЪЛ ОПИТ ЗА НЕГОВОТО УНИЩОЖАВАНЕ, ЛИКВДИРАНЕ.
ЛИКВИДАЦИА НА БЪЛГАРИЯ КАТО ДЪРЖАВА.
НАРОДЕ, НАРОДЕ ЛЪЛГАРСКИ ИЗСТРАДАЛ И БЕДЕН. ЩЕ ПОЗВОЛИМ ЛИ И ТОВА ДА СЕ СЛУЧИ...
И . ЩЕ СЕ ПРИМИРИМ ЛИ С ОПИТИТЕ НА ШАЙКА ОТ БЪЛГАРОМРАЗЦИ И ПРЕСТЪПНИЦИ ДА НИ УНИЩОЖАТ, ЛИКВИДИРАТ КАТО НАРОД И ДЪРЖАВА!
И ЩЕ ГЛЕДАМЕ НА ВСИЧКОТО ТОВА И СТИМ СЪС СКРЪСТЕНИ РЪЦЕ.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833532
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031