Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2016 12:19 - Па(т)ри(оти)чните детократи обичат АЕЦ "Белене"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1479 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 10.10.2016 13:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
В краят на миналата седмица (07/10/2016) група дупедати внесоха в деловодството на НС проект за решение да бъде създадена поредната временна анкетна комисия, която уж да разследвала обстоятелствата довели да осъждането на всички нас да заплатим € 620 милиона плюс трупащите се вече 120 дни по € 167 000 всеки Божи ден. Но дали тези 51 дупедати, подписали искането, наистина искат да свършат нещо полезно за нас или ... както винаги?

image

Който иска може да види цялото проекторешениа, заедно с имената на всички вносители от ТУК.
А за истинските намерения може да сме абсолютно сигурни само като видим ядрото на групичката.

№2 Па(т)ри(оти)чният лидер Валери Симеонов, доскорошен председател на подобна (раз)следваща, парламентарна енерГЕПИйна комисия, която приключи своята дейност с рекорд за книгата на рекордите Гинес. Всичките ОСЕМ члена на комисията подписака окончателният Доклад с особено мнение, т.е. НЕ БЯХА СЪГЛАСНИ, със съдържанието на Доклада, писан от енерГЕПИйния съветник и "експерт" на Симеонов Стефан Гамизов. Самата дейност на комисията беше абсолютно непрозрачно, защото 26 от всичките и 28 заседания бяха засекретени. Резултата от повече от година имитация = кръгла НУЛА за всички нас и още по-пълни джобове за политико-енерГЕПИйната мафия.

№4 Верният последовател на анал(л)изатора на (д)риска и доказан престъпник Иван Костов Радан Кънев.

№5 Агентът на ДС Иван и настоящ кандидат-прецедент Красимир Каракачанов.

№7 Петър Славов - момче за вдигане на шум, с още двама дупедати от същата групичка, които също ще уважим с внимание. Резултатът от крясъците и пушилките им = кръгла НУЛА за нас, а те са "добрите момчета" с пълните джобчета.

№12 Методи Андреев, който наскоро по същият повод (АЕЦ "Белене") призова "Дайте си парите и забравете". Същият е в групичката на Славов.

№13 Мартин Димитров. Член на доскорошната комисия под председателството на Симеонов и председател на комисията по енерГЕПИка към 41-то Народно събрание, когато и беше прекратен проекта АЕЦ "Белене". От групичкана на Славов и Андреев. Ако е искал отдавна всичко да ни е казал и показал, защото няма как да не го знае, но ... тогава ще пресъхне реката на благоденствието. Няма данни през живота си да е свършил полезна работа за България поне за 1 стотинка, но не е и ровил по кофите с боклук.

№17 Слави Бинев.

№49 Делян Добрев, министър на енерГЕПИката по чието време и по чийто Доклад е прекратен проекта АЕЦ "Белене". Е как е възможно да си бил зам-министър и после министър, да си докладвал необходимостта от прекратяване на Споразумението с Атомстройекспорт БЕЗ да си запознат с обстоятелствата по неговото развитие? ("
Разгадана е формулата на радостта")

Към тази групичка, без формално да е включен в нея, непременно трябва да прибавим и кандидат-прецедента на детократите Трайчо Трайков. Едва ли има по-добре информиран от него за престъпните практики около този проект, но не може да ни ги каже, защото е основен съучастник в тях.

Казано накратко. Тази дупедатска група си има всичко налично, ако наистина желае, за да ни каже и покаже, какво и как е ставало около това престъпление. Но очевадно нямат и грам намерение да го сторят. Защо? Защо ли? ЗАЩО? Първо - за участие в комисии се начисляват допълнителни парички, а за липсата на резултати не се носи отговорност. И второ - колкото по-дълго се протака прекратяването на престъпната схема толкова повече парички ще се натрупат от ежедневните неустоки по € 167 000, които после ще се преразпределят.

Георги Котев


Тагове:   детократи,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9875825
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930