Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.05.2019 10:19 - Историята на едно планирано убийство
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1754 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
През последните дни политико-медийно-енерГЕПИйната мафия с нескрито задоволство разпространява произведената от тях новина, че държавната ТЕЦ "Марица Изток 2" е приключила изминалата 2018-та г. с рекордната ЗАГУБА от над 320 милиона лева. По този повод и в тази връзка реших да ви покажа пътя към тази планирана предстояща смърт, за да ни включат в новия сезон на престъпната сапунка, който ще се казва "Спасители в мрака". В него ние ще спасяваме с парите си тяхното престъпление, а за награда ще пребиваваме в мрак и студ.
За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката на графиката:

image

Докато гледате графиката не забравяйте, че настоящите управници идват на власт през 2009-та г. Няма по-кратък и изразителен начин да се покаже резултата от тяхното управление. Съзнателно, целеустремено, упорито и нарочно унищожаване на втората по мощност електроцентрала в страната и най-голямата ТЕЦ на Балканския полуостров.
В наши дни извършителите на убийството упорито ни внушават, че основната причина за това са поскъпналите цени на парниковите емисии. Но това, естествено, далеч не е така. За разглежданият период държавната ТЕЦ е "усвоила" над ЕДИН МИЛИАРД лева за газоочистващи инсталации, но очевадно те не работят по предназначение или далеч от проектните характеристики. И никой не носи отговорност за това!!! От друга страна, защо т.нар. "американски" ТЕЦ-ове също не рИват, че и те работят на загуба, а вместо това благоденстват???

Настоящата министър енерГЕПИка Теменужка Петкова е с най-голям стаж на тази позиция през последните 30 години от историята на България. Същата не спира да се хвали, че ни е спасила от арктическа зима, благодарение на блестящото и управление на отрасъла. Журналистутките масово раздухват лъжите и и после миловидно ни обясняват, че няма как да не се бръкнем още по-дълбоко, за да спасим ... Огромната армия от енерГЕПИйни "експерти" също ни обяснява, че единственото спасение от апокалипсиса се намира в нашите джобове.

А елементарното и най-просто спасение е в разпростаняване на разобличенията за техните престъпления. Не струва никакви пари, но дава единствения шанс организираната престъпност да бъде изобличена и принудена да престане да ни краде.

Георги Котев








Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9833177
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031