Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2018 19:19 - Петък е перфектният ден за геноцид
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1177 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е много стара истина, която системно се използва и прилага от (из)родната политико-медийно-енерГЕПИйна мафия, но до сега не съм ви обръщал внимание на този елемент. Днешния ден не прави изключение, което и даде повод да ви запозная с този похват на организираната престъпност, владееща територията и изтребваща населението. Ето го и днешният изстрел (за по-добър преглед и прочит кликайте с мишката върху снимките):

image

На задния план се вижда бомбастичното заглавие на "медията" и картинната украса - трите електромера. На преден плън съм поставил изготвената от мен графика на истинските пазарни (което е все едно = на борсови) цени на електроенергията, за които се говори в статията. ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! Борсовите цени на електроенергията на предната графика са в евро/МВт.ч, но на практика това не променя нищо, ако и да бяха в лева/МВт.ч.

Ето и оригиналния текст на интересуващата ни част съобщението:

"Общият индекс на цените на производител през февруари 2018 г. намалява с 0.6% спрямо предходния месец, съобщи Националният статистически институт. На годишна основа индексът нараства с 2.4% като най-голямо е поскъпването в енергетиката - с близо 12 на сто."

Енергетиката НЕ Е само електроенергетика, но като се имат предвид показаните електромери и липсата на уточняващи пояснения се предполага, че намека на "медията" е разбран правилно. Видно от графиката на преден план нещата не се връзват? А сега да видим, от къде идва това, меко казано, "разминаване"? Горната наша основна графика сега ще мине на заден план, а на преден план ще видите детайлна, по дни динамика на борсовите (производствените) цени на електроенергията, за първите три месеца на последните три години:

image

Данните за март 2018-та са окончателни, тъй като последната борсова сесия за утрешните цени приключи днес. Видно и от двете графики НЯМА поскъпване на електроенергията между февруари 2017-та и февруари 2018-та, а напротив - ИМА поевтиняване. От къде тогава идва това загадъчно 12%-но поскъпване???

Видяхте ли тъмносинята начупена линия на последната графика? Тя показва цената на която ЧЕЗ Електро, бъдеща собственост на Гинка Върбакова, ПРЕпродава нашия ток на бизнеса до края на януари и от началото на февруари 2018-та г. Помните ли писмото им:

image

Именно това необосновано и практически престъпно поскъпване на тока от началото на февруари се нарича от "медията" и НСИ "производствена цена". Така едно престъпление води след себе си следващото. Това означава, че от средата на годината трябва да чакаме ново поскъпване на тока за бита, т.е. за всички нас. До сега, от началото на февруари, поскъпването беше само за бизнеса, но в крайна сметка го плащаме пак ние, като крайни потребители на продуктите на бизнеса. Скоро ще ни забият секирата още по-дълбоко. ТАКА СЕ ПРАВИ!

В знак на благодарност на тази и други медии вчера ви разказах и показах, как ""Америка за (унищожаване на) България" награди отличниците" ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2018/03/29/quot-amerika-za-unishtojavane-na-bylgariia-quot-nagradi-otli.1601462 ). Интереса и вниманието на жертвите е практически НУЛЕВ, което обаче няма да ги освободи от плащане на новите още по-високи сметки за ток. А съ-организаторите на схемата си връзват гащите ето така:

image

Вие сега си почивайте! Не се тревожете! Харчете си парите, които робовладелците са ви отпуснали за събота и неделя. А, да! И да не забравите да постнете десетина селфита, вицове и клипчета в социалните мрежи.

Георги Котев


Тагове:   петък,   геноцид,   12,   цената на тока,


Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Голям геноцид ти се привижда и то от
31.03.2018 15:43
десетилетия насам.

Чудно как не ни изтрепаха, бе? Все сме си 7 милиона.

Затова и Милен Цветков си прави такъв ташак с теб и твоите глупотевини.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835836
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031