Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.01.2017 12:19 - Чужда фондация: Нека ме боли!
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 3306 Коментари: 4 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-наглата от всички чужди фондации "Америка за (унищожаване на) България" вчера (17/01/2017г.) отправи поредното си жестоко послание към българите. Ще ви го препредам от страниците на основният медиен партньор на фондацията у нас, Прокопиев-ият вестник "Дневник":

Насред цялата дезинформация в общественото пространство "Америка за България" ще отстоява прозрачността в работата си и всичките й дейности ще бъдат публични, заяви Нанси Шилър. "Но прозрачността не означава, че ще отговаряме на почти ежедневните атаки върху нашата работа и на нашите партньори. На моменти е болезнено да замълчим, но да отговорим означава да дадем живот и легитимност на лъжите които разпространяват различни медии", коментира изпълнителният директор (фондацията често е атакувана с фалшиви информации и твърдения в жълтите медии заради проекти, които подпомага и заради това, че е американска - бел.ред.).

Прокопиев-ата групировка "Икономедиа" е получател на вече минимум 6 000 000 (шест милиона) левчета, за да ни (дез)информира, но до сега не сме видели и ШЕСТ букви отчет за ползата от това финансиране. В областта на енерГЕПИката тази групировка е №1 по (дез)информиране на публиката. Тук съм давал десетки примери за това, но сега ще ви припомня само един от последните и определено най-значим. Преди малко повече от година Прокопиев-ият вестник "Капитал" създаде нарочна платформа с помпозното име

Енергетиката на светло

Но светлината в енерГЕПИката беше толкова силна, че ослепи всичко наоколо и в момента изглежда ето така:

image

Забелязвате ли ПРОЗРАЧНОСТТА? Толкова е прозрачно, че не се вижда нищо. НИЩО! Защото светлината в енерГЕПИката е самоубийствена? Докато спонсорираните от "Америка за (унищожаване на) България" Прокопиев-и "медии" ни (дез)информираха от сектор енерГЕПИка изтекоха няколко милиарда лева, в това число и към двата "американски" ТЕЦ-а.

image

Нека ме боли! Не ви ли напомня това на един чалга хит? Сигурно ще направят тази песен химн на фондацията?

Другата нагла изцепка на тази организация изглежда ето така:

"
Фондацията, която е независима от правителството на САЩ и неполитическа, е създадена през 2009 г. с част от средствата от Българо-американския инвестиционен фонд от 1992 г. Тогава САЩ отпуска пари и основава десетина такива фонда за изплуващите от комунизма държави в Европа, но българският остава най-успешният до днес."

Схванахте ли? Колкото е по-успешна дейността на подобни фондове толкова матряла на съответната държава е по- ... като българския. Мизерия, нещастие, бягство от родината, растяща корупция и безгранична безнаказаност. Същата фондация финансира и правораздавателни институции у нас.

Съобщението на "Дневник" завършва ето така:

Бел.ред. - "Икономедиа", която е издател на "Дневник" и "Капитал", има подкрепа от фондацията за тригодишен проект "Дигиталните технологии в подкрепа на качествената журналистика".


Забелязвате ли? Отбелязан е срока, но е "забравено" да се спомене сумата? А тя е 3 000 000 (три милиона) лева. Освен това е "забравено" да се спомене и предното финансиране, пак за 3 000 000 лива. Просто така! Защото са прозрачни? Защото обичат да ги боли?

Или правят всичко възможно нас да ни боли?

Георги Котев



Гласувай:
10



1. staler - котев, по абсурдна декларация с...
18.01.2017 19:17
котев,по абсурдна декларация скоро не бях чел....те са независима ,НЕПРАВИТЕЛСТВЕНА организация ,която за начало е получила пари от американското ПРАВИТЕЛСТВО,които и до момента не е възстановила напълно на спонсора.....и после---фондацията има съвсем благородните цели да подпомага малки и средни предприятия,независимата журналистика и съдебна система и т.н.но междувременно се е изхитрила от 55млн първоначален капитал да нарасне на 400млн ....??????800% нарастване/не от набиране на средства от спонсори,а от благотворителна деиност/????ебах мааму и благотворителност...
цитирай
2. pando - Абсолютно сте прав
19.01.2017 13:14
Всички инвестиции от вън /разбира се с "благородни цели"/ имат за цел формиране на пета колона-национални предатели. Каква е равносметката им досега???
Разрушаване бавно и методично на промишлеността,селското стопанство,енергетиката ,образованието и науката.
Не го и крият.Например целтна им в Русия е да я трансформират във бензоколонка,обслужваща ФАЩ. А за България-територия обслужваща световния жандарм.
Крайно време е всички подобни антибългарски организации да се контролират или просто да се забранят.
За България те са захаросана отрова.
цитирай
3. nadzambunata - На това му викат конспирация
19.01.2017 13:54
Да, Българския Народ го няма, но го няма отдавна, така че незнам дали има смисъл изобщо да се занимаваш с тия.
Преди около пет години време написах един коментар в капитал, в който изразих възмущение от експанзионистичната политика на херманците, веднага изтриха коментара и ме баннаха от форума им завинаги (мноо ми дреме на мене). Сега същите тези ше бъдат кула на американщината срещу немчорляка.
Да, ние всички сме ужасно поробени, вече и в гората не може да се скрие човек.
Поздрав!
цитирай
4. pando - Защо тези "хуманни и благородни" организацийки
19.01.2017 14:17
Не спонсорират търсене на вода и създаване на иригационни системи във Африка.Там хората умират от глад и жажда?
Защото там няма нищо за разрушаване и грабеж. Няма друг отговор.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9873137
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930