Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.06.2017 17:38 - Къде е Р.Овч.?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1380 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 31-ви май Министерство на енергетиката съобщава : Красимир Първанов е новият член на Надзорния съвет на "Лукойл Нефтохим Бургас" АД. В краткото съобщение "случайно" е пропуснато да се спомене, че Първанов сменя именно Р.Овч., като представител на държавата в надзора на частната компания. За отвличане на вниманието е натъртено, че новият щял да заема позицията без за това да получава възнаграждение. Знаем ги ние тези всеотдайни и безкористни българи?
На 5-ти юни агенция БЛИЦ съобщава: Сладък живот: Обвиняемият Р.Овч. се стяга за екзотично пътешествие в Тибет

Сладък живот: Обвиняемият Р. Овч. се стяга за екзотично пътешествие в Тибет

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/sladk-zhivot-obvinyaemiyat-r-ovch-se-styaga-za-ekzotichno-pteshestvie-v-tibet_news518616.html
Бившият енергиен министър от тройната коалиция и ексдепутат от БСП Румен Овчаров, обвинен за нанасяне на щети на държавата за близо 200 млн. евро от проекта АЕЦ „Белене“, ще почива в скъпата и екзотична дестинация Тибет. Той е бил заснет от екип на в. „Телеграф“ на влизане и излизане от туристическа агенция, рекламираща се с това, че не организират просто екскурзии, а приключения. Шофьор с предпоследен модел суперлуксозно БМВ пета серия с 3-литров дизелов двигател с турбо и мощност от 300 конски сили спря пред офис на ул. „Оборище“ 52. От автомобила, струващ около 60 000 лв. Втора ръка, е слязъл Овчаров и дама на около 50 години, с която са влезли в агенцията. Хора от обкръжението на бившия министър разказаха, че той си падал по скъпите дестинации.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/sladk-zhivot-obvinyaemiyat-r-ovch-se-styaga-za-ekzotichno-pteshestvie-v-tibet_news518616.html Бившият енергиен министър от тройната коалиция и ексдепутат от БСП Румен Овчаров, обвинен за нанасяне на щети на държавата за близо 200 млн. евро от проекта АЕЦ „Белене“, ще почива в скъпата и екзотична дестинация Тибет. Той е бил заснет от екип на в. „Телеграф“ на влизане и излизане от туристическа агенция, рекламираща се с това, че не организират просто екскурзии, а приключения. Шофьор с предпоследен модел суперлуксозно БМВ пета серия с 3-литров дизелов двигател с турбо и мощност от 300 конски сили спря пред офис на ул. „Оборище“ 52. От автомобила, струващ около 60 000 лв. Втора ръка, е слязъл Овчаров и дама на около 50 години, с която са влезли в агенцията. Хора от обкръжението на бившия министър разказаха, че той си падал по скъпите дестинации.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/sladk-zhivot-obvinyaemiyat-r-ovch-se-styaga-za-ekzotichno-pteshestvie-v-tibet_news518616.html Бившият енергиен министър от тройната коалиция и ексдепутат от БСП Румен Овчаров, обвинен за нанасяне на щети на държавата за близо 200 млн. евро от проекта АЕЦ „Белене“, ще почива в скъпата и екзотична дестинация Тибет. Той е бил заснет от екип на в. „Телеграф“ на влизане и излизане от туристическа агенция, рекламираща се с това, че не организират просто екскурзии, а приключения. Шофьор с предпоследен модел суперлуксозно БМВ пета серия с 3-литров дизелов двигател с турбо и мощност от 300 конски сили спря пред офис на ул. „Оборище“ 52. От автомобила, струващ около 60 000 лв. Втора ръка, е слязъл Овчаров и дама на около 50 години, с която са влезли в агенцията. Хора от обкръжението на бившия министър разказаха, че той си падал по скъпите дестинации. Бившият енергиен министър от тройната коалиция и ексдепутат от БСП Румен Овчаров, обвинен за нанасяне на щети на държавата за близо 200 млн. евро от проекта АЕЦ „Белене“, ще почива в скъпата и екзотична дестинация Тибет. Той е бил заснет от екип на в. „Телеграф“ на влизане и излизане от туристическа агенция, рекламираща се с това, че не организират просто екскурзии, а приключения. Шофьор с предпоследен модел суперлуксозно БМВ пета серия с 3-литров дизелов двигател с турбо и мощност от 300 конски сили спря пред офис на ул. „Оборище“ 52. От автомобила, струващ около 60 000 лв. Втора ръка, е слязъл Овчаров и дама на около 50 години, с която са влезли в агенцията. Хора от обкръжението на бившия министър разказаха, че той си падал по скъпите дестинации.

Прочети повече в Blitz.bg:
https://www.blitz.bg/obshtestvo/sladk-zhivot-obvinyaemiyat-r-ovch-se-styaga-za-ekzotichno-pteshestvie-v-tibet_news518616.html

На 6-ти юни (вчера) Р.Овч. е официално отписан от Търговски регистър, като член на надзора на Лукойл. НИ-ТО ЕД-НА "българска медия" не е забелязала и отразила историческото събитие.
Сладък живот: Обвиняемият Р. Овч. се стяга за екзотично пътешествие в Тибет

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/sladk-zhivot-obvinyaemiyat-r-ovch-se-styaga-za-ekzotichno-pteshestvie-v-tibet_news518616.html Сладък живот: Обвиняемият Р. Овч. се стяга за екзотично пътешествие в Тибет

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/sladk-zhivot-obvinyaemiyat-r-ovch-se-styaga-za-ekzotichno-pteshestvie-v-tibet_news518616.html На 7-ми юни никой не се интересува от ... вижте заглавието.

image

Дали пък не се е прекръстил на брат Галев 3?

Оказва се, че според законодателството на територията на организираната престъпнаст няма никакъв проблем обвиняемият Р.Овч., не зависимо че е с мярка за неотклонение "подписка", да уведоми прокуратурата за напускането на страната и да си бие камшика. Може би за винаги?

А през това време ние се чудехме "
Р.Овч., какво ще е новото ти престъпление?"

Остава опцията "
Помиярчето на Р.Овч. препика парламента" да бъде задържан, като заложник, до завръщането на ментора му от чужбина?

Ще следим развитието на постановката.

Георги Котев


Тагове:   екскурзия,   БЛИЦ,   Тибет,   ровч,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877648
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930