Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.02.2017 12:19 - Защо Р.Овч. не търка лотарийни билети?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2121 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Датата е 11-ти ноември 2015-та г. Мястото е една от залите на Народното събрание. Събитието - седянка на представители на политико-енерГЕПИйната мафия с тогавашния директор на АЕЦ "Козлодуй", за уточняване и изчистване на схемите по доразграбването на матряла. Става въпрос за стенограма от заседание на Временна анкетна комисия за проверка и оценка на състоянието на енергетиката в Република България към 31 януари 2015 г., оглавявана от па(т)ри(оти)чния лидер Валери Симеонов, подпомаган от енерГЕПИйния "експерт" Стефан Гамизов. Веднъж вече (в "Треска за злато на дрога парти в парламента") ви показах два култови момента от тази седянка. Но там има още няколко. Предния път ви обещах, че ако брояча на "Треска за злато на дрога парти в парламента" достигне и надмине 15 000 (петнадесет хиляди) посещения ще ви покажа и разкажа най-якия момент от седянката. Това, обаче, за сега няма как да се случи, защото интереса не клати феса.
Оригиналната стенограма/протокол:

11/11/2015 ПРОТОКОЛ №26
Р Е П У Б Л И К А Б Ъ Л Г А Р И Я
ЧЕТИРИДЕСЕТ И ТРЕТО НАРОДНО СЪБРАНИЕ
-----------------------------------------------------------------------------
ВРЕМЕННА АНКЕТНА КОМИСИЯ ЗА ПРОВЕРКА И ОЦЕНКА НА СЪСТОЯНИЕТО НА ЕНЕРГЕТИКАТА В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ


Ето го и култовия момент, който предлагам на вниманието ви днес (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Димитър Ангелов е тогавашният изпълнителен директор на АЕЦ-а. Пак ви припомням, че датата на седянката е 11-ти ноември 2015-та г. И, естествено, Ангелов лъже като дърта циганка. Прозрочността в търговията с тока от АЕЦ-а е толкова голяма, колкото и прозрачността на лотарийното билетче преди да го изтъркате с монетката. Но така е за нас. А за някои тя си е повече от "прозрачна".
Но вместо сега да се изпотявам и напрягам да опровергавам и разобличавам Димитър Ангелов ще дам възможност това да стори Иво Прокопиев, през любимата си платформа - вестник "Капитал". Обръщам ви внимание (!!!), че статията която ще видите е публикувана на 23-ти ноември 2015-та г., т.е. само ДВАНАДЕСЕТ ДНИ след седянката в НС и словоблудствата на Ангелов.
Материалът на вестник "Капитал" е озаглавен:


Търговете за ток вече са онлайн, но станаха по-непрозрачни

Трите най-големите продавача на електричество в страната - държавните АЕЦ "Козлодуй", ТЕЦ "Марица-изток 2" и НЕК, вече няколко месеца предлагат количествата си свободна енергия на електронни платформи. Новите търгове обаче не премахват досегашните проблеми, а дори внасят повече непрозрачност, показва опитът на търговците на ток. Така съмненията, че се избират не най-добрите оферти, остават. Годишните сделки са огромни - от порядъка на 1.5 млрд. лв., а количества отиват както за износ, така и за местни потребители.

По-нататък с много излишни думи става ясно, че АЕЦ-а подава и показва единствено и само последните 10 оферти ПРОДАВА, но никога и нито веднъж не е публикувала какъвто и да е резултат от проведен търг, нито като продадено количество, нито като постигната цена. На практика става кристално ядсно, че Ангелов е лъгал на седянката в НС, а народните дупедати са се правили, че му вЕрват. Като че ли сами, ако съсществуваше такава платформа и прозрачност, те не можеха да се убедят в нейната функционалност, без да играят театрото с въпросите?

Защо ви разказвам и показвам всичко това ли? От началото на 2017-та г. минимум ДВА ПЪТИ лично Р.Овч. заклейми дейността на енергийната борса, защото му крадяла далаверата от АЕЦ "Козлодуй". Вчера това стори (от екрана на БНТ) и гелосания собственик на ФК "Лудогорец". Борсата, за разлика от АЕЦ-а и другите държавни производители, показва изтъргуваните количества и на каква цена.

Сещате ли се, защо Р.Овч., Домусчиев и компания искат затварянето на борсата? А?

Ами за да не се налага да ви конкуриратт в търкането на лотарийни билетчета.

А вие не се разсейвайте! Търкайте! Истински хитовото престъпление е все още на страниците на същата стенограма, от същата седянка. Но няма да ви го покажа и разкажа, докато брояча на тази статия не мине 15 000 посещения. Аз пари за билечета нямам.

ВАЖНО УТОЧНЕНИЕ! Съвсем до скоро стенограмите от заседанията на въпросната комисия бяха секретни и НЕ публични. Публикуването им стана факт в началото на настоящата 2017-та г. Това е и причината едва сега да ви ги показвам.

Георги Котев



Гласувай:
6



1. bojinkata - Не търка, защото той ги печата!
09.02.2017 17:51
Не търка, защото той ги печата!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9884588
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930