Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.11.2017 12:19 - За паметниците и "освободителите"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1541 Коментари: 2 Гласове:
4

Последна промяна: 12.11.2017 12:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В снощната централна новинарска емисия на руския държавен ПЪРВИ КАНАЛ изрисувания и изписан паметник на Альоша в Пловдив беше новина №3. Преди нея бяха само посещението на Путин във Виетнам и задържането на виновника за взривения блок в Ижевск, довел до гибелта на 7 човека. Какво внимание!?

image

Кадрите от мястото на събитието бяха гарантирани с дежурните лъжи, че тези актове са били израз на "неуважение към жертвите, паднали за освобождението" на България. В същото време е известно, че съветските войски не са изстреляли и един куршум по време на нахлумането в България, през септември 1944-та г. А ако има човешки жертви то те се дължат не на бойни сражения, а на битки с българската ракия.

По този повод реших да направя паралел с едни други руски паметници, които преди ЕДНА ГОДИНА платихме с наши МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА левчета, които уж един ден щели да се превърнат в ядрени реактори. На 13-ти октомври т.г. Р.Овч. ни ги показа от екрана на бТВ:

image

На горната снимка, която водещия Хекимян сочи с пръст, е корпуса на ядрения реактор, а долната - шахтата на същия реактор, която в работно положение влиза в цилиндъра на корпуса. Само дето Р.Овч. не ни показва истинския блясък на шахтата. Ако тя беше снимана от дънната/долната част на цилиндъра, както е сниман по-горе корпуса, щяхме да видим много по-грозна картинка от изрисувания паметник на Альоша. Със сигурност Р.Овч. има снимка и от дънната част на шахтата, но тактически не бърза да ни я показва. От къде ли съм сигурин? Много просто! ДВЕ СЕДМИЦИ след шоуто на Р.Овч. по бТВ неговото помиярче в парламента и два пъти бивш директор на АЕЦ "Козлодуй" Иван Генов разказва гледката от дъното на шахтата, по време на посещението си в Белене (за подобър прелед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Ив.Ген. разказва това на заседание на постоянната комисия по енергетика към 44-то НС, на 26-ти октомври т.г. Подробности в "Министър и депутати: Желязото за АЕЦ "Белене" е старо" ( http://gikotev.blog.bg/drugi/2017/11/02/ministyr-i-deputati-jeliazoto-za-aec-quot-belene-quot-e-star.1575365 ).
Като съберем заедно снимките на Р.Овч. и описанието на шахтата от Ив.Ген. (разликата между двете събития е точно ТРИНАДЕСЕТ денонощия) става ясно кой е правил снимките и защо не ни показват "най-красивите" части от тях. И това ще стане, но ще изчакат да мине прилично време, за да излезе, че виновни за мизерното състояние на старото желязо сме виновни ние, а не "освободителите".

Така бяхме освободени от тежестта на МИЛИАРД И ДВЕСТА МИЛИОНА и натоварени с няколко стотин тона старо желязо, което никога и за нищо няма да се използва. Освен един ден да видим в централните руски новини, как се надругаваме над него?

Георги Котев



Гласувай:
4



1. germantiger - 1
13.11.2017 00:32
Питам защо руснаците поругаваха германски военни гробища, защо вие българските комунисти поругахте имена на градове, на улици и паметници от царско време?

Питам защо вие руснаците, българите и комунистите искате да не се поругава вашето, а 45 години се гаврехте с чуждото?

Питам защо вие българските комунисти убихте без съд и присъда моя прадядо с незнаен нейде гроб, защо вие българите съдихте ддо ми в народния ви съд, защо вие червените българи сменихте името на германската ми рода от Gottlieb на Боголюбови и името на майка ми сменихте като бебе?

Питам зщао 45 години насаждахте германофобия и правехте антигермански филми и сериали като "С пагоните на дявола" 5 сеии, "Осмият", "На всеки километър" серила итн

Питам защо вие искате с вас да се държат човешки, след като 45 години вие бяхте червени нечовеци?
цитирай
2. germantiger - 2
13.11.2017 00:33
КОМУНИЗМА БЕШЕ ПО-Г0ЛЯМО ЗЛО ОТ НАЦИЗМА

комунизма изби милиони повече от нацизма

комунизма тъпка половин европа 45 години, а нацизма само 12 години, комунизма тъпка и руската империя после ссср 70 години

Комунистите бяха атеисти погребвани с петолъчки на гробовете им - още седят по гробищата, а нацистите не бяха богоборци

КОМУНИЗМА БЕШЕ ПО-ГОЛЯМОТО ЗЛО - факт
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9832775
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031