Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.07.2019 19:19 - Ти гониш! (видео)
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 890 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През последните дни министър Теменужка Петкова вече в две телевизии промотира едно ново и много голямо престъпление, което по технически причини още не е стартирало, но тя свирепо настоява това да се случи час по-скоро. Днес ще положим основите на разкриването на това престъпление и, може би, усилията да го стопираме преди то да се е случило.
За да започнем гонитбата ще ни помогне един енерГЕПИен "експерт и професор", който няма и една минута стаж в енергетиката, но е мултимилионер от "консултации" в бранша, всички до една в наш ущърб. Можете да го видите от краткото (3:19 мин.) видео по-долу, под края на статията. За начало вижте важният кадър от видеото, в който е скрит ключа от бараката (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката, ако трябва и втори път):

image

С тази графика "експерта" описва как функционира енергийната борса, на всичките три сегмента, на които се продава електроенергия, плюс формирането на средния дневен, почасов товар в страната ни. За да ви улесня в търсенията ви ще ви посоча ДВА основни НЕДОСТАТЪКА от тази графикат. Може това да ви помогне?

ПЪРВО, на графиката НЯМА ДАТА, т.е. това не е пример от реалния живот, а изсмукан от торбата с лъжи на "професора". А колко по-лесно щеше да бъде да покаже истински случай от живота? Но тогава по-трудно се лъже?

ВТОРО, товарите, които са показани на лявата ос на графиката, която опира в пръста на "експерта" НЕ СЪОТВЕТСТВАТ на реалните товари в страната ни даже и за почивен или празничен ден. Те са повече от половината по-ниски от най-ниското натоварване на мрежата, от както в страната не е имало рижим на подаването на ток. Това също показва, че примера е измислен.

На графика е показана една УНИКАЛНА ЛЪЖА, която и когато бъде разкрита и разказана ще ни даде универсален ключ към разкриването на престъплението, което през последните дни министър Теменужка Петкова промотира и неистово желае да стартира. Престъпление, което ще удари по джобовете всеки един от нас, плюс това то ще бъде абсолютно уникално в световен мащаб.

Как може лъжата да бъде разкрита и показана, за да продължим гонитбата към новия удар на министър енерГЕПИка? Има само два пътя до този удар. Първият е броят на прочитанията на тази статия да достигне и надмине числото 20 000 (двадесет хиляди). Така че, ако искаш да си помогнеш разпространявай, споделяй и препоръчвай.
Вторият начин е аз да си получа заслужен хонорар за труда. Колко да бъде той? Аз съм роден на 6-то число от 5-ия месец на 65-та година на миналия век. Логично е цифрите 6 и 5 да са ми любими? Ето защо сумата срещу която ще продължа гонитбата трябва да е цяло число съдържащо в себе си между 6 и 5 цфри. Не се хабете да коментирате и съветвате! Само ще си изгубите времето. По-добре си изберете по-евтиния вариант - разпространявайте.
Пак повтарям, че "експерта" Тасев е мултимилионер (само от фалиралата КТБ измъкна над 830 000 лева), а аз вече ДЕСЕТА година не получавам нито стотинка за труда си. Знанието и моженето никога до сега не са били толкова евтини, но всяка радост си има край.

Ако аз ви разкрия лъжата сега това неминуемо ще стигне до Тасев и той ще си поправи графиката, ще смени "обясненията" към нея и ще стане още по-богат. Корекции в промоцията на предстоящото престъпление ще направи и Петкова. Вие няма да разпространите новото знание, както показва практиката от този блог, и в резултат всички нас ни заплашва нов грабеж. Парите на Тасев, Петкова и компания не идват от небето, а от нашите джобове.

Ако и двата вариянта не се увенчаят с успех аз ще си остана с предимството да знам, как именно става новата българоубийствена схема. Няма да бъда гузен, че не съм направил необходимото за да я предотвратя. И даже въобще няма да страдам. Вие да не би да страдате, че аз не получавам доходи заради труда си?

Георги Котев





Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841740
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031