Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.01.2017 12:19 - Проклятието над АЕЦ "Беларус" продължава да предупреждава
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1534 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 03.01.2017 12:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След като преди близо половин година строителите на първата в Беларус АЕЦ успяха да счупят корпуса на ядрен реактор №1 в навечерието на Нова година е пострадал и реактор №2, на път към строителната площадка. Това съобщава официалната интернет страница на самата АЕЦ, на 29-ти декември 2016-та г.:
О корпусе реактора "За корпуса на реактора"

В съобщението се твърди, че на 26-ти декември 2016-та г., при провеждането на маневрени работи, по време на транспортирането на корпуса на реактора за АЕЦ "Беларус", на ж.п. гара "Славное", в Беларус, се е случило (не)значително докосване (касание - на руски) на металния транспортен кожух с кух железобетонен опорен прът от контактната мрежа. Скоростта на движението на железопътния състав, превозващ реактора, е била 3 км/час.
На 28-ми декември 2016-та г. корпуса на реактора е пристигнал на площадката на АЕЦ "Беларус". След оглед на място повреди не са били открити.

Това твърди официално сайта на централата, което в никакъв случай не означава, че е истина. Лъжата е в основата на съществуването на всеки клон на ядрената мафия, където и да се намира по света.

image

Снимката, която виждате тук е част от горното съобщение. На нея корпусът на реактора все още е върху железопътния състав, който го транспортира, но не се уточнява къде е направена. Преди или след "докосването"? Не се уточнява, също така, ако приемем че фотото е след случката, дали то е направено от страната на "докосването" или то е от скритата страна на корпуса? Сигурно е и, че съвсем случайно ни предлагат снимка на тъмно, а не направена през светлата част на деня?
Познавайки лъжливите похвати на ядрената мафия реших да направя и едно допълнително разследване на достоверността на предложената ни информация. А именно, проследих трасето и времевите интервали, при транспортирането на реактора. И ето каква картинка се получи (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху нея):

image

Превозването на реактора по железен път от Нововоронеж, Русия, (долу в дясно), по обозначеното в синьо трасе, до град Островец, Беларус (горе в ляво), най-близкият град до строителната площадка на АЕЦ "Беларус". С червената точка по трасето съм обозначил ж.п. гара "Славное", за която се тръди че е станало "докосването". Първата дата, при Нововоронеж (21/11/2016г.) показва момента на пристигането на корпуса там, по воден път, идвайки от град Волгодонск. Никъде не открих информация за датата на тръгването на корпуса по ж.п. релсите от Нововоронеж към Белорус. Но едва ли са го държали там цял месец? Предположително разстоянието от Нововоронеж до Славное (малко над 1000 км) е взето за 3-4 седмици. А после от Славное до Островец (около 300 км) за ДВА дни. В статията се твърди, че е пристигнал на площадката на 28-ми декември. Как ви се струва това?

Сигурен съм, че ядрената мафия нама да се вслуша в поредното предупреждение, че въпросната АЕЦ няма да я бъде и упорито ще продължава да краде парите на жертвите, за нейното довършване. А на нас ни остава да продължаваме да следим сагата и да се надяваме, че следващото предупреждение ще е по-решително и отрезвяващо?

ЛЮБОПИТЕН ФАКТ!
По-нблюдателните от вас навярно ще забележат жълтата отметка (наподобява кабърче), в долният край на картата с трасето. Точно от там и гледа и изпраща своите предупреждения проклятието?

Георги Котев


Тагове:   АЕЦ,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9890230
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930