Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.05.2019 21:19 - Ахмед Доган настъпи американската мотика ... май?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1299 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес (дез)информационната ракета носител на фондация "Америка за (унищожаване на) България" пусна в седмичното си издание серия стрели с премерена сила в посока сараите на почетния председател на ДПС. Ще ви покажа само кратък, но повече от красноречив откъс от дирижираното мероприятие. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

image

В лявата част виждаме едно от заглавията и под заглавията на серията материали против Доган. Върху снимката му, в лявата част се вижда текст, от друг пресен материал срещу него. Струва си, обаче, внимателно да се прочете.
От изнесеното става ясно, че от всичките ШЕСТ енергийни блока (котли) на новата придобивка на Ахмед Доган ТЕЦ "Варна" официално работоспособен се води само ЕДИН (№6). Съвсем наскоро те (журналистутките) били "научили" че и работещия блок е силно болен и не може да изпълнява в пълен обем заявените дейности. Какво, обаче, пропускат продажните журналистутки на задокеанските им клиенти?
Максималната работна мощност на един енергиен блок (котел) в ТЕЦ "Варна" е 210 Мега-Вата (МВт - електрическа мощност). Съгласно спечелените търгове от ТЕЦ "Варна", за осигуряване на т.нар. студен резерв тя може да осигури товар от 286 МВт до 380 МВт, за различни периоди на настоящия регулаторен период. Това може да се постигне единствено и само при едновременно натоварване на МИНИМУМ два енергийни блока (котли). К"о пра"им сега?

Това означава премерена атака. Дозирана. Намек. Подсещане? От активната постановка може да се направи обосновано предположение, че разпределителя на порциите не е изпълнил някое или някои от поетите ангажименти пред американския посланик, след срещата им в края на миналото лято? С огромна степен на вероятност това наистина е така. Ако "падишаха" продължава да се ослушва атаката ще придобие застрашаващи мащаби и може да станем свидетели на преврат в сараите?

От краткото видео по-долу можете да си припомните, как една от мъжките секретарки на Доган летеше от щастие след тайната седянка на господаря му с американския посланик. Не мога да се сдържа. Има и още една активна мъжка секретарка.

Георги Котев







Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833549
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031