Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.01.2018 11:19 - Енциклопедия ГЕНОЦИД в картинки
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1292 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера политико-медийно-енерГЕПИйната мафия нанесе съкрушителен удар срещу отказващите да напуснат територията, по един или друг начин, прожектирайки епизод, в който РОБОВЛАДЕЛСКИТЕ, наричани за маскировка РАБОТОДАТЕЛСКИ, организации имитираха закани срещу фирмите-посредници в доставката на ток, а министър енерГЕПИка реагира светкавично с контра-пресконференция, на която натисна още по-силно ножа в тялото на жертвата.
Постановката стартира с пресконференция на робовладелците, на която "изразиха съмнение", че между фирмите-рекетьори има картел за драстичен скок в цената на тока между 30% до 60%, за бизнеса. Но не предоставиха НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСТВО за тези "съмнения", макар такива да има ХИЛЯДИ.
Още на 5-ти декември 2017-та г. тук, в този блог ви разказах и показах, колко лесно и елементарно може да бъде доказан картела, а виновниците да си получат заслуженото, но ... никой не се отзова на призива. Това се случи в публикацията "Фирма мами клиенти с по-скъп ток за 2018-та г." ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2017/12/05/firma-mami-klienti-s-po-skyp-tok-za-2018-ta-g.1581253 ). Кучето е заровено в писмата с офертите за поскъпване, които фирмите изпращаха към клиентите си от края на ноември до средата на декември. Робовладелците, в министерството и в "мдиите" разполагат с тях, НО никой не желае да ги покаже.

Вчерашният епизод продължи със словоблудството на счетоводителката, светкавично тиражирано, безкритично от всички "медии":

image

Припомняме си само малка част от едни от най-знаковите очаквания на счетоводител енерГЕПИка:

image

И тока ни е по-евтин с 31%, след като платихме ЕДИН МИЛИАРД на "американските" ТЕЦ-ове, и с АЕЦ "Белене" сме на далавера, след като платипхме МИЛИАРД и 200 МИЛИОНА на руснаците, а тая кака иска да продължим да плащаме.
И още едно култово очакване от края на октомври 2017-та, заявено в парламента:

image

Преди това същата кандидат-клиентка на сливенския затвор очакваше желязото да пристигне у нас до края на септември. В края на януари 2018-та г. все още никой не го е виждал, снимал и показал в границите на територията.

А ето с какво беше зает през това време лидерът на робовладелците:

image

И още:

image

Между временно "медиите" се издадоха в присъствието на счетоводителката, че разполагат с доказателствата за картел, но не ги показват нито на нас, нито на институциите, които са призвани да решават такива проблеми:

image

Този блог е единственото място, където е публикувано само ЕДНО от писмата с лъжите на рекетьорите, но за доказването на картел са нужни повече:

image

Това писмо е от втората вълна, след призива ми от 5-ти декември, където обявих как ще разкрия измамата, показвайки и разказвайки как е манипулирана основната "доказателствена" таблица, с оферти "продавам" от АЕЦ "Козлодуй", които бяха част от първата вълна писма. Тук таблицата и други смешни лъжи липсват, а е оставена само непотвърдимата декларация, в червеното каре.

Единственият който се отзова на призива ми беше Нейно Величество кралица ЕнерГЕПИка:

image

В България такива писма са разпратени ХИЛЯДИ. Само един човек посмя да го снима и аз ви го показах. Когато жертвите на геноцида не искат сами да си помогнат никой не може да им помогне насила?

А сега бързайте да се възползвате от промоцията на съчиненията на счетоводителката (на най-горната снимка), защото като ни поскъпне тока от средата на годината може вече да не ви остават джобни, за такива екстри.

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840976
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031