Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2018 09:19 - Любимият помияр на Р.Овч. се казва Сатана
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1086 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След скандално двумесечно закъснение, изчаквайки най-мързеливия месец в годината, най-накрая беше публикувана още по-скандалната стенограма от заседанието на парламентарната Комисия по енерГЕПИка, проведено на следващия ден след предсрочното изгонване на премиера Бойко Борисов и министър Теменужка Петкова от Москва, а по-точно на 31-ви май. И естествено веднага се захващат с АЕЦ "Белене". И естествено веднага след словоблудството на министърката думата взима той, любимият и най-верен помияр на Р.Овч. На него е отредена ролята да начертае пътеката, по която ще се прокара тръбата за поредния гигантски трабеж. Ето как става това, според стенограмата от заседанието (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

От ляво на снимката виждате оригиналното начало на програмната реч на Сатаната. От дясно на снимката, в табличен вид поставих елементарни пресмятания, които показват, че лъжите на помияра не издържат елементарен анализ.
Въпреки това, като се има предвид декларираните топли отношение между Бойко Борисов и Р.Овч. само броени дни преди това заседание (вижте краткото видео по-долу), почти без съмнение схемата ще бъде прокарана и ние ще олекнем с още няколко милиарда.

image

Помиярът Сатана е верен до гроб на Р.Овч. още от втората половина на 70-те години на 20-ти век, когато двамата са студенти в Москва. Заради слаби резултати в обучението младежкото крило на Комунистическата партия (Комсомолът) поставя на Р.Овч. задачча да се заеме с подобряване на резултатите на помияра.
В началото на 90-те години Сатаната става виновник №1 за най-голямата авария в историята на АЕЦ "Козлодуй", довела до спиране на блокове 5 и 6 за близо цяла година и довела до поне два милиарда (сегашни) лева загуби. Тогавашния ядрен регулатор нарежда помияра никога да не заема ръководни постове в енергетиката на страната. Р.Овч. го извежда за около година от страната, докато мине бурята. После го връща на ръководен пост в АЕЦ "Козлодуй", по времето на кабинета Жан Виденов. По време на тройната коалиция го прави изпълнителен директор на АЕЦ-а. После още веднъж. Сега го е инсталирал да му е личен депутат и да прокарва нужните схеми.

Стенограмата от 31-ви май, която можете да си откриете в сайта на НС, е изключително интересна и наистина безкрайно скандална. Предполагам, че поне още два пъти ще ви говоря и показвам пикантни елементи от нея. На въпросното заседание присъства и Р.Овч. и даже към неговия край получава думата, за да произведе новина, но имайте търпение да я узнаете.

Второто видео показва този откъс от съвместната пресконференция на Путин и Борисов, в частта сътрудничество в ядрената енергетика и на двата езика, само ден преди скандалното заседание на комисията.

Третото е аудио запис на пресконференция дадена от Сатаната преди цели ДЕСЕТ ГОДИНИ, през юли 20018-ма, за да прекрие друго гигантско престъпление.

Георги Котев









Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9890230
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930