Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.09.2016 15:19 - Дупедат: Майтап бе, кретени! Вие за едни милиарди ли сте?
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 2122 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 04.09.2016 15:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Наскоро ви разказах как един "Дупедат заяви: Дайте си парите и забравете". Броени дни след това заявлението му се потвърждава на 100%. Правиме засечка? Ето твърдението му във вестник "Фактор" от 24-ти август 2016-та г.:
 

- Има някаква мистерия около реакторите за „Белене“ – осъдиха ни да ги плащаме, а никой не ги е видял – произведени ли са, какво точно ни предлагат?

- Това е друга голяма тема – никой не казва дали са произведени, а само ни се втълпява, че трябва да плащаме. Кой ги е видял тези реактори? Кой експерт ги е проверил, че са годни и отговарят на световните параметри? Има слух, че се готвят да ни пробутат тежко дефектирал реактор… 

- Произведен за централата в Беларус…

- Да, точно беларуския реактор коментират експертите. Има международна практика, когато се произвежда такъв реактор, инвеститорът, който плаща за него, да бъде поканен за така наречената генерална сглобка, за да се демонстрира пред него качеството на изпълнените части. Интересувах се и установих, че представител на НЕК, БЕХ или друг български енергиен експерт не е канен на такава процедура, нито някой е виждал дали физически съществуват тези два реактора. Още при старта на есенната сесия на парламента ще задам актуален въпрос по тази тема. Искаме ясни доказателства, които свидетелстват, че тези реактори, за които сме осъдени, са наистина произведени, спазени са всички технологични процедури и ни чакат на склад, за да ги получим. Но в крайна сметка подхващането на темата „Белене“ и внушението, че нямаме друг изход, освен да я достроим, е много неправилна. Приемам дори крайната позиция на бившия финансов министър Симеон Дянков – да платим още милиард неустойки, но да сложим край на тази корупционна агония. Плащаме и точка – това е крайният вариант.

Старта на есенната сесия на парламента вече мина и замина! Познайте от първи път дали депудатина Методи Андреев изпълни заканата си? А? Познахте ли? Браво на победителите!

image

Първият парламентарен контрол през новата сесия беше преди два дни. Нека видим и си припомним, колко и какви въпроси бяха зададени към министър енерГЕПИка Теменужка Петкова, от уеб-страницата на НС:

V. Теменужка Петкова, министър на енергетиката ще отговори на: 

1. Въпрос от н.п. ВАСИЛ МИЛАНОВ АНТОНОВ относно обща стойност на изградените основна строителна площадка и спомагателни бази и съоръжения на територията на Площадката АЕЦ "Белене".

2. Въпрос от н.п. ЯВОР ИЛИЕВ ХАЙТОВ относно проблем с електроснабдяването в община Мездра.


Да виждате въпрос от Методи Андреев? А? Погледнете още веднъж де!

Както ви казах и в "
Дупедат заяви: Дайте си парите и забравете" лицето Андреев не е част от решението, а част от проблема - систематично и целенасочено унищожаване и разграбване на всичко българско.

А докато депутатина на мутрата ни мята на черешата
последната се опитва да ни внушава, че е по-добре да се бръкнем по-дълбоко в джобовете, за нещо дето не сме помирисвали, камо ли виждали.
  Георги Котев



Гласувай:
3



1. ok3223 - Какви ги редиш като недодялан, какъвто и си.
07.09.2016 14:07
И Методи Андреев не посмя да ти уйдиса на акъла.
Редиш ги, пред невежите, като супер експерт, какъвто не си.
Значи и тиквата пазарува нещо, което го няма.
РОСАТОМ е сериозна фирма, построила е много АЦ и още ще построи, и каквото е казала, е било вярно.
цитирай
2. gikotev - Re: Какви ги редиш като недодялан, какъвто и си.
07.09.2016 14:22
Разбрах! Ти като си дялана ти разрешават да лижеш дупедатски задници и всякакви останали органи и части от телата им? В това число и на мутри и на държавни корпориции, за които си нямаш хал-хабер, но важното е да им се предлагаш и отдаваш. А, скъпа? Добре ли ти плащат?
По-добре да си остана НЕдодялан, а ти продължавай да лъскаш ;-)
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9841547
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031