Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2019 19:19 - Министри: Малко им е на дебилите!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1439 Коментари: 3 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Продължаваме да следим актуалната гигантска гавра, придружена с още по-гигантски грабеж, от всички нас, подготвяна и прокарвана от трима министри на настоящето правителство. Вчера в "Министри: Да приключваме с тези дебили час по-скоро!" ви показах размера на кражбата, която всеки един от нас ще плаща идните ПЕТ години по тази схема. Днес ще ви открехна вратата на кухнята, за да усетите аромата и технологията на готвенето. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката:

image

В горната част на снимката се вижда сега действащата Наредба, регулираща преференциялното изкупуване на електроенергия от производители, от възобновяеми източници (ВЕИ). В долната част виждате проекта за изменение. И в двата случая става въпрос за параграф №1. С червено съм подчертал, какво ще отпадне от сегашния текст, а със синьо - какво се добява. Усещате ли разликата?

ПРЕВЕЖДАМ! До сега е имало ЗАДЪЛЖЕНИЕ за изкупуване на електроенергия от ВЕИ производители и размерът на компенсацията/преференцията над пазарната цена се е определяла публично от КЕВР. Промяната предвижда ЗАДЪЛЖЕНИЕТО да отпадне, а на негово място да се появи ПОДКРЕПА, а размерът и ще се определя на тъмно и неизвестно от кого.

И до сега КЕВР повишаваше цената на преференцията, всяка следваща година, в разрез с всички световни и вселенски тенденции за поевтиняване. Това пък ви го показах в "Как се формира цената на електроенергията? Урок №5". От скоро, обаче, цената ще скача още по-драстично, а оправданието вече няма да е КЕВР, а новата Наредба. Демек НИКОЙ!

Вчера в "Министри: Да приключваме с тези дебили час по-скоро!" ви показах и разказах, по колко ще си плащаме всички ние за това престъпление. Ако някой е забравил нека си го припомни.

Ще напомня още веднъж! Всеки, който е прочел и не е споделил тази и предната статии по темата е пряк съучастник на организираната престъпност срещу самият себе си, близките и роднините си, и всички българи.

Аз знам, че българите не обичат да им се говори така, но в даденият случай не ми пука. Много по-важно ми е да спрем тримата министри и организираната престъпност да престанат да ни правят на дебили.

А ти дебил ли си?

Георги Котев


Тагове:   наредба,   ВЕИ,   промени,   дебили,   нушка,


Гласувай:
4



1. radostinalassa - Имаш много здраве да сме дебили
09.02.2019 20:28
Ти и Иво Христов не сте виждали дебили. Ако ги видите, ще разберете , какви сме ние.
цитирай
2. gikotev - Re: Имаш много здраве да сме дебили
09.02.2019 20:48
Дебил те наричам НЕ АЗ, а министрите, дето ти/ни точат ножа за поредния грабеж. Но понеже си "умна" не си го забелязала и приписваш заслугата на мен. В този случай ще те имам за ДЕБИЛКА. Така повече ли ти харесва, разбирателко на всичко и всички? Като не ти харесват нещата ми, защо не излизаш от блога ми? Това характерно ли е за дебилки?
цитирай
3. radostinalassa - Ако ме имаш за дебилка, значи приличаш на министрите и вероятно си дебил.
10.02.2019 09:24
Аз влизам , за да те поощря, но не разбирам нищо от тези графики. Опитвам се да разбера нещо, но уви няма да стане. Явно дебилите използват специалисти като тебе, за да ни зомбират. Нещастници, не може човек да обича повече парите от народа си. А знаем кои същества нямат съвест.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841388
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031