Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.12.2016 18:19 - И така всичко е ясно?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1458 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Помните ли? Преди изборите за президент НС скалъпи нова "Временна анкетна комисия за проверка на всички данни, факти и обстоятелства за решения и действия по проекта АЕЦ "Белене" за периода от 2006 г. до края на месец септември 2016 г., довели до възникването на огромни задължения за българската страна"? Ръководството и беше поверено на доказаният некадърник (правилно е да се каже престъпник) и па(т)ри(оти)чен лидер Валери Симеонов, който преди това се изгаври с матряла, ръководейки друга временна енерГЕПИйна комисия, от чиято дейност последва единствено всеобщото ни обедняване. Според Симеонов е по-важно да сте патрЕоти, а не богати, свободни и независими.
В денят на първото заседание на новата комисия (още преди изборите) Симеонов обеща, че стенограмите от заседанията ще бъдат публични, ще се публикуват на сайта на НС, в рамките на ШЕСТ дни след поредното заседание, независимо от закрития характер на седянките.
Преди броени дни в "
Валери Симеонов: Длъжен съм да го ... матряла и т.н." ви показах новите престъпни планова на Симеонов и компания, старателно документирани в първата стенограма, от първата седянка.
Втората седянка се проведе на 23-ти ноември 2016-та г. Стенограма ... все още няма. Ето как изглежда дневният ред на втората седянка (за по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху снимката):

image

Защо? Защо боклук Симеонов и компания пак се изплашиха и въпреки собственото си решение не смеят да публикуват стенограмата от втората седянка? (В предната ръководена от Симеонов комисия бяха скрити 26 от общо всичките 28 стенограми.) И отговорът е повече от прост.
Дневният ред за втората безсмилена седянка беше приет преди да се случи едно неочаквано от политико-енерГЕПИйната мафия събитие. И това събитие е публикуването на Решението на арбитражния съд в Женева, по присъдата над НЕК, заради спирането на проекта АЕЦ "Белене". В продължение на няколко месеца политико-енерГЕПИйната мафия упорито ни лъжеше, че Решението не може да стане публично, защото съдържало някакви тайни. Е, то стана публично и тайните станаха явни. Да, в него има много тайни, а именно - как се е готвил и реализирал грабежа АЕЦ "Белене". Какъв по-добър подарък за комисията Симеонов, ако тя се състоеше от това, за което ни се представя, а не беше бунище с отпадъци?
Защо тогава да публикуват нещо, когато и така всичко е ясно?

image
Магнит за боклуци.

Ето и последното, но не единствено, откровение от Решението - "
Росатом: Знаехме че е грабеж, а не строеж на АЕЦ "Белене"".

Георги Котев



Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9842075
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031