Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2016 11:19 - На следващия ден
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1977 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.10.2016 12:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ден след като Президентът на Руската Федерация Владимир Путин подписа Указ за прекратяване на 16 годишната договореност със САЩ за обезвреждане на плутония, а също така и внесе проектозакон във Федералното събрание на РФ по същата тема се случи знаково събитие, което показва дълбочината на гаврата на световната ядрена мафия с европейското и световното народонаселение.
Указът и проектозаконът бяха подписани и публикувани на 3-ти октомври, а на 4-ти се случи нещо, за което ни съобщава държавната корпорация Росатом:


Атомный ледокол «Ленин» посетил посол США в РФ Джон Теффт

"Посланикът на САЩ в Руската Федерация Джон Теффт посети атомният ледоразбивач "Ленин""

На 4-ти октомври посланикът на САЩ в РФ Джон Теффт разгледа атомният ледоразбивач "Ленин", при посещението му в Мурманск с работна програма. Служителите на Арктическия изложбен център "Атомен ледоразбивач "Ленин"" организираха екскурзия за американския дипломат, показвайки му основните моменти в развитието на атомния ледоразбивателен флот на Русия.
Посланикът на САЩ посети интерактивният музейно-образователен комплекс "Арктик Експо Център", създаден в рамките на програмата за крайгранично сътрудничество "Коларктик". Проектът е посветен на географските особености, екологията и биологичното разнообразие в Арктика, усвояването и развитието на Северния морски път, историята на атомния ледоразбивателен флот на Русия, а също така и научно-техническия прогрес в морското плавене в условията на лед и корабната атомна енергетика.
В програмата на посещението на дипломата са предвидени посещения на тържествени мероприятия, посветени на 100 годишнинато на Мурманск, а също така и делови срещи.

Това е цялото съобщение. Какво общо има с Указът на Президента Путин? Ха!
Работата е там, че ядрените реактори (те са ДВА), които дават енергията за движение на ледоразбивача също произвеждат плутоний, по хода на своята работа, а ден по-рано уговорката между двете страни за неговото обезвреждане беше стъпкана. И кво праим ся?

image

Това знаково събитие потвърждава правилния прочит на двата акта на Президента Путин, който ви предложих в "
Путин: Май забравихме да си поискаме и Аляска?".

Тълпите геополитически "експерти" които прегракнаха от кряскане, че Русия си иска България и Източна Европа обратно сега няма да забележат този мощен шамар от Големият добър и демократичен американски брат?

Георги Котев




Гласувай:
1



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9873148
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930