Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2016 10:19 - Мършата се усеща отдалеч
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1721 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Един бивш министър на енерГЕПИката в кабинета Борисов1, а до вчера и кандидат за прецедент беше мощно наритан от мъдрата част на българския народ. По време на агитационния период той пледираше конфронтация срещу Русия и най-нагло лъжеше, че именно той бил спрял проекта АЕЦ "Белене", и се бил борил с картела за течните горива. Нито един от слепите му последователи не си направи труда да установи и опровергае тези твърдения, защото те са проверими и установими. Налични са всички документи и факти за да бъде сторено това. Но "демократите", както сами се наричат те, не се интересуват от истини. Тях не ги интересува, какво и как е правил идолът им, а какви нелепости и глупости им говори.
Много пъти през последният месец призовавах "демократите и дясно мислещи" да покажат поне ЕДНО ЕДИНСТВЕНО доказателство за принос на идолът им, за доброто на България с поне ДВЕ СТОТИНКИ, по време на три годишният му престой в министерското кресло. Познайте, колко съдържателни отговора получих?
Вместо факти и доказателства бях обиждан, хокан, заплашван, отлюспван (от Фейсбук), лъган и какво ли още не, само и само на мършата да не се пречи да продължи да ни "обгрижва". Същата многократно пелтечеше, че била достойна и независима. Ето защо сега ще ви припомня една от най-достойните и независими нейни постъпки, по времето, когато е била министър. Съобщението все още се съхранява на интернет страницата на Министерски съвет (ТУК) и то изглежда ето така:

image

Прочетохте ли го внимателно? Обърнахте ли внимание на датите? Публикувано на 23-ти декември и анонсира събитие, което ще се случи на 24-ти декември 2009-та г. Съобщението тогава е било изненадващо и неочаквано. Всички вие знаете, че на 24-ти декември се празнува Бъдни вечер. На този ден (не)зависимият и "достоен" министър най-позорно е привикан в Москва, където такъв празник и никакъв празник на тази дата НЯМА. Коледа в Русия се посреща през януари.
Каква е била ползата от това неуместно и непланирано пътуване на министъра? Абсолютно НИКАКВА! Няма данни той да е договорил нещо хубаво и полезно за всички нас, което после да е реализирано и сега ние да живеем по-добре. Ъ-ъ! Единствената "полза" е унижението към българския народ, че техен министър може да бъде привикван и разкарван от чужда държава, когато и както си поиска. Колко по-достоен и независим може да бъде такъв един бъдещ прецедент или държавник, на каквато и да е бъдеща чиновническа позиция?

Сега "десните демократи" пак ще скочат да ме напопържват, но на мен не ми пука. Те няма да отчетат факта, че нарочно изчаках да мине вчерашния спектакъл, наречен избори, и чак след това ви показвам достойнството му. Болшинството от тях даже изпаднаха в дива ярост, когато им показах уникалното изобличение "
За какво Трайчо Трайков прибра € 70 000? ІІ". Но независимо от това документа изобличаващ "достойния" се ползва с огромна популярност.

Гневът на "достойният" и (не)зависимият, при въпрос за тлъстия хонорар, беше записан и съхранен за историята при гостуването му последния петък-сутрин в бТВ, но часове след качването му на сървъра на телевизията то ... изчезна. Тази сутрин пак провелрих. Ъ-ъ! Няма го.

Сигурен съм, че един ден този ще си го получи по достойнство и според зависимостта от резултатите на деянията му.

Аз нямам политически препятствия! Политико-енерГЕПИйната мафия е едно цяло и разните цветове и названия са само за заблуда на матряла.

Георги Котев


Тагове:   мърша,   тр тр,


Гласувай:
4



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9877557
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930