Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2017 19:18 - АЕЦ "Козлодуй": Матрял, да ти е сладка супата бе!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1020 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 07.08.2017 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес (из)родната фабрика за смърт се е изцепила с мощна гавра към матряла. Първо да го видим 1:1 от интернет страницата на централата:

07.08.2017 ПОЛОЖИТЕЛНИ ФИНАНСОВИ РЕЗУЛТАТИ ОТЧИТА АЕЦ “КОЗЛОДУЙ”

АЕЦ “Козлодуй” приключи първото полугодие на 2017 г. с положителни финансови резултати.
Печалбата на Дружеството за първите шест месеца на 2017 г., след данъчно облагане, е в размер на 33.9 млн. лв., при печалба от 236 хил. лв. за същия период на 2016 г. Приходите от дейността на атомната централа са 418 млн. лв., с ръст от 22 млн. лв. спрямо първото шестмесечие на миналата година.

Със собствени средства е обезпечено изпълнението на дейностите по осигуряване на безопасната експлоатация на ядрените блокове и изпълнението на инвестиционните проекти за продължаване на срока на експлоатация и за повишаване на мощността им.
Принос за добрите финансови резултати има както отличната работа на екипа на атомната централа, така и намаляването на размера на вземанията от НЕК ЕАД и значително по-благоприятната, в сравнение с миналата година, пазарна среда (1).
Положителната тенденция продължава и през юли 2017 г. В края на месеца са отчетени приходи от продажба на електрическа енергия по регулирани и свободни цени на стойност почти 96 млн. лв. Това е най-високият размер на месечни приходи от продажби за АЕЦ “Козлодуй” от стартирането на либерализацията на енергийния пазар в страната през 2004 г. до момента (2).


Маркерите в скобите ги поставих аз, за да има сега какво да коментирам.

1. От словоблудството на ядрената мафия въобще не става ясно, в какво се изразява и съдържа "добрата работа на екипа"? А? 

image

Ето една от ярките представителки от екипа на АЕЦ-а, която неуморно работи над своето самоусавършенстване, за наше "добро". И снимката и героинията на нея са АВ-ТЕН-ТИЧ-НИ! Снимката е лично МОЕ дело, а за другарката ви разказах наскоро в "
Сменят имената на реакторите в АЕЦ "Козлодуй"".
Словоблудството с вземанията от НЕК също нямат нищо общо с декларираните успехи. Сега няма да ви губя времето с дълги обяснения за това. Истината е, че по-големите постъпления в хазната на фабриката за смърт се дължат на по-дълбокото бъркане в джобовете на всички НАС! За това подробно и без задни мисли ви разказах в поредицата:

"
Последното престъпление на Иван Костов"

"
Последното престъпление на Иван Костов 2"

"
Последното престъпление на Иван Костов 3" и

"
Р.Овч. + Ив.Кост. = МММ"

2. Гаврата на ядрената мафия е още по-велика, защото се хвали с постиженията от последния месец, юли 2017-та г. ("
Положителната тенденция продължава и през юли 2017 г. В края на месеца са отчетени приходи от продажба на електрическа енергия по регулирани и свободни цени на стойност почти 96 млн. лв. Това е най-високият размер на месечни приходи от продажби за АЕЦ “Козлодуй” от стартирането на либерализацията на енергийния пазар в страната през 2004 г. до момента.")

Ако искате да разберете смисълът на гаврата пак трябва да разгледате горната поредица от ЧЕТИРИ линка. От тях става ясно, че политико-енерГЕПИйната мафия свива делът на електронерегията от АЕЦ-а за всички нас, за сметка на "честните частници", а малкото количество, което и се откъсва от сърцето, оскъпява с над 83%. ТОВА СА ИС-ТИН-СКИ-ТЕ ПРИ-ЧИ-НИ за декларираните "успехи", а не екипа и НЕК.

Казано накратко, ние плащаме, а те ни се храчат в лицата. Ако всичко заявено в горното словоблудство на фабриката за смърт беше вярно, защо тогава от този месец всички ние ще плащаме по-високи сметки за ток? Защо? ЗАЩО? ЗА-ЩО? Защо бе, матрял?

И не забравяй, матрял! Ядрената и политико-енерГЕПИйните мафии процъфтяват благодарение на твоето овчедушие!

Георги Котев


Тагове:   супа,   АЕЦ Козлодуй,   матрял,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9835695
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031