Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.04.2017 15:28 - Страстна слепота
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1614 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Вчера, на връх Велики четвъртък, новата стара групировка ГЕРБ + патрЕоти ни зарадваха с бъдещите си планове, за което своевременно и пълномащабно ви запознах в "ГЕРБ + патрЕоти = грабежа продължава", поне що се отнася до частта енерГЕПИка. Интересно беше да проследим дали и колко други "български медии" са забелязали и оценили апетитите на групировката.
На първо място и практически единствени (останалите бяха преписвачи) по темата се изходи любимата "медия" на фондация "Америка за (унищожаване на) България", вестник "Дневник":


Нито дума за АЕЦ-Белене в часта за енергетика на управленската програма

Тоест от ШЕСТЕ направления на предстоящия грабеж в сектор енерГЕПИка въпросната "медия" и преписвачите от нея са забелязали единствено и само липсата на думата Белене, но никой не е разказал и показал на читателите си причината за тази липса. Казано накратко, от ШЕСТТЕ направления, които ви показах и разказах в "ГЕРБ + патрЕоти = грабежа продължава" те са видяли само ПОЛОВИН. Останалите ПЕТ и ПОЛОВИНА не са за очите и ушите на матряла?

И сега ще ви припомня класическия пример за Страстна слепота, демонстриран и натрапван от същата тази "медия" в продължение на много години.

В точка 6, на раздел XVI (Енергетика) от програмата за управление се казва:


6. Продължаване на дейностите по удължаване на живота на 5-ти и 6-ти блок на АЕЦ "Козлодуй".
 
А сега нека си пропимним, как ни е "радвала" същата "медия" преди ЧЕТИРНАДЕСЕТ години:

image

На практика излиза, че удължаването отдавна е ФАКТ, но апетитите на ненаситниците все още не са утолени? За въпросната "медия" това не е от значение. Ако не ни (дез)информира фондацията-закрилница ще спре щедростта си.

По същият начин бих могъл да ви поразходя и по останалите ЧЕТИРИ пункта от плановете за грабеж на ГЕРБ и патрЕоти, но нали е празник. Част от матряла вече възнегодува, че по време на празници ви занимавам с престъпленията на българоубийците. Вие може и да празнувате, но политико-енерГЕПИйната мафия не се занимава с такива глупости. Тя празнува единствено и само, когато брои откраднатите от всички нас пари.

Георги Котев



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883840
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930