Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.09.2016 12:19 - Делът на Стефан Гамизов в грабежа АЕЦ "Белене"
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1865 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ако не можем да установим с точност колко е той със сигурност, обаче, можем да установим има ли той такъв и как се бори за него? Това става много лесно! Събрах на едно място всичките му постова на неговата Фейсбук стена, за последните ТРИ месеца и ги превърнах в облак от думи, който сега ще ви покажа. Събрах постовете му 1:1 от както България е осъдена да заплати на Русия € 620 000 000 плюс ежедневните неустойки в размер на  € 167 000, до издължаването на главницата, заради спрения проект АЕЦ "Белене". Причината да го направя е, че лицето Гамизов е световно известен "експерт и борец" срещу неправдите в енерГЕПИката на България. Постовете му във Фейсбук за последните близо три месеца, от произнасянето на присъдата на 15-ти юни 2016-та г., до днес надхвърлят 150 броя, което събрано заедно прави 32 страници, формат А4 нормален текст. Направо се изпотих, докато ги събера.
И преди да ви покажа облака с думи от събраните текстове ще поясня само, че всяка дума в облака е толкова по-голяма и видима, колкото по-често тя се среща в обработваемия текст. За по-добър преглед и прочит кликнете с мишката върху долната снимка:

image

Както добре виждате най-често се среща името на България, после на Путин и Ердоган, а също така АЕЦ и Белене. Да, "експертът" енерГЕПИк Гамизов е силно "разтревожен" около ситуацията със спрения проект АЕЦ "Белене" и последвалата присъда по този повод, поради което често споменава този обект в словоизлиянията си. Но едно име абсолютно не се среща НИТО ВЕДНЪЖ в неговите текстове. НИ-ТО ВЕД-НЪЖ! Това е името на човека от който в най-голяма степен зависи час по-скоро да се спре ограбването ни с по
€ 167 000, които натрупани към днешна дата наближават кръглата сума от 30 000 000 (тридесет милиона) лева. Това е името на министър енерГЕПИка Теменужка Петкова.
Същата за последните три месеца няколко пъти "обърна палачинката" гаврейки се с всички невинни българи и най-нагло продължава да лъже, че върши нещо "полезно" за тях, но на практика работи за продължаващото се трупане на задължението. "Експер" Гамизов въобще не е забелязал това. Не е забелязал, че тя беше извикана на инструктаж в Росатом (той е голЕм "борец" против Путин и Русия, както се вижда от облака), а след това изчезна в нелегалност за цели ТРИ седмици. "Експерта" не е забелязал, че същата първо обеща да прати българи да търсят оборудването в Русия, после забрави, после покани руснаци, които да дойдат до края на август, но още ги няма. ЕнерГЕПИка обсъжда всякакви световни проблеми и дава "мъдри съвети" само и само да не се споменава името на патронката му.

Защо? Защо ли? ЗАЩО? Защо енерГЕПИйния "експерт" не забелязва очевадното?


Ъ-ъ! Този път няма да ви кажа! Ще ви дам възможност сами да потърсите отговор на въпроса. Ако ви засяга де? Ако смятате, че вие и вашите наследници няма да вземете участие в изплащането на трупащия се грабеж можете да не обръщате внимание на това.
Ако не можете да се справите сами можете да го питате лично, от стената му във Фейсбук? Много от читателите на този блог се наслаждават и на неговите словоблудства. Питайте го! Може пък да ви отговори или да ви блокира? Вие за един блокаж ли сте?

Ако той не го стори може пък някой ден аз да ви кажа? Все пак ако "експерта" няма дял в бъдещото разпределение на трупащия се грабеж, защо не подбере министър срамно име, както щедро прави това с Путин и Ердоган, и с кой ли още не?

Георги Котев




Гласувай:
2



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9883971
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930