Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.08.2016 17:19 - Министър: Стягаме въжето около врата, но бавно
Автор: gikotev Категория: Други   
Прочетен: 1783 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
След цели три седмици в пълна и непрогледна нелегалност министър енерГЕПИка се появи с гръм и трясък и най-нагло и безочливо заяви, че ще продължава да ни тероризира, все по-настървено и безжалостно, но и все така нежно и грижовно. По-долу ще можете да изгледате краткото 40 секундно видео, в което тя заявява буквално следното:

В края на месеца ще дойде работната група от страна на Росатом. Знаете че има такава работна група (1), която е създадена във връзка с решаването на въпроса по отношение на ... да, в края на месец август ще дойдат тук колегите и ще проведем първото заседание. Подготвяме се за тази среща и ще търсим възможно най-добрия за България вариант. Така че това, което ние трябва да направим, и като правителство, и Български енергиен холдинг, съответно и Национална електрическа компания е да търсим бързо решение на въпроса, но в същото време не прибързано (3). Това решение трябва да бъде добре обмислено, трябва да бъде прагматично решение, което наистина да ни даде възможност да финализираме този процес по най-добрия за България начин (3).

АКЦЕНТИТЕ:
1. Кой знае, че има такава група? Кой? КОЙ? Аз не знам и не вярвам някой да знае, защото няма от къде да го знае! НЯМА го писмото на Петкова до Росатом, за което се твърди, че съдържа предложение за създаване на такава група, с включени в нея директорите на НЕК и БЕХ. НЯМА следа някога Росатом да е получавала такова писмо, нито пък да са отговаряли. НЯМА никъде публикуван списък на състава на такава група, както и експертния капацитет на членовете и. НЯМА абсолютно нищо, с изключение на поредната тлъста лъжа на Петкова. 
2. За къде да бърза? Първо излъга, че ще праща наши търсачи на ядрени реактори в Русия, но забрави. После изчезна за цели ТРИ СЕДМИЦИ и никой не смее да я пита къде и какво е правила. Сега сформира някакви групи от призраци и пак никой не смее да я пита нищо. Утре ще ни сервира нова помия? За къде да бърза? Неустойките се трупат и колкото повече са толкова повече после ще има да се дели? 
3. Най-доброто решение за България е тази и всички като нея, т.нар. себе си „политици” незабавно да попълнят килиите на затворите. Прекрасно помним всички нейни най-добри решения за България, като поевтиняването на тока от американските ТЕЦ-ове, които след като си получиха дълговете (дето пак ние плащаме) сега ни продават стоката си още по-скъпо. Всички дела на Петкова са смърт за България. 


Има ли, обаче, наистина добро решение за България и за всички нас? Ще си позволя едно подобно предложение. Защо пък не? И то е – всички настоящи и бъдещи министри, особено на енерГЕПИката да бъдат оборудвани и задължително да ходях 24 часа в денонощието носейки включено следното оборудване:

image


Видеокамера на главата, включена 24 часа на ден и предаваща през интернет в реално време. Ето тогава ще им видим истински най-добрите решения за когото и да било и за каквото и да било. Колкото повече се бави и пречи на внедряването на това лекарство срещу корупцията и престъпността толкова повече и по-бързо ще обедняваме, измираме, бягаме и обезлюдяваме територията. Точно това е и бленуваната мечта на Петкова и кукловоди?

Проблемът е, че нежното цвете Теменужка не понася нещо да я стяга около главата и за това е готова да нарушава и потъпква всички писани и неписани закони и правила в собствената и страна, но за сметка на това обича да се увива в нежни шалчета, когато представлява "
Ислямска Република България".

image

Така тя търси най-добрите решения за България, но ги открива единствено и само за себе си и нейните кукловоди.

Обещаното кратко видео можете да видите след името ми.

Георги Котев





Тагове:   камера,   въже,   24 часа,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gikotev
Категория: Други
Прочетен: 9885294
Постинги: 3166
Коментари: 2895
Гласове: 5354
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930