Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2018 19:19 - АЕЦ "Козлодуй" като л@йно за конски мухи
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 666 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Alexa.com е най-голямата и авторитетна световна рейтингова компания за оценка на популярността на интернет сайтовете. С нейна помощ днес ще разгледаме и обсъдим интереса към сайта на АЕЦ "Козлодуй", който за последната ЕДНА ГОДИНА изглежда по следния интересен начин (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката):

image

Видно от синята крива в централния правоъгълник на лице са две купчини от ... Това означава, че към средата на миналата 2017-та година сайта на АЕЦ-а се е намирал на границата на ТОП ПОЛОВИН МИЛИОН, в целия свят. В началото на настоящата година интереса рязко пада под ТОП ЕДИН МИЛИОН. А в началото на пролетта започва да се образува втора купчина ароматна субстанция. Конските мухи пак са се активизирали. Как можем да си обясним такава променливост в интереса към производител №1 на електроенергия у нас?

Ще ви дам кратко и ясно обяснение за купчина №1, а на вашата ерудиция, дедукция и интуиция ще оставя сами да си обясните купчина №2. И така, до 31-ви декември 2017-та г. АЕЦ "Козлодуй" организираше и провеждаше черен пазар за продажба на нашата електроенергия на "честни частници", за което съм ви говорил и показвал тук много десетки пъти. От 1-ви януари 2018-та година всичко произведено (с изключение на под 1/7-ма част дето отива на регулирания пазар) вече минава през борсата. До тук всичко ли е ясно? Тогава нямам какво повече да добавя за купчина №1.

От какъв зор тогава се появява купчина №2, когато вече нямя черен пазар за електроенергията? Наскоро написах ДВЕ статии по този повод, но те не се харесаха на масите и останаха с нисък рейтинг. Вместо това от два дни (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия масово популяризира едни бъртвежи на един шампион по пикаене в обществени фонтани. Неговите словоблудства са много по-популярни, което ме навежда на мисълта да ви посъветвам да се обърнете към него за подробности. Пожелавам успех! И не си правете труда да ми задавате допълнителни въпроси, защото не съм в настроения да ги уважа.

Когато се научите да различавата истината от лъжите дето ни правят по-бедни тогава може да започна да ви казвам повече? До като работите за и разпространявате пикливи истории и това скоро ще стане много. И на мен не ми харесва пикльото да е милионер, а аз да живея без доходи ДЕВЕТА ГОДИНА.

Георги Котев



Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9878272
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930