Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.07.2018 19:19 - Елементарен наръчник за нанасяне на токов удар
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1252 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вече ТРЕТИ ДЕН, от както са в сила новите още по-високи цени на електроенергията за битовите потребители у нас и ... тишина. Ще използвам затишието за да ви покажа, как се организират и провеждат на практика тези токови удари, през последните години. Всички числа в таблицата (кликнете с мишката върху нея) са от последните ЧЕТИРИ Решения на енергийния регулатор (КЕВР), с изключение на последната колона.

image

В първата, лявата колона се виждат датите на обнародването и влизането в сила на съответното годишно Решение. Последната колона показва числа, получени от числата в предните колони и именно те са измерител на поредните токови удари, през последните години. Единственото което мога да си позволя да ви кажа е, че в целия свят аналогични числа всяка следваща година намаляват и вече даже изчезват, за разлика от България.

Таблицата има нужда от малко пояснения и разяснения за пълното и разбиране и оценяване по значимост, но по обясними причини ще си спестя тези усилия. Вече ТРЕТИ ДЕН по ред пиша и показвам разобличения и разкрития по това престъпление. Интересът е под санитарния минимум. Това обезсмисля усилията ми и облагодетелства политико-медийно-енерГЕПИйната мафия, която усърдно си провежда своите мероприятия по зомбиране на дебилите:

image

Торбата с л@йн@т@ в средата на долната снимка съдържа МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ, без да е допринесла и ЕДНА СТОТИНКА за доброто на България. След ТРИ ДНИ се навършват ОСЕМ ГОДИНИ, откакто не съм получавал никакви пари, за това което ви показвам и разказвам. За благодарност жертвите на същата торба и компания не намират за честно и коректно поне да споделят това, което те самите не са в състояние да направят.
Робувайте си! Аз ще продължавам да показвам, че знам и мога, но безплатните обяди вече са мираж. Това не означава че искам пари от читателите, но пасивното странично гледане (сеир) е равносилно на съучастие на организираната престъпност срещу всички нас, в това число и вас самите. До година нов токов удар.

Много е вероятно събитията от края на юни, в краткото видео по-долу, да са целяли отклоняване на вниманието в това число и от последния токов удар?

Георги Котев




Тагове:   наръчник,   токов удар,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9838317
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031