Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.02.2019 10:19 - Кой предаде АЕЦ "Козлодуй"?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1693 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Естествено това е най-добрият приятел на Р.Овч., два пъти бивш директор на атомната централа, виновник за най-голямата авария в нейната история, съучастник в много престъпления за милиарди, а сега депутат от партията майка. След като узна за отнемането на най-голямата печалба в историята на АЕЦ-а, над 200 милиона, гузно си замълча и нищо не направи за бившите си колеги. Ето как стана това. За по-добър преглед и прочит на приложените доказателства кликайте с мишката върху снимките.

Още в средата на декември 2018-та ви показах краткото му, но ясно депутатско питане към министъра на енергетиката, което изглеждаше ето така:

image

Повече от месец по-късно той все пак получава жадуваният отговор, но не желае да го сподели с народа, бившите си колеги и гласоподавателите му:

image

Най-долу, в ляво на снимката, се вижда, че отговора не е прикачен, вече повече от три седмици след неговото получаване. Междувременно, шест дни след получаването на писменият отговор от министърката Генов се среща с нея на заседания на парламентарната Комисия по енергетика. Можете да се убедите в това от долното култово видео, където Генов се забелязва в гръб. Едва след изключването на камерата, обаче, Генов се обръща към министърката със следното словоблудство:

image

От характерният му селяндурски изказ става ясно, че той знае, от къде и колко пари са взети, но вмълчи, като комунист на разпит. Тук е момента да припомня, че към края на септември 2018-та г. АЕЦ "Козлодуй" беше натрупал печалба в размер на близо 170 милиона лева:

image

В последствие дииректора на централата Иван Андреев беше сменен с парашутист, а той пък се разплатил с министърката с натрупаните над 200 милиона лева. Такава печалба атомната централа НЕ Е ИМАЛА в цялата си 45 годишна история!!!

Козлодуйчани, защо гласувахте за Иван Генов? Уж се имате за голямата работа, а не можете да разпознаете един селски крадец и лъжец???

Най-долу можете да чуете негова пресконференция, дадена през юли 2008-ма г., т.е. преди повече от 10,5 години, в която той обвинява мен в това, което е той самият - маша на престъпни интереси и играчи.

Истината за размера и факта на отнемането на стотиците милиони от АЕЦ-а ще разберем едва след публикуване на Годишния финансов отчет, в средата на настоящата година. Ако преждевременно не се случат други събития, като например Генов сам да покаже отговора от министърката?

Георги Котев







Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9890959
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930