Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.05.2019 18:24 - Как се дирижира енергийния геноцид в България
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1277 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 15.05.2019 18:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Чували ли сте някога за съществуването на Световен енергиен съвет (World Energy Council), акредитиран към ООН, създаден преди близо 100 години, през 1923-та. Ако не сте днес ще го научите плюс факта, че България се представлява в него от изтъкнат (из)роден енерГЕПИен "експерт", настоящ председател на парламентарната Комисия по енергетика и известен с прякора си Баничката. Истинското му име е Валентин Николов и от 2009-та г. насам е инсталиран от организираната престъпност като депутат, заметник министър и изпълнителен директор на АЕЦ "Козлодуй". В настоящият момент пак е депутат.
Но нека се върнем към световното енерГЕПИйно правителство (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

На сайта на световното енерГЕПИйно правителство е натъртено, че българското представителство в организацията е НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА ОРГАНИЗАЦИЯ. Също така е посочен адреса на нейното представителство в София, в долния десен ъгъл на снимката. В същото време в Устава на българската организация е посочен адрес на седалището и, който съвпада с адреса на Министерството на енергетикатау в червеното каре на снимката.

Вчера лично отидох на крак, да се убедя, че посоченият от Световния енергиен съвет адрес съответства на указаното му предназначение. Пред и около сградата на посочения адрес НЯМА никакви знаци за нейното предназначение и начин на използване. Тя е видимо необитаема и неизползваема. Тогава се обърнах към Google Earth и ето какво ми показа той:

image

Преди 4-5 години същата сграда е била офис на Застрахователно дружество "Енергия". Сега надписа, който виждате между втория и третия етажи на сградата отсъства.

Някой от вас някога и някъде да е чул за някакво ползи за народа на България от това сътрудничество със Световния енергиен съвет? Това е невъзможно при положение, че тази организация се представлява у нас от Вальо Баничката. За близо десетте години, от както организираната престъпност го изведе под светлините на прожекторите, той е съавтор на множество престъпления, срещу всички нас на обща сума от много стотици милиони лева. Той не веднъж е бил герой в този блог, по повод на поредното му престъпление.

image

На снимката Баничката е третия от ляво на дясно. Крайният в дясно е евродепутата Владимир Уручев, който в нарушение на Конституцията беше инсталиран да помага на Баничката по "усвояването" на милионите от АЕЦ "Козлодуй", като формално и в разрез с закона беше назначен за заместник изпълнителен директор.

За днес стига, но не се съмнявам, че ще има още много поводи да си говорим за Световния енергиен съвет.

От краткото видео по-долу можете да видите, как преди около месец станах свидетел на размяна на целувки между Баничката и министър енерГЕРИка, буквално на два метра от погледа ми.

Георги Котев





Гласувай:
5



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9837510
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031