Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.04.2017 19:19 - Росатом: Днес скъпа гостенка ни беше ... Кончита Вурст
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1119 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 10.04.2017 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес, Велики понеделник, в ранният следобед интернет страницата на гигантската държавна корпорация беше променила коренно своя облик. Както ви казах преди две седмици, в "РОСАТОМ: След операцията ще се казвам РОСВЯТЪР", руският клон на световната ядрена мафия се подготвя за тарнс-сексуална операция, т.е. да се сменя пола и ориентацията. И двешния първи ден от Страстната седмица беше избран за изпробване на новата премяна, за след неизбежната операция. И за да не ви държа в напрежение ето как изглеждаше главната интернет страница на ядрената корпорация (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Това не е нито шега, нито свободно съчинение! Проверих няколко пъти. Всеки път се отваряше тази страница. И въпреки, че прекрасно занех за предстоящата преориентация наистина ченето ми увисна. Успях само да направя снимка на шапката и излязох на чист (софийски) въздух, за да осмисла случилото се. След като се прибрах сайта на Росатом беше възстановил обичайния си вид. Първо съжалих, че не съм направил снимката така, че в кадър да остане и уеб-адреса, на заснетата страница.
Но докато подготвях това съобщение все пак, макар и случайно, успях да забележа едно останало доказателство и сега ще го споделя с вас.То се оказа налично в падащото меню, на браузера, който използвам, с най-често използваните адреси, към които се обръщам. Заснех част от това падащо меню, увеличих го ЧЕТИРИ пъти и сега ще ви го покажа:

image

По средата, от ляво е останало името на компанията, чиято е страницата, а от дясно, със сини букви, съответният уеб-адрес. Забелязахте ли? Не съм правил никакви манипулации и монтажи.
Тогава ми стана ясно, че транс-сексуалната корпорация само се е докарвала пред някой скъп гост. И кой да е този гост? Кой? КОЙ? Кой да е?

Иначе дъщерната на Росатом компания АО ОТЭК си има своя собствена интернет страница, но тя няма нищо общо с горната снимка. Явно сбърканата Росатом е ришила да се нагизди и похвали малко пред скъпата гостенка?

Така правят транс-сексуалните. От време на време се преобличат и се показват на най-близките си, докато свикнат с новия образ и как ще изглеждат в бъдеще. А освен с подготовката за смяна на външния си вид те започват постепенно да се освобождават от стария си гардероб, за да си освободят средства, за тови парцалки, към новия образ. За пробутването на старите дрехи ви разказап по-рано днес в "
У-НИ-КАЛ-НО! Видео с реактор №1 за АЕЦ "Белене"".

Когато видях новият образ на интернет страницата на Росатом първо реших да преброя и сравня количествата на ядрените реактори и вятърните турбини на снимките в началото и. Но от втрещяващата изнената, от промяната не успях. Вие ще ми помогнете ли?

Георги Котев



Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9840901
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031