Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2017 11:29 - Р.Овч.: Кой ми пипа тока от АЕЦ "Козлодуй"?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2646 Коментари: 1 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Толкова жалък писък изпусна тази сутрин топ енерГЕПИкът Р.Овч. по БНР, по повод дейността на енергийната борса, която му отнемала около 1/18-та част от произвежданата в АЕЦ-а електроенергия, при това я продава по-евтино, от абсолютно непрозрачния пазар в самата централа. Р.Овч. до такава степен беше подивял, че даже поиска да узнае имената на фирмите, които блажат от тока, който му се полага на него и приближените му, при това на по-ниска цена, от колкото, ако я бяха купили на тъмно от марионетките му в АЕЦ-а. Според него цените на електроенергията на борсата били изкуствено занижавани, но не пожела да ни разкрие механизма на подтискането. За малко да поиска незабавното затваряне на борсата и той лично да издава ежедневни бюлетини с цената на тока, за деня или за години напред.
Цулото словоблудство на Р.Овч. с жалките журналета е малко повече от 13 минути и можете да го чуете от ТУК. Заклинанията към крадците на личната му собственост са в първата половина, а после продължава с не по-малко кретенски бълнувания за АЕЦ "Белене".

image

За да добиете по-пълна представа за проклятието Р.Овч. ще ви припомня едно негово "пророчество", по повод предстоящия старт на дейността на енергийната борса, което той е направил преди малко повече от 1,5 година, по НОВА ТВ, цитиран от OFFNews:

"
Цената на тока ще се увеличи след либерализирането на енергийния пазар и постепенно ще достигне до европейските нива. Това заяви пред Нова телевизия бившият енергиен министър Румен Овчаров.
По думите му не че очакват драстични промени още от 1 януари догодина (2016), но либерализацията на пазара категорично няма да доведе до намаление на цената, както се очаква.
"

Тук е момента да ви припомня ("
Класическа мафия - Борисов връща услуга на Кадиев"), че протажето на Р.Овч. Георги Кадиев организира преди точно половин година преврат срещу тогавашния директор на АЕЦ-а, който пречел на съпругата му (Соня Кадиева) да си купува колкото ток иска и на каквато си иска цена тока. А по някога даже и да не си го плаща.

И не на последно място! Преди точно 82 дни настоящата министър енерГЕПИка обеща да изрита Р.Овч. от стола на представител на държавата в Надзора на "Лукойл Нефтохим България", но ... познайте дали това се е случило? Другите двама набелязани ("
Р.Овч.: В(н)есела Коледа, матрял!") бяха отдавна наритани, но Р.Овч. има изключителни заслуги по мародерстването на матряла, поради което отстраняването му от държавната ясла е нецелесъобразно.

Специално благодарности на редакторите на американското издание EuroChicago.com, за своевременното подаване на информацията, за изявата на Р.Овч.!

А вчера в "
За трети път през 2017-та г. България е №1" ви показах истинската причина, която не дава сън и покой на Р.Овч.

Георги Котев


Тагове:   АЕЦ,   БНР,   ровч,   цена на тока,


Гласувай:
6



1. bojinkata - РОвч. вместо да търка наровете в ...
06.01.2017 12:50
РОвч. вместо да търка наровете в Соф.ЦЗ се пъчи по ТВ!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9874516
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930