Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.07.2018 18:19 - Поредния токов удар умъртвяващ България
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2237 Коментари: 2 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес мумията на Иван Костов и председател на КЕВР Иван Иванов (над 72 години) оповести поредното над 2% средно поскъпване на електроенергията за битовите потребители, което влиза в сила от днес и ще усетим по сметките много скоро. За начало ще ви покажа едно от най-интересните "основания" за поредния грабеж, организиран от цялата политико-медийно-енерГЕПИйна мафия, на 100% вярна и подчинена на Държавна сигурност.

Таблиците, които виждате, са дело на Електроенергийния системен оператор (ЕСО)и всяка седмица те показват енергийния баланс на страната. Ще сравним последната такава справка с аналогичната от преди ТРИ години (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимката):

image

За по-лесно сравнявайте числата в ТРЕТАТА КОЛОНА, за 2015-та и 2018-та години. Всичко се сгромолясва от над 10% в производството, поради липса на търсене, до над 50% в износа, поради същата причина. На този фон организираната престъпност владееща територията ежегодно повишава цените на електроенергията за нас - битовите потребители, а и за бизнеса не е по-добре. Така е по политическата икономика на кръжока около анал(л)изатора на (д)риска Иван Костов и подкрепяно горещо от цялата политико-медийно-енергепийна мафия.

Решението на КЕВР е вече публично и всеки може да му се наслади. Друг е въпроса дали ще го разбере? Днес няма да ви занимавам повече, но ако жертвите нямат интерес към геноцида, който се упражнява спрямо самите тях мисля, че и занапред няма да имам мотивация да ви показвам детайлите в престъпленията на организираната престъпност. Причината е много проста. Мумията Ив.Ив. е над 72 години и не се наяде на държавна служба, за да ни краде и краде, и краде, и краде ... Аз съм на 53 години и от ОСЕМ години живея без доходи за да ви показвам и разказвам за престъпленията на организираната престъпност. За това не съм получил и една стотинка, а жертвите даже не си правят труда поне да споделят уникалните разкрития, за да бъде разбрано от повече хора. Ами продължавайте така. Те така ви харесват. Стопяването на България върви с ускорени темпове. Вие не сте виновни? Все някой друг е виновен?

Георги Котев



Гласувай:
5



1. apostapostoloff - Защо ли никой не протестира?...
01.07.2018 19:23
Защото на хората им е добре. Вие се заблуждавате- ние не се чувстваме жертви. Ние, читавите хора, живеем много, много добре.
Кой ли е виновен за това, че вие 8 години нямате доходи?... Сигурно пак Иван Костов. А и Бойко Борисов е виновен.

Да оставим шегите настрана. Древните са го казали най- добре: “Глупостта е майка на всички беди.“

Глупост е, когато в наши дни се ръководиш от догадки и предположения.
цитирай
2. truthful - Още през 1992 или 1993 г. (не помня ...
02.07.2018 10:47
Още през 1992 или 1993 г. (не помня точно) в-к Демокрация беше написала в едно малко каре на задна страница, че "българския ток трябва да стигне цена 20 евроцента за киловатчас", защото на Запад цените били други. И това се сбъдваше във времето и се сбъдва сега бавно и методично. И скоро ще стигнем тази цена.
Да припомня, че тогава България не беше включена в НАТО или ЕС, но "Демокрация" като че ли е знаела!?
Още през соца ни учеха, че водното стопанство, електроенергията трябва да са изцяло държавна собственост от военно естество и не само. Но да ги дадеш на чужди фирми те да печелят и изнасят парите от България е меко казано престъпление. А да убиеш "платинените си кокошки", които са ти снасяли много милиардни яйца - АЕЦ, Химко, Девня и т.н., да си дадеш златните находища с двукратно преразглеждане и намаляне на процента добито злато е много повече от престъпление.
Защо народа не протестира пита apostapostoloff? Труден и дълъг отговор. Едно е ясно - българинът не знае много неща, не го интересуват и гледа да реши битовите проблеми първо. Но те ще стават все повече и повече. Ще има повече данъци, ще има повече осигуровки, ще плаща за всичко въпреки тях и ще работи до гроб. Та няма да има време за мислене. Е, зрелища ще има - било футбол, бил хокей, било "космонавтика", било нови технологии.
А цената на тока не само, че ще стигне 20 евроцента, ами ще ги и задмине. Колко ще стигне ли? Ами за българите може до ... безкрай. Защото в гените му има робска насадена примереност. 700 години робство никак не са малко, колкото и учените да ни убеждават, че това не е така и го няма.
Ще завърша с една мисъл на третия американски президент Томас Джеферсън:
"Когато народа се страхува от правителството имаме тирания.
Когато правителството се страхува от народа имаме свобода!"
"When the people fear the government, there is tyranny. When governments fear the people, there is liberty".
Запомнете я! Нека да ви бъде винаги в главата!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9836846
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031