Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.06.2018 11:19 - Журналисти, прекратете терора срещу Трайчо Трайков!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1377 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Няма друг български политик, който толкова много, системно и безжалостно да е бил обект на цензура, за да се омърсява и разрушава истинският му образ на най-смел и безкомпромисен борец срещу организираната престъпност, владееща територията, за доброто и просперитета на народонаселението. Сега ще ви покажа на куп цели ЧЕТИРИ негови медийни изяви, които без основание и обяснение безвъзвратно са скрити от ушите и очите на хората, за които Трайков е готов да даде и живота си. И нека започнем от зад напред? За по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките:

image

На всяка от снимките е запазена и автентичната дата на съответната медийна изява на народния любимец. Видно от горната снимка "националната телевизия" е свалила от сайта си видеото, в което Трайков смело и героично отговаря на водещия Антон Хекимян за парите, които е получил (70 000 евро), за да свидетелства и помогне за осъждането на българската държавна компания НЕК от Руската Атомстройекспорт, по казуса със спретия (тогава) проект АЕЦ "Белене". Уж "интрига няма", но защо тогава го няма и видеото? А, псевдо журналисти, къде скрихте героичната постъпка на Трайчо Трайков?

Но нека продължим по героичния път на светеца. Следващата негова медийна изява, най-жестоко цензурирана от БНР е излъчена по "националната радио" на 14-ти май 2011-та година, НО НИ-КО-ГА не е била поставяна за публично прослушване от феновете и идолопоклонниците на смелия Трайков. Ето защо можете да му се насладите 1:1 от долното, под статията, видео, което възпроизвежда скрития от БНР репортаж. За да се подчертае героичната роля на тогавашния министър участието му в репортажа е оставено за на края, но си струва да си го припомните. За да му се възхитите и заредите батериите си с надежда.

Радио-репортажа, който ще изслушате, е в пряка връзка с друго негово интервю, пак по БНР и дадено на същия "журналист" (Никола Миладинов) - един от най-жестоките изедници на народния любимец и спасител Трайчо Трайков:

image

В това интервю, от 16-ти октомври 2011-та г., ставя ясно, кой, кога, какво и как е искал от министъра, за което той твърди в единствената оцеляла негова изява, долният репортаж, който вие може би вече изслушахте. Джурналетки, възстановете интервюто! Изчистете изцапаното от вас име на светеца!

image

Така постепенно стигнахме до началото на терора срущу бъдещия папа римски. На 18-ти юли 2010-та г. той дава интервю на бившата "журналистка" Лили Маринкова, то пребивава няколка месеца на съвърите на БНР, но когато е настъпил подходящия момент то ... изчезва. И от тогава до ден днешен този ангел-спасител систематично и неумарно се опитват да превърнат в дяволско чудовище.

Един ден справедливостта ще възтържествува! Да се свети името МУ!

Ако някой има доказателства за по-жестока цензура и тетор срещу български политик нека ми ги предаде и аз обещавам да ги покажа.

Георги Котев





Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874085
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930